Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα ρε παιδια, θελω την βοηθεια σας, οπως καταλαβατε, εχω μια μεχρι χτες λειτουργικοτατη 4870*2, την οποια και εχω βαλει αγγελια να την πουλησω γιατι περιμενω καινουργια vga, η καρτα λειτουργουσε αψογα μεχρι χτες οπου μετα απο ενα κολλημα που μου εκανε παιζοντας skyrim, απο εκει και επειτα μου πεταει κατα διαστηματα μπλε οθονες, τσεκαρα τις ram και δεν φταινε αυτες, η ειρωνια της υποθεσης ειναι οτι με το furmark που εχω κατεβασει σε stress test η καρτα εβγαλε 4 ωρες(γιατι μετα το σταματησα απροβληματιστα, χωρις μπλε οθονες χωρις παγωματα χωρις τπτ, εχει καποιος καμια ιδεα; σαφως και μεχρι νεοτερας η καρτα δεν πωλειται αλλα ειναι κριμα γιατι ηταν σκυλος

Δημοσ.

Τι είδους ψύξη είχε η κάρτα;Όσες έρχονταν με stock cooler,ήταν θέμα χρόνου να παραδώσουν πνεύμα (καρφωτά 90αρια+)

Ηταν μυγιάγγιχτη όταν έκανες o/c και κατα καιρούς,είχε θέματα και με τους drivers.Εγώ θα ξεκινούσα απο εκεί,DDU και εκ νέου πέρασμα drivers.Οι τελευταίοι Catalyst που την υποστήριζαν πρέπει να ήταν οι 12,6 αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

στόκ cooler 1000% ήταν θέμα χρόνου......

Αυτό τώρα είναι καρφί η διαπίστωση για μια κάρτα στα γεράματα; 8 χρόνια κάρτα και έπαιζε μέχρι χτες τι άλλο θέλεις;

Ερώτηση απάντηση στο καρφακι, έχει πολύ καιρό να πάρει το μάτι μου 295 γιατί;

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν, τους τελευταίους λίγους μήνες στο σύστημά μου η δική μου κάρτα γραφικών (ATI 4850) προκαλεί κατά καιρούς (άτακτα διαστήματα) μπλε οθόνη και επανεκκίνηση. Λίγο πριν την μπλε οθόνη εμφανίζει μήνυμα ότι ο Ati Driver Manager (ή κάτι παρόμοιο, δεν προλαβαίνω να διαβάσω αναλυτικά) έπαυσε να λειτουργεί. Και το ίδιο περίπου εμφανίζει στην μπλε οθόνη. Μιας κι έχουμε ίδιου τύπου κάρτα, έλεγξε τους drivers. Κι εγώ στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε πχ το τροφοδοτικό μου. Το πρόβλημα είναι ότι οι κάρτες μας έχουν παύσει να υποστηρίζονται επισήμως από την AMD / ATI. 

atikmpag.sys είναι το αρχείο που εμφανίζει το πρόβλημα κι απ' ότι είδα με πρόχειρη αναζήτηση στο ίντερνετ, είναι αρκετά γνωστό κι οφείλεται στους άθλιους drivers της ati.

Δημοσ.

Αυτό τώρα είναι καρφί η διαπίστωση για μια κάρτα στα γεράματα; 8 χρόνια κάρτα και έπαιζε μέχρι χτες τι άλλο θέλεις;

Ερώτηση απάντηση στο καρφακι, έχει πολύ καιρό να πάρει το μάτι μου 295 γιατί;

φίλε μου σε διαβεβαιώνω οτι ήταν απλά διαπίστωση

Δημοσ.

παιδια μαλλον απο γεραματα καθως απο θερμοκρασιες δεν δουλευε ποτε πανω απο 60

εμενα τρεχει κανονικα stress test αναμονη, την ακουει στα παιχνιδια

Δημοσ.

μετα απο αρκετο ψαξιμο σε ρυθμισεις,τυχαια ανακαