Προς το περιεχόμενο

Κινητό ONE PLUS ONE 2. 64GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποτελεί σήμερα καλή αγορά το εν λόγω τηλέφωνο στα 500 ευρώ περίπου;

φυσικά και όχι σε αυτή τη τιμή, άσε που η κανονική τιμή του είναι 399 που το βρήκες 500??

Δημοσ.

Καταρχάς,Υπολόγισε μεταφορικα αν το παραγγειλεις απο την oneplus περιπου 20 ευρω.
Πέρα απ αυτό,θα σου πρότεινα οτιδήποτε νέο απ την one plus(είτε το 2,είτε το X μοντελο),μονο αν εισαι "ανήσυχος"χρήστης και ασχολείσαι γενικά.
Αντιθέτως,το one plus one ειναι πιο value for money,και επειδή ειναι πιο πολυ καιρο στην αγορά,έχουν στρώσει και ότι θέματα υπήρχαν με το λογισμικό του.
Το x και το 2 έχουν ακόμα μερικά bugs.
ΠΑΝΤΩΣ,ειναι απο τα κινητά που θα δουν επίσημη αναβαθμιση σε android 6.0,σε αντίθεση με το 90+% των υπολοιπων android που κυκλοφορούν.

(κατοχος oneplus X)

Δημοσ.

Καταρχάς,Υπολόγισε μεταφορικα αν το παραγγειλεις απο την oneplus περιπου 20 ευρω.

Πέρα απ αυτό,θα σου πρότεινα οτιδήποτε νέο απ την one plus(είτε το 2,είτε το X μοντελο),μονο αν εισαι "ανήσυχος"χρήστης και ασχολείσαι γενικά.

Αντιθέτως,το one plus one ειναι πιο value for money,και επειδή ειναι πιο πολυ καιρο στην αγορά,έχουν στρώσει και ότι θέματα υπήρχαν με το λογισμικό του.

Το x και το 2 έχουν ακόμα μερικά bugs.

ΠΑΝΤΩΣ,ειναι απο τα κινητά που θα δουν επίσημη αναβαθμιση σε android 6.0,σε αντίθεση με το 90+% των υπολοιπων android που κυκλοφορούν.

(κατοχος oneplus X)

Μπορεισ να μου πεισ ποσο ελευεθερο χωρο ειχε οταν το πηρες?

Δηλαδη απο τα 16 ποσα μενουν?

Δημοσ.

Απ' όσο το ψάχνω και εγώ, η OnePlus είναι λίγο "μυστήρια" εταιρία, οπότε μάλλον το απορρίπτω.

Επ΄ευκαιρία κάποιες προτάσεις σε 5,5 ίντσες , 3-4  GB Ram, 4+4 επεξεργαστή,  αξιοπρεπή κάμερα (δεν με πολυενδιαφέρει), αλλά πολύ καλό ήχο,  μαζεμένα bezels , άριστη οθόνη , λεπτό όχι παντοφλέ  , με καλή μπαταρία και όχι από Κίνα, μόνο από Ελλάδα.  Σε  Budget δεν βάζω κάποιο όριο συγκεκριμένα,  πχ, αν με πείθατε ότι αυτό αξίζει , http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=z5+premium&from=autocomplete, το συζητάμε, μιας και είχα μια ανέλπιστη οικονομική ένεση. 

Τι ζητάω τώρα , ε  :P

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το g4 ηταν η κλτρη συσκευη που εχω πιασει αλλα εγω θα πηγαινα στο 1+2!
Δν ξερω κατι εχει αυτη η συσκευη που με τραβαει! Ασε που στους καμενους σαν κ εμας ειναι "Θριαμβος" να εχεις τετοιο κινητο!(και ασε τους αμορφωτους να λεν οτι εχεις κινεζια :Ρ )

Δημοσ.

Μπορεισ να μου πεισ ποσο ελευεθερο χωρο ειχε οταν το πηρες?

Δηλαδη απο τα 16 ποσα μενουν?

11,56 gb μενουν.

Να υπενθυμίσω οτι δέχεται και sd card.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι το g4 ηταν η κλτρη συσκευη που εχω πιασει αλλα εγω θα πηγαινα στο 1+2!

Δν ξερω κατι εχει αυτη η συσκευη που με τραβαει! Ασε που στους καμενους σαν κ εμας ειναι "Θριαμβος" να εχεις τετοιο κινητο!(και ασε τους αμορφωτους να λεν οτι εχεις κινεζια :Ρ )

Η αλήθεια είναι ότι νερνταρα άγρια όταν είδα γυναίκα με Oneplus one στο cap cap αλλά λατρεύω το G4 και την κάμερα του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...