nikoskokos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Αργουν για ενα λογο...δεν ξερουν πως θα τις κανουν να χαλανε... οι γυαλινες χτυπανε σπανε μπαμ...τελος αλλαγη...αυτες;;; θα ειναι ευκαμπτες...πως θα χαλανε;;;
kostas12ldb Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Η σύγκριση γενικά της Apple με την Samsung ειναι τελείως άκυρη. Άλλες δομές, άλλους προσανατολισμούς εχουν οι εταιρίες. Η Samsung ειναι λογικο να καινοτομεί σε νέες τεχνολογίες αφού διαθέτει εργοστάσια παραγωγής οθονών κ επεξεργαστών. Η Apple βασίζεται στην ποιοτική σύνθεση υπαρχόντων τεχνολογιών κ στο αρμονικό δέσιμο software και hardware. Η Samsung δεν κανει κατι τέτοιο. Γενικά η Samsung ειναι πιο hardware εταιρία και η Apple πιο software. Αυτος ο "ανταγωνισμός" ξεκίνησε απο το επιθετικό μάρκετινγκ της Samsung ωστε να προωθήσει την ακριβή σειρα των τηλεφώνων της ως iPhone killers. Εχει παλιώσει το παραμυθι! Η γενικότερη σύγκριση ναι, είναι άκυρη. Η πολιτική marketing που έχει υιοθετήσει όμως η Samsung τώρα τελευταία είναι ξεπατικοτούρα Apple...
lupus_Hegemonia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Tώρα... να σας πως ότι ένα ΜΗΧΑΝΗΜΑ το θέλω να το νιώθω ΣΤΙΒΑΡΟ στο χέρι μου κι όχι σαν... χαρτοπετσέτα, θα σας "ξενερώσει"; Ωραία ιδέα, ΔΕΝ είναι καινοτόμως φυσικά, αλλά εγώ θα προσπεράσω - όπως το έκανα με τις πανάλαφρες ψηφιακές μηχανές (έχω μια βαρύτατη εκπληκτική Leica μηχανή, που ΝΙΩΘΩ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ της, αντιλαμβάνομαι ότι έχω μηχάνημα στα χέρια μου).Τί να κάνω, είμαι οπαδός του...M-56 των... Colonian Marines, όχι του... Μ-41Α Pulse τους! (Λολ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα