@ngelos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Γεια σε όλους. Έχω την r9 390 και οθόνη την Dell U2414H. Το pc το χρησιμοποιώ και για gaming και για επεξεργασία (βίντεο-φωτογραφίας).Ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει ν' αλλάξω οθόνη και αν μου προτείνετε κάποια σε σχετικά οικονομική λύση (γιατί παίζουν κάτι 800+ ευρώ). Δηλαδή αν υπάρχει καμία καλύτερη σε ανάλυση, μέγεθος, χαρακτηριστικά κλπ. με περίπου 300-400 ευρώ.Με ενδιαφέρει να δω διαφορά από αυτή που έχω...
firepc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Οχι δεν αξιζει. Μ αυτα τα λεφτα παλι στα ιδια θα σαι Μια χαρα οθονη εχεις
JcD Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Αν είναι να αλλάξης κράτα τα λεφτά σου για όσο χρειαστή ακόμα και πέρνα στις 27 ίντσες! Πως στο καλό παίζεται σε 24άρες απορία το'χω!
efo355 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Αν είναι να αλλάξης κράτα τα λεφτά σου για όσο χρειαστή ακόμα και πέρνα στις 27 ίντσες! Πως στο καλό παίζεται σε 24άρες απορία το'χω!Θα σου πω εγώ που έχω 23" . Είναι μαλακια είναι σαν να βλέπεις από ένα παραθυράκι. Γι αυτό ψήνομαι να πάω σε 34" και 21:9 1
JcD Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Θα σου πω εγώ που έχω 23" . Είναι μαλακια είναι σαν να βλέπεις από ένα παραθυράκι. Γι αυτό ψήνομαι να πάω σε 34" και 21:9 Μα τη λέμε τώρα, εγώ από 27 ψήνομαι για 32-34! 1
@ngelos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Και σε τι απόσταση πρέπει να έχεις τη οθόνη αν πάμε σε τόσο μεγάλη (32-34) ; Εγώ δεν νιώθω ότι η οθόνη μου είναι σαν παραθυράκι... αλλά είναι προσωπική μου άποψη.
firepc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Και σε τι απόσταση πρέπει να έχεις τη οθόνη αν πάμε σε τόσο μεγάλη (32-34) ; Εγώ δεν νιώθω ότι η οθόνη μου είναι σαν παραθυράκι... αλλά είναι προσωπική μου άποψη. Κανονικη αποσταση. Και παλια που παιζαμε σε 14αρες παλι απο την ιδια αποσταση καθομασταν. Απλα οταν περνανε τα χρονια και πας σε κατι αλλο, θες και να ειναι αλλη εμπειρια και οχι μια απ τα ιδια Και επειδη βλεπω οτι εισαι του 82, πιστευω εχεις ζησει και τα χρονια που ειχαμε 14 ιντσες μονιτορ 1
toyo73 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Εγω πιστευω οτι η 24αρα ειναι η χρυση τομη για all around χρηση.Υστερα με οτι εχει ο καθενας, οτι εχει συνηθιση και οτι τον ευχαριστει-ικανοποιει. Οταν πηγα σε 17αρα απο 14αρα,απορουσα πως λειτουργουσα με την 14αρα.Το ιδιο και στη μεταβαση απο 17αρα σε 19αρα και παει λεγοντας.Αλλα δεν ειναι αυτοσκοπος αυτο.Τα δικα μας γουστα και κ@υλες απλως αφηνουν αδιαφορο τον αλλο, η ειναι διαφορετικες η αναγκες του.Τις καλυπτει στην τελικη με λιγοτερα, χωρις να του λειπει κατι. Ο ξαδελφος μου απορει, πως ειναι δυνατον να κυκλοφορει καποιος με αυτοκινητο με λιγοτερα απο 600αλογα.Eγω νομιζω οτι πεταω με σχεδον 150. Παλι απορω πως ειναι δυνατον να σερφαρει καποιος με τις ωρες απο κινητο 5", χωρις 5 εγκεφαλικα και 10 κουτια depon. 2
XMorsX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αν καίγεται να πάρεις νέα οθόνη, θα μπορούσες να πάρεις μια freesync / 144hz ως δεύτερη μόνο για gaming. To θέμα είναι ότι οι φθηνές τους δεν είναι καλές προς το παρόν. Οπότε ή καλύτερη λύση σου τώρα είναι ή νέα Acer xf270hu που δίνει το e-shop στα 600 ευρώ (27" 1440p AHVA 144hz freesync), αλλά είναι πολλά τα λεφτά.
Millennium Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Στα 300-400ε αν θες να αναβαθμίσεις υπάρχει η LG 29UM67-P.Αν δίνεις περισσότερα κοιτάς σε 27'' wqhd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα