Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φαντάζομαι μιλάς για dx12 σωστά? φίλε millenium αυτό σκεφτόμουν μόλις σήμερα. βασικά σκεφτόμουν και για μία 380χ (επειδή δέν θα κάνει oc την κάρτα αυτό το κάτι παραπάνω ας το έχει)

ποιά η γνώμη σου?

Μιλάω για το DX12/Async compute,το Freesync (η επόμενη του οθόνη πιθανόν να έχει υποστήριξη έτσι όπως βγαίνουν αυτές),την επιλογή των 4gb,τα καλύτερα UVD+VCE.Όχι οτι θα τα αξιοποιήσει σίγουρα ,και όλα αλλά σου λέω τι παραπάνω έχουν.Δε ξέρω αν του φτάνουν τα χρήματα για 380Χ και είναι τσιμπημένες ακόμα Ελλάδα.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Pop corn .

Όταν φτιάξει τον υπολογιστή του το παιδί και βάλει να δει καμία ταινία μπορείς να του το πρωτινεις και αυτό.

Πρως το παρών θέλει την γνώμη σου για την αγορά των ανταλλακτικών.

• Like 2
Δημοσ.

καμία σύγκριση δέν μπορεί να γίνει μεταξύ των δύο καρτών. το όλο σκεπτικό μου είναι το εξής.

επεξεργαστής ο 860κ

μητρική???

8γίγα μνήμη

ένα 550άρι τροφοδοτικό

και για κάρτα μόλις έχουμε ξεμπερδέψει με τα υπόλοιπα αναλόγος πόσο θα κάνει μία μτχ 280χ την χτυπάει.

κουτί θα του βάλω το bitfenix comrade window

απο λίγο που κοίταξα στο ιντερνετ αλλά και σε ξένα φόρουμ φαίνεται να μήν κρατάει πίσω την έν λόγο κάρτα οπότε νομίζω οτι είναι και το ταβάνι. σε single core είναι και ελάχιστα καλύτερος απο έναν 6300 και ελάχιστα κατώτερος απο έναν 4440.

θεωρώ οτι είναι ψιλομονόδρομος για αυτά που θέλει.

Παρε τον 860k με μια μητρικη chipset a88x και θα εισαι κομπλε.Καρτα σηκωνει ανετα r9 380.

Εχω στησει pc για τα αδερφια μου με x4 760k,asus a88xm-a και r9 270 και θα ελεγα οτι ειναι τρελο vfm,παιζει τα παντα.

• Like 2
Δημοσ.

Θα μπορούσε στα ίδια λεφτά να πάει σε i3 4170 με μια φθηνή h81 και φυσικά 2x4gb ram. Αξίζει πολύ περισσότερο από τον 860k ο 4170, πολύ περισσότερη ισχύς out of the box από τον 860k. Δεν λέω να πάει σε i3 για να αρχίσουμε τα vs, απλά με την λύση i3 παίρνει περισσότερα στα λεφτά που δίνει, τόσο σε συνολική επεξεργαστική ισχύ όσο και σε ανά πυρήνα ισχύ.

• Like 1
Δημοσ.

Θα μπορούσε στα ίδια λεφτά να πάει σε i3 4170 με μια φθηνή h81 και φυσικά 2x4gb ram. Αξίζει πολύ περισσότερο από τον 860k ο 4170, πολύ περισσότερη ισχύς out of the box από τον 860k. Δεν λέω να πάει σε i3 για να αρχίσουμε τα vs, απλά με την λύση i3 παίρνει περισσότερα στα λεφτά που δίνει, τόσο σε συνολική επεξεργαστική ισχύ όσο και σε ανά πυρήνα ισχύ.

για την αγορά ενός Ι3 είμαι υπέρ και εγώ, αλλά όχι σε θέμα δύναμης, αλλά σε θέμα μελλοντικής αναβάθμισης.

τώρα άμα είναι να πάρει μια μητρική 1150 ή 1151 με τα πετσοκομενα chipset της ιντελ άστρο καλλίτερα.

μια μητρικη με Α88Χ έχει την ίδια τιμή αλλά από χαρακτηριστικά: ήχο, usb θύρες κτλπ είναι πολύ ποιο πλούσια !!

κιταξα για μητρική με Β150 με ddr4 αλλά είναι αρκετά ακριβές. για μητρική 1150 δεν έκανα καθόλου τον κόπο.

σε τελική ανάλυση το FM2+ είναι μονόδρομος !!!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αγορά θα γίνει από eshop ή βολεύουν skroutzομάγαζα ; Ρωτάω για να δω ποιο μαγαζί σας βολεύει για να προτείνω μητρική.

Επεξ/σία από Mult1C0r3Cpu
Δημοσ.

Εχετε να προτεινετε κανα 2-3 μητρικες με καλα features για τον 860κ;;;

http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-a88xm-a-retail-p-PER.523169

Αυτή την φοράει ολόκληρο ίντερνετ καφέ στους υπολογιστές του. Δουλεύουν όλες απροβλιματιστα όλη μερα.

Αν θες κάτι ποιο φτηνό δες αυτήhttp://www.e-shop.gr/mitriki-asus-a88xm-e-retail-p-PER.524382

Ή διάφορα είναι μόνο στις μνήμες.

Ή μια έχει 4 υποδοχές ή άλλη δύο.

• Like 3
Δημοσ.

οι αγορές όλλες απο σκρουτζ δέν υπάρχει κάποιος περιορισμός. απο βδομάδα ξεκινάμε τις αγορές φίλοι μου

οπότε άν κατάλαβα καλά το καλό chipset είναι το α88

Δημοσ.

οι αγορές όλλες απο σκρουτζ δέν υπάρχει κάποιος περιορισμός. απο βδομάδα ξεκινάμε τις αγορές φίλοι μου

Παρε την πρωτη που προτεινει ο john και κανε bios update με στικακι.5 λεπτα υποθεση ειναι

Δημοσ.

Να προσεξεις τα έξοδα μεταφοράς. Εκτώς αν τρέχεις από μαγαζί σε μαγαζί για να πάρεις τα parts σου και να παρακαλας να είναι όλα στην πόλη που μένεις.

Α ! Να σιγουρευτείς κ όλας αν το κάθε μαγαζί είναι εντάξει με το RMA.

Δημοσ.

Να προσεξεις τα έξοδα μεταφοράς. Εκτώς αν τρέχεις από μαγαζί σε μαγαζί για να πάρεις τα parts σου και να παρακαλας να είναι όλα στην πόλη που μένεις.

Α ! Να σιγουρευτείς κ όλας αν το κάθε μαγαζί είναι εντάξει με το RMA.

φίλε μου δέν έχω ψωνίσει πρώτη φορά απο σκρούτζ! ευχαριστώ πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Δε ξέρω πόσο σημαντικό είναι για σένα και τι συσκευές έχεις σκοπό να συνδέσεις στο pc, αλλά ρίξε μια ματιά και στον αριθμό των USB της κάθε μητρικής και αν σε εξυπηρετεί.

Δημοσ.

Εχετε να προτεινετε κανα 2-3 μητρικες με καλα features για τον 860κ;;;

Δε λες τιμή.Για φτηνή vfm μητρική μπορείς να κοιτάξεις και αυτή http://www.skroutz.gr/s/4360409/Gigabyte-F2A78M-D3H-rev-3-0.html Δες και αυτές του john.Μετά πολύ καλή και λίγο ακριβότερη είναι αυτή  http://www.skroutz.gr/s/4046484/Asus-A88XM-Plus.html

• Like 2
Δημοσ.

Όταν φτιάξει τον υπολογιστή του το παιδί και βάλει να δει καμία ταινία μπορείς να του το πρωτινεις και αυτό.

Πρως το παρών θέλει την γνώμη σου για την αγορά των ανταλλακτικών.

Τα εχετε προτενει ειδη, εμενα πιο πολυ με ενδιαφερει η αιωνια διαμαχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...