cabdik Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 https://gyazo.com/5c202534dfc9dec00f6296ca0e2bcff8 χωρις να ξερω το μπατζετ νομιζω εδω εισαι καλα καλη η συνθεση... και να φανταστεις οτι η μονη μου ενσταση ειναι στο τροφοδοτικο....>!! βαλε καλυτερα αυτο--> http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200026428 ειναι και bronze, και semi Modular και 5 χρονια εγγυηση...... και....... το Pc1 = e-shop..! τουλαχιστον ετσι νομιζω. παλιοτερα ειχα παρει πραγματα απο PC1 και μου τα εφερνε το e-shop..!! 2
John-lamia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 συγκρινεται η 950 με την 280Χ??? βασιλη το μεγιστο μπατζετ ποιο ειναι?κουτι υπαρχει? Δε συγκρίνεται σε επιδώσεις, την είχα και ξέρω. Και ξέρω πολύ καλά ότι εκτώς από παλιά πλέον κάρτα ήταν και αρκετά ζιμιαρα! Και αντικειμενικά είναι κάπως μεγαλη για τον 860κ. @john lamia δυστηχώς αυτά που προτείνεις είναι πολύ πολύ ποιό πάνω απο το διαθέσιμο ποσό και άν πήγαινε σε ιντελ σίγουρα θα πήγαινε σε κάποιον 4440-4460 τώρα να δώσει 130 ευρώ για συπίρινο επεξεργαστή δέν ξέρω. το φοβάμαι. σάν πλατφόρμα είναι σίγουρα futureproof αλλά και τα χρήματα πολλά... Απλά σου εκοψα χρήματα απ την κάρτα γραφικών και στα έβαλα σε επεξεργαστή. Και δεν είχε σημασία που είναι dual core, γιατί είναι πολύ ποιο δυνατός απ τον 860κ. Καλός ο 860κ, αλλά αν τον ήθελες πριν αρκετούς μήνες. Τώρα όχι !!!!! Επίσης το ίδιο ισχύει και για την κάρτα γραφικών. Μην τους κάνεις την χάρη να τους ξεστοκαρεις περσινό μοντέλο απ το ράφι. Καλύτερα μια 370, 950 ή οποία θα παίξει μια χαρά ακόμα και σε 1080p παρά μια παλιά και ποιο δυνατή κάρτα, ή οποία μάλιστα έβγαλε πολλά προβλήματα άσχετα με το εργοστάσιο που την κατασκεύασε !!!! Πάρε μια μητρικουλα με Β150 και 8GB ddr4 και μετά ισοσταθμισε μια cpu με μια gpu και είσαι κομλε και για του χρόνου. Εξάλλου οι ddr3 έχουν σχεδόν ίδια τιμή με τις ddr4. Ας έριχναν τις τιμές απ το καλοκαίρι στις ddr3 που μέχρι τότε περίπου πουλούσαν μια χαρά όλες οι apus. Τροφοδοτικό δες αυτό. http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-elite-series-600w-p-PER.814997 Το έχε ξάδερφος μου και ο υπολογιστής του εκτώς από έντομο gaming δεν κλείνει καθόλου γιατί βαριετέ να περιμένει το φόρτωμα. Το έχει πάνω από έναν χρόνο ! Σκυλί το τροφοδοτικό. 1
jgeorgiou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 ναί βρε παιδιά συμφωνώ απόλυτα αλλά ένας δυπίρινος δέν θα έχει θέματα στα παιχνίδια? υπάρχουν ήδη κάποια απο αυτά που απλά δέν ξεκινάνε ποτέ βλέπε far cry άν δέν κάνω λάθος και batman arkam knight (ή κάτι τέτοιο) απο την άλλη σε ποιά τιμή βγαίνει ένας ι3?? τα γνωρίζω όπως σας ξαναείπα τα θέματα τις αναβάθμησης εδω είμαι κάθε μέρα και προσπαθώ να βοηθήσω συμφορουμήτες. απλά είπα να το ανοίξω μήπως πέσουν κι άλλες ιδέες/γνώμες στα τραπέζι. ας μήν μπούμε στην διαδικασία amd/intel άς το δούμε απο την δική μας την σκοπιά της τσέπης δλδ Μιλας θεωρητικά - φιλολογικά? Αμπελοφιλοσοφόντας ένας επεξεργαστής με περισσότερους πυρήνες είναι θεωρητικά καλύτερος. Αν μιλήσουμε πράκτικά και τεκμηριωμένα ο Ι3 στο 99,99999% των παιχνιδιών είναι ποιο γρήγορος και από τους 4πυρηνους και απο τους 6πυρηνους και από τους 8πυρηνους με χαμηλή συχνότητα. 1
Aten-Ra Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μιλας θεωρητικά - φιλολογικά? Αμπελοφιλοσοφόντας ένας επεξεργαστής με περισσότερους πυρήνες είναι θεωρητικά καλύτερος. Αν μιλήσουμε πράκτικά και τεκμηριωμένα ο Ι3 στο 99,99999% των παιχνιδιών είναι ποιο γρήγορος και από τους 4πυρηνους και απο τους 6πυρηνους και από τους 8πυρηνους με χαμηλή συχνότητα. Έχεις παίξει κάνα σοβαρό Game του 2014-15 με τον Core i3 και μετά το ίδιο με έναν 8-πυρηνο ??? Το ότι μπορεί να βγάζει παραπάνω FPS ο Core i3 δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερος αν έχει ψηλά FrameTimes και δημιουργεί Stuttering. 4
cabdik Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Εγω παντως......προτιμω τον 720ΒΕ unlocked στα 3.2ghz, απο τον pentium G3220........!!!! καθηστε και ψαξτε για ψυλλο στα αχυρα...! αμα εχεις μια καλη καρτα γραφικων, παιζεις σχετικα ανετα ολα τα παιχνιδια....!!! 6
John-lamia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Έχεις παίξει κάνα σοβαρό Game του 2014-15 με τον Core i3 και μετά το ίδιο με έναν 8-πυρηνο ??? Το ότι μπορεί να βγάζει παραπάνω FPS ο Core i3 δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερος αν έχει ψηλά FrameTimes και δημιουργεί Stuttering. σιγά μην βγάζει παραπάνω καρέ ! έχω δει πως τα πάει ο Ι3 στα παιχνίδια, και σαν κάτοχος του 8350 μπορώ να πω ότι δεν τους βλέπει και καθόλου τους Ι3. και ποσό μάλλον στα παιχνίδια. και τα γραφήματα και τις παρουσιάσεις από τα site και γράφω στα παλιά υποδήματα μου. 1
Millennium Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Βασίλη 860Κ με 380 προτιμήστε που χει περισσότερα feature από 280Χ. 2
βασίλης33 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Βασίλη 860Κ με 380 προτιμήστε που χει περισσότερα feature από 280Χ. φαντάζομαι μιλάς για dx12 σωστά? φίλε millenium αυτό σκεφτόμουν μόλις σήμερα. βασικά σκεφτόμουν και για μία 380χ (επειδή δέν θα κάνει oc την κάρτα αυτό το κάτι παραπάνω ας το έχει) ποιά η γνώμη σου?
trujillo2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 και το μπατζετ ανεβαινει ομως.....δες ποσο κοστολογειται η 380Χ (οσο κοστιζει μια μεταχειρισμενη r9290.......και ο νοων νοειτω) 2
Aten-Ra Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 φαντάζομαι μιλάς για dx12 σωστά? φίλε millenium αυτό σκεφτόμουν μόλις σήμερα. βασικά σκεφτόμουν και για μία 380χ (επειδή δέν θα κάνει oc την κάρτα αυτό το κάτι παραπάνω ας το έχει) ποιά η γνώμη σου? Μια χαρά. Ρίξε μια ματιά εδώ να δεις πως τα πάει ο Athlon 860K (ίδιος με τον A10-7850K σε CPU) με την HD7950 στο 1GHz.
jgeorgiou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Aten-Ra "σοβαρό-απαιτητικό" παιχνίδι με Ι3 ή AMD 8πυρηνο δεν συμβαδίζουν. Για απαιτητικό gaming δίνεις 200ευρώ και αγοράζεις Ι5 κατ'ελάχιστον και δεν ασχολείσαι με αργούς επεξεργαστές. για μεσαίες απαιτήσεις gamining που είναι για τα κυβικά τους για να ξεπεράσεις τα fps του ι3 με οκταπύρηνο θές πάνω από 200ευρώ είτε θα πάρεις "μεγάλο" οκταπύρηνο ή θα πάρεις τον "μικρό" και θα τα χώσεις για ψύξη και o/c ΥΓ ΛΕΣ το "Το ότι μπορεί να βγάζει παραπάνω FPS ο Core i3 δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερος αν έχει ψηλά FrameTimes και δημιουργεί Stuttering." Ο AMD 8320 που είναι ποιο ακριβός από τον Ι3 δεν έχει τέτοια προβλήματα? Μου μου λες για τους ακριβους τετραπύρηνους που ξεπερνούν σε τιμή τον Ι5 , θέλουν λεφτά για έξτρα ψύξη και είναι πολύ ποιο αργοί από τον Ι5 στο gaming.
Dennisbest Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρά. Ρίξε μια ματιά εδώ να δεις πως τα πάει ο Athlon 860K (ίδιος με τον A10-7850K σε CPU) με την HD7950 στο 1GHz. Η αλήθεια είναι πως έχεις βάλει benchmarks με mantle , όπου το performance των cpu εξισορροπείται. Το bench του rome 2 δεν είναι καθόλου ενδεικτικό , μιας και η cpu δεν έχει καμία σημασία , αντίθετα από in-game που γίνεται χαμός ακόμα και στο campaign mode..Και τα υπόλοιπα games , τύπου bioshock ή sniper elite, καλώς η κακώς παίζανε ακόμα και σε core 2 quad πολύ καλά. Το θέμα είναι τι γίνεται με απαιτητικά σε cpu παιχνίδια. GTA V , Battlefield 4(έχει και Mantle) , το thief σε DX11 , Assassin's Creed Unity-Syndicate(όχι πως τα παλιότερα δεν είναι απαιτητικά σε cpu βέβαια...), Crysis 3 και Witcher 3 , είναι μερικές προτάσεις μου.
Aten-Ra Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Aten-Ra "σοβαρό-απαιτητικό" παιχνίδι με Ι3 ή AMD 8πυρηνο δεν συμβαδίζουν. Για απαιτητικό gaming δίνεις 200ευρώ και αγοράζεις Ι5 κατ'ελάχιστον και δεν ασχολείσαι με αργούς επεξεργαστές. για μεσαίες απαιτήσεις gamining που είναι για τα κυβικά τους για να ξεπεράσεις τα fps του ι3 με οκταπύρηνο θές πάνω από 200ευρώ είτε θα πάρεις "μεγάλο" οκταπύρηνο ή θα πάρεις τον "μικρό" και θα τα χώσεις για ψύξη και o/c Φίλε, λες ότι σου κατέβει στο κεφάλι για να δικαιολογήσεις τα άσχετα που γράφεις. Και επειδή φαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτά που λες τα βγάζεις από το κεφάλι σου και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο FX8320E ξεκινά από τα 140.00 Ευρώ, για να τον πας στα 4GHz δεν χρειάζεσαι τίποτα έχτρα, απλά κλίνεις το Turbo, ρίχνεις λίγο το Vcore κατω απο τα 1.4v και ανεβάζεις το Multi. Και όλα αυτά με το μαμά cooler. Και για να δεις τι κάνει ο FX8150 που είναι στα 3.6GHz σε Default ρολόγια στον καινούργιο Skylake i3 6300 (3.7GHz). Battlefield 4 Multi-Player 64 player Map 1080p Custom settings 120fps cap. Η αλήθεια είναι πως έχεις βάλει benchmarks με mantle , όπου το performance των cpu εξισορροπείται. Το bench του rome 2 δεν είναι καθόλου ενδεικτικό , μιας και η cpu δεν έχει καμία σημασία , αντίθετα από in-game που γίνεται χαμός ακόμα και στο campaign mode..Και τα υπόλοιπα games , τύπου bioshock ή sniper elite, καλώς η κακώς παίζανε ακόμα και σε core 2 quad πολύ καλά. Το θέμα είναι τι γίνεται με απαιτητικά σε cpu παιχνίδια. GTA V , Battlefield 4(έχει και Mantle) , το thief σε DX11 , Assassin's Creed Unity-Syndicate(όχι πως τα παλιότερα δεν είναι απαιτητικά σε cpu βέβαια...), Crysis 3 και Witcher 3 , είναι μερικές προτάσεις μου. Όποιος έχει AMD GCN κάρτα δεν θα τρέξει παιχνίδια που υποστηρίζουν Mantle σε DX-11. Ναι σε κάποια από αυτά τα Games που λες, ιδιαίτερα στο GTAV, ο Core i3 ίσως είναι λίγο καλύτερος, αλλά η διαφορά τιμής μεταξύ των δυο επεξεργαστών σου επιτρέπει να βάλεις μεγαλύτερη κάρτα με τον Athlon. 6
John-lamia Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 και το μπατζετ ανεβαινει ομως.....δες ποσο κοστολογειται η 380Χ (οσο κοστιζει μια μεταχειρισμενη r9290.......και ο νοων νοειτω) Δεν κολλάνε τα μεταχειρισμένα !! Εκεί είναι αλλουνου παππα ευαγγέλιο. Την ποιο φτηνή 380 με 3 χρόνια εγγύηση μαζί τον 860κ για να του βγει το χρηματικό ποσό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα