Black Demis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 όπως γράφει και στο άρθρο, με ίδια τιμολογιακή πολιτική ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα κάνει τίποτα... και με χαρακτηριστικά iPhone 5/5s μάλιστα όπως διαβάζω... αν ρίξει της τημες χαλάει το image της.. χάνοντας έτσι τεράστια μεριδα χρηστών (ένας απο τους βασικότερους λογούς αγοράς της συσκευής )
Zipcode80 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Βάζω στοίχημα οτι θα είναι χρωματισμένο αλουμίνιο...μπλε,κιτρινο,ροζ κτλ που στους 3 μήνες χρήσης θα ξεβάφει σε κλασσικό silver
basilis222 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μονο εμενα η Apple μου φαινεται η Fisher price των κινητων? 2
itasoulas01 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Πλέον όταν διαβάζω για υπερεκτιμημενες συσκευες-εταιρειες που πουλούν πανακριβα-υπερεκτιμημενα προϊόντα μου έρχεται να βάλω τα γέλια, τα κλάματα, να φωναξω... Η Κίνα τα τελευταία 2 χρόνια δείχνει το μέλλον στην αγορά των έξυπνων συσκευών αλλά κανείς δεν ακολουθεί από τους μεγάλους. Και καλά θα πάθουν στο μέλλον. Χθες παρέλαβα ένα Xiaomi Redmi Note 2 και ειλικρινά αισθάνομαι πιο περήφανος να το "μοστραρω" από οτι ένα Nexus 6P πχ. Δεν δίνω δεκάρα πλέον για εκείνο, το άλλο, το παρά άλλο όταν μια τόσο φθηνή συσκευή εξυπηρετεί στο έπακρο τις ανάγκες μου. Θα μου πεις, δεν ασχολούνται όλοι τόσο πολύ, δεν ξέρουν, δεν έμαθαν... Κάπως έτσι όμως έγινε και ο κόσμος μας σκατά... Δεν με ενδιαφέρει, δεν θέλω να κουραζω το μυαλό μου, έχω σκοτουρες... Θλιβερό!!! Σκαστε τα λεφτά σας σε ναυαρχίδες εταιρείες ληστών μιας και είστε Ωνασηδες. Για να μην πω για τα αμερικανικά που το μέσο χρέος πιστωτικών καρτών σε ένα αμερικανικό σπίτι είναι 15,000 δολλάρια. 2
lupus_Hegemonia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Α ρε ...Στηβ, "έφυγες" κι έγινε "παρτάλι" η εταιρεία με το ανθρωπάριο τον Κουκ!ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ 'ΒΓΑΖΕΣ το 5c;;;;; Και το 'κανες! Οκ...Και μετά την "εκπληκτική επιτυχία του"... να βγάλεις... 6c;;;;;Ό,τι να 'ναι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα