Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Τα εχετε προτενει ειδη, εμενα πιο πολυ με ενδιαφερει η αιωνια διαμαχη. Καλύτερα να σταματήσει να σε ενδιαφέρει η αιώνια διαμάχη μιας και έχει ηρεμήσει σιγά σιγά το πνέυμα των insomniacs σε αυτό το θέμα, να λείπει το βύσσινο για εκ νέου διαμάχες τέτοιου είδους οι οποίες έχουν μονάχα ανώφελο σκοπό, φιλικά πάντα . Millennium +1 στην f2 a78m d3h, πρόσφατα πήγα στην συγκεκριμένη και έχω να πω ότι για τα λεφτά της δεν παίζεται, καμία σχέση με τις αντίστοιχες μάρκες στα λεφτά αυτά. 1
βασίλης33 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 παιδιά για να βοηθήσω περισότερο ο άνθρωπος απο αύριο έχει να διαθέσει 300-330 ευρώ για κουτί επεξεργαστή μητρική μνήμες τροφοδοτικό ίσως και έναν ssd. μέχρι τον άλλο μήνα (αλλά το πιθανότερο στο τέλος αυτού που διανύουμε) θα έχει επάνω μία 7750 (ή κάτι τέτοιο) και μετά σκέφτεται με την επόμενη πληρωμή να πάει είται σε μτχ 280χ είτε καινούρια 270χ είταε 380 380χ γτχ 960. ποντάρουμε σε κάποιες μειώσεις τιμών μέσα στις γιορτές και άν τελικά γίνει κάτι τέτοιο θα του δανείσω τα χρήματα και θα με εξοφλήσει στην πληρωμή του. αυτό λοιπόν είναι το όλλο concept
XronisR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 παιδιά για να βοηθήσω περισότερο ο άνθρωπος απο αύριο έχει να διαθέσει 300-330 ευρώ για κουτί επεξεργαστή μητρική μνήμες τροφοδοτικό ίσως και έναν ssd. μέχρι τον άλλο μήνα (αλλά το πιθανότερο στο τέλος αυτού που διανύουμε) θα έχει επάνω μία 7750 (ή κάτι τέτοιο) και μετά σκέφτεται με την επόμενη πληρωμή να πάει είται σε μτχ 280χ είτε καινούρια 270χ είταε 380 380χ γτχ 960. ποντάρουμε σε κάποιες μειώσεις τιμών μέσα στις γιορτές και άν τελικά γίνει κάτι τέτοιο θα του δανείσω τα χρήματα και θα με εξοφλήσει στην πληρωμή του. αυτό λοιπόν είναι το όλλο concept https://www.skroutz.gr/s/5631410/AMD-Athlon-X4-860K-Box.html?keyphrase=x4+860k https://www.skroutz.gr/s/3941407/Asus-A88XM-A.html https://www.skroutz.gr/s/4719427/Kingston-HyperX-Fury-Black-8GB-DDR3-1866MHz-HX318C10FB-8.html https://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html Γυρω στα ~270€.Κουτι ειναι θεμα και τι γουστα εχει,ας διαλεξει καποιο γυρω στο ~50. 4
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 -ποιά μητρική θα είναι οκ για τον συγκεκριμένο δεδομένου οτι θα γίνει oc λίγο? -κλασσικά μνήμες 8Gb στα 1600 Τσεκαρε και σε μεγαλυτερες μνημες: 1866, 2133 -> οταν παιζουν σε προσφορες Δες λιγο την ψυξη του, ενδεχομενως να ειναι καλυτερη επιλογη καποιο cooler που θα 'δροσιζει' καπως και τη μητρικη, για παραδειγμα η Raijintek Pallas βοηθαει και σε αυτο εξτρα (ενω αγοραστηκε, αρχικως, με γνωμονα να ειναι low profile cooler)
βασίλης33 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Τσεκαρε και σε μεγαλυτερες μνημες: 1866, 2133 -> οταν παιζουν σε προσφορες Δες λιγο την ψυξη του, ενδεχομενως να ειναι καλυτερη επιλογη καποιο cooler που θα 'δροσιζει' καπως και τη μητρικη, για παραδειγμα η Raijintek Pallas βοηθαει και σε αυτο εξτρα (ενω αγοραστηκε, αρχικως, με γνωμονα να ειναι low profile cooler) Ευχαριστω πολυ για τις παρατηρησεις. οσων αφορα τις μνημες γιατι οχι. οσων αφορα την ψυξη προς το παρων θα μεινει σε στον συχνοτητες με την εργοστασιακη.
