Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν ασυρματο που δεν πατιουνται καλα τα πληκτρα.. Τον ανοιγω.. καθαριζω τα πληκτρα με μπατονετα(καθαρο οινοπνευμα) και για αρχη φαινεται οτι επιλυεται το προβλημα αλλα μετα απο λιγες μερες παλι τα ιδια..

Τι αλλο μπορω να κανω???

Δημοσ.

να μαντέψω ?? το ασύρματο είναι panasonik ???

με τον καθαρισμό κανεις και καλο και κακό, το καλο είναι ότι περνεις την βρωμιά που υπάρχει στις επαφές του πληκτρολογειου αλλα από την άλλη αφαιρείς το αγώγιμο υλικό που βρίσκεται στο μαυρο υλικό κάτω από το κουμπί,  μετά από περίπου 10 καθαρισμούς το πρόβλημα είναι μη αναστρεψημο οποτε  ή εάν βρεις αλλάζεις πληκτρολογειο 10-15€ πράγμα που δεν σε συμφέρει   ή παίρνεις  νέο ασύρματο   

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξέρω κάποια άλλη πατέντα πέρα του μολυβιού ,,, είναι θέμα χρόνου να μην κάνει επαφή καθόλου ,,, εγώ μετά από 10 χρονια το πέταξα και πηρα νέο μακάρι και αυτό να βγάλει 10ετια φυσικά πάλι panasonik

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τα πληκτρα τα εφτιαξα με κομματακια σελοτειπ και αλουμινοχαρτο και το αποτελεσμα ειναι super... σαν καινουργιος!!!

img%5D

Δημοσ.

κολλησες το καθε ενα αλουνινοχαρτο με σελοτειπ?

Ναι.. αλλα θελει προσοχη.. για να μην κανει επαγωγη.. κολλας το σελοτειπ σε ενα σημειο της πλακετας και το αλουμινοχαρτο να ειναι free..

Ειναι σαν χειρουργιο.. Μου πηρε 30 λεπτα!

Εξω που ρωτησα θα κολλαγε μια ταινια πανω στα πληκτρα.. κοστος 5ε

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον αυτο με το αλουμινοχαρτο δεν φανηκε και τοσο αξιοπιστο στο χρονο..

Η καλυτερη και πιο οικονομικη λυση ειναι ενα σετακι με αγωγιμα αστερακια και κολλα με κοστος στα 3.5ε και εχει

περιπου 100τμχ μεσα!

Μετα κανει και αυτο εδω: Leitsilber L 100 Condacting silver Plata conductor με κοστος 10-12ε. Απλα περνατε το υλικο πανω στα πληκτρα.

Το σετακι με τα 3.5ε μπορειτε να το βρειτε εδω:

o ΦΑΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Σολωμού 39 - Τ.Κ. 10682 - τηλ. 2103828748 (παράλληλη της Στουρνάρη)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...