TheDevilMayCare Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 ΟΚ, αλλωστε σε χειμωνα ειμαστε τωρα. Αν χρειαστει να τον ανεβασεις τσεκαρε μετα και την ψυξη της μητρικης,θα του κανει καλο και δεν ειναι κατι δυσκολο! (πχ ακομη κι ενας πλαινος ανεμιστηρας κουτιου βοηθαει σε αυτο)
manolis96 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια, Επειδη εχω διαβασει τα μυνηματα σας και επειδη εχω αυτη την πλατφορμα οπως βλεπετε και στην υπογραφη δεν μπορουσα να μην απαντησω... 1ον η συγκεκριμενη σειρα athlon εχει προβλημα με θερμοκρασιες πχ. εγω σε 100% gaming σηκωνω 87-90 βαθμους με την stock. 2ον ειναι αρκετα γρηγοροι επεξεργαστες σε συγκριση με αντιστοιχους intel στα ιδια χρηματα και οπως ειπε ενα παλικαρι συγκρινουμε budget με επιδοσεις με 110€ (amd + ψυξη) παιρνεις pentium αντε κανα i3 μεταχειρισμενο που τους εχουνε υπερφουσκωμενους σε ολα ta review οτι και καλα δεν παλευονται καλοι επεξεργαστες κτλ... 3ον οσον αφορα το bottleneck δεν ισχυει φυσικα σε λογικα πλαισια (μην πας να βαλεις 290χ ) αυτα ειχα να πω και εγω!! Ευχαριστω πολυ για τις παρατηρησεις. οσων αφορα τις μνημες γιατι οχι.οσων αφορα την ψυξη προς το παρων θα μεινει σε στον συχνοτητες με την εργοστασιακη. θα εχει προβλημα με θερμοκρασιες, οπως εχω και εγω!!
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδια, Επειδη εχω διαβασει τα μυνηματα σας και επειδη εχω αυτη την πλατφορμα οπως βλεπετε και στην υπογραφη δεν μπορουσα να μην απαντησω... 1ον η συγκεκριμενη σειρα athlon εχει προβλημα με θερμοκρασιες πχ. εγω σε 100% gaming σηκωνω 87-90 βαθμους με την stock. 2ον ειναι αρκετα γρηγοροι επεξεργαστες σε συγκριση με αντιστοιχους intel στα ιδια χρηματα και οπως ειπε ενα παλικαρι συγκρινουμε budget με επιδοσεις με 110€ (amd + ψυξη) παιρνεις pentium αντε κανα i3 μεταχειρισμενο που τους εχουνε υπερφουσκωμενους σε ολα ta review οτι και καλα δεν παλευονται καλοι επεξεργαστες κτλ... 3ον οσον αφορα το bottleneck δεν ισχυει φυσικα σε λογικα πλαισια (μην πας να βαλεις 290χ ) αυτα ειχα να πω και εγω!! θα εχει προβλημα με θερμοκρασιες, οπως εχω και εγω!! wtf... 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 ??? Λοιπόν, θα απαντήσω όσο πιο λεπτομερώς και συνοπτικά γίνεται, για να μην κουράζω. Προβλήματα με θερμοκρασίες ένας amd σαν τον δικό σου δεν δύναται να έχει, είναι ο μισός από αυτόν που έχω εγώ και με την στοκ ψύκτρα και στα 4.5 ghz να τον κλοκάρεις δεν νιώθει, είναι θέμα αισθητήρων οι λανθασμένες ενδείξεις, σε στοκ κατάσταση ζήτημα να χτυπάς 40 βαθμούς σε full load. Η στοκ ψύκτρα αυτή φτάνει και για fx 6300 σκέψου, οπότε αρκεί στο μέγιστο για τον cpu σου. Δεύτερον, ο συγκεκριμένος είναι αηδιαστικά αδύναμος, 1 module μόνο με 2 πυρήνες όσο και να το κλοκάρεις θα δυναμώσει ελάχιστα και όχι σε σχέση με τους intel στα ίδια λεφτά, πχ celeron ο celeron έχει διπλάσια ισχύ από τον athlon αυτόν, είναι μία από τις χειρότερες αγορές ο συγκεκριμένος athlon. Για amd με modules κοιτάς από 4 πύρηνους και πάνω, πχ σαν τον δικό μου, που είναι δύο δικοί σου athlon σε ένα τσιπ αλλά εμένα έχει και igpu, εξού και η ονομασία apu. Τρίτον, bottleneck δεν έχεις με gts 450, είναι αρκετά παλιά κάρτα και ο athlon αυτός την σπρώχνει μια χαρά. Τώρα, ο athlon μου σπρώχνει μέχρι gtx 960/r9 380, όχι 290x, αλλά και τις κάρτες που λέω θα τις κάνει λίγο bottleneck, ακόμη και στα 4.5 ghz και πιο πάνω, για αυτό τον λόγο προτιμά κανείς σε budget επεξεργαστές 860k ή ακόμα καλύτερα i3 4170 με out of the box δύναμη που ο 860k την πιάνει με κλοκάρισμα και καλή μητρική. Επίσης, δεν αξίζει να εμπιστεύεσαι benchmarks του internet τοις μετρητοίς, θέλω να πω πως αξίζει να τα κοιτάξεις μονάχα ενδεικτικά αλλά όχι να τα πάρεις ως βάση και να βασίσεις την αγορά σου σε αυτά, μιας και ο κάθε reviewer θα δείξει ότι θέλει όπως θέλει και όπως τον συμφέρει. Και εγώ κάποτε έλεγα α έτσι λέει το review, αλλά τελικά συνειδητοποίησα πως αν δεν δοκιμάσεις κάτι και δεν δεις με τα μάτια σου πως αποδίδει δεν θα έχεις σαφή εικόνα για το προϊόν αυτό. Αυτά τα ολίγα για να μην παρεξηγηθούμε και μπερδευτούν όσοι διαβάζουν το μήνυμά σου, μου αρέσει που είπα για συντομία και κατέληξα σε κατεβατό . Btw, καλές γιορτές σε όλους . 3
Aten-Ra Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν, θα απαντήσω όσο πιο λεπτομερώς και συνοπτικά γίνεται, για να μην κουράζω. Προβλήματα με θερμοκρασίες ένας amd σαν τον δικό σου δεν δύναται να έχει, είναι ο μισός από αυτόν που έχω εγώ και με την στοκ ψύκτρα και στα 4.5 ghz να τον κλοκάρεις δεν νιώθει, είναι θέμα αισθητήρων οι λανθασμένες ενδείξεις, σε στοκ κατάσταση ζήτημα να χτυπάς 40 βαθμούς σε full load. Η στοκ ψύκτρα αυτή φτάνει και για fx 6300 σκέψου, οπότε αρκεί στο μέγιστο για τον cpu σου. Δεύτερον, ο συγκεκριμένος είναι αηδιαστικά αδύναμος, 1 module μόνο με 2 πυρήνες όσο και να το κλοκάρεις θα δυναμώσει ελάχιστα και όχι σε σχέση με τους intel στα ίδια λεφτά, πχ celeron ο celeron έχει διπλάσια ισχύ από τον athlon αυτόν, είναι μία από τις χειρότερες αγορές ο συγκεκριμένος athlon. Για amd με modules κοιτάς από 4 πύρηνους και πάνω, πχ σαν τον δικό μου, που είναι δύο δικοί σου athlon σε ένα τσιπ αλλά εμένα έχει και igpu, εξού και η ονομασία apu. Τρίτον, bottleneck δεν έχεις με gts 450, είναι αρκετά παλιά κάρτα και ο athlon αυτός την σπρώχνει μια χαρά. Τώρα, ο athlon μου σπρώχνει μέχρι gtx 960/r9 380, όχι 290x, αλλά και τις κάρτες που λέω θα τις κάνει λίγο bottleneck, ακόμη και στα 4.5 ghz και πιο πάνω, για αυτό τον λόγο προτιμά κανείς σε budget επεξεργαστές 860k ή ακόμα καλύτερα i3 4170 με out of the box δύναμη που ο 860k την πιάνει με κλοκάρισμα και καλή μητρική. Επίσης, δεν αξίζει να εμπιστεύεσαι benchmarks του internet τοις μετρητοίς, θέλω να πω πως αξίζει να τα κοιτάξεις μονάχα ενδεικτικά αλλά όχι να τα πάρεις ως βάση και να βασίσεις την αγορά σου σε αυτά, μιας και ο κάθε reviewer θα δείξει ότι θέλει όπως θέλει και όπως τον συμφέρει. Και εγώ κάποτε έλεγα α έτσι λέει το review, αλλά τελικά συνειδητοποίησα πως αν δεν δοκιμάσεις κάτι και δεν δεις με τα μάτια σου πως αποδίδει δεν θα έχεις σαφή εικόνα για το προϊόν αυτό. Αυτά τα ολίγα για να μην παρεξηγηθούμε και μπερδευτούν όσοι διαβάζουν το μήνυμά σου, μου αρέσει που είπα για συντομία και κατέληξα σε κατεβατό . Btw, καλές γιορτές σε όλους . Για ποιον Athlon λες που έχει ένα Module ?? γιατί εγώ διαβάζω ότι προτείνουν τον 860Κ που έχει 2x Modules και 4x Cores. Ο 4-πύρινος Kaveri/Athlon άνετα σηκώνει και την R9 390, δεν θα πάρεις το 100% αλλά θα έχεις πολύ καλύτερες επιδόσεις από την R9 380 σε έναν Intel.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Αγριεψες λίγο ε; Χεχεχε Με αυτά που διαβάζω Χριστουγεννιάτικα λογικό είναι fallen . Aten ra, ο athlon του manolis96 έχει ένα module, έχει τον x2 370k ο οποίος είναι τραγικά αδύναμος, αυτό, δεν είπα κάτι διαφορετικό για τον 860k . Για να είμαι ειλικρινής γνωρίζω πως τόσο ο i3 4170 αλλά και ο 860k θα ανοίξουν bottleneck σε κάρτα r9 380, ωστόσο δεν έχω δοκιμάσει αυτό που λες, 860k με 390 να αποδίδει καλύτερα από 380 με intel, οπότε πάσο.
Aten-Ra Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Αααα οκ τώρα είδα για τον 370k, ναι αυτός είναι για τα μπάζα. Εξαρτάτε από το παιχνίδι, σε αυτά που θέλουν γρήγορο επεξεργαστή δεν θα έχει μεγάλη διάφορα. Σε αυτά που θέλουν γρήγορη κάρτα γραφικών θα δεις μεγάλες διαφορές υπέρ του Athlon με την 390 σε σχεση με την 380 και Intel CPU. πχ Στο GTAV που χρειάζεται γρήγορο επεξεργαστή δεν έχει τρελές διαφορές. Δες τον Core i5 4690 με την R9 285 και μετα τον A10-7870K με την R9 290Χ. http://www.anandtech.com/show/9320/intel-broadwell-review-i7-5775c-i5-5675c/8 Στο Shadows of Mordor όμως οι διαφορά είναι τεράστια μεταξύ του Core i5 4690 με την R9 285 και τον A10-7870K με την R9 290Χ.
TheELF Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Εξαρτάτε από το παιχνίδι, σε αυτά που θέλουν γρήγορο επεξεργαστή δεν θα έχει μεγάλη διάφορα. Όπως το Arma CS:go FSX (όλα τα emulators, simulators,strategy,open world κτλ κτλ) που τα αποφεύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι; Στο GTAV που χρειάζεται γρήγορο επεξεργαστή δεν έχει τρελές διαφορές. Δες τον Core i5 4690 με την R9 285 και μετα τον A10-7870K με την R9 290Χ. http://www.anandtech.com/show/9320/intel-broadwell-review-i7-5775c-i5-5675c/8 Αυτό δεν είναι παιχνίδι είναι scripted benchmark και μάλιστα benchmark γραφικών, καμιά σχέση το ένα με το άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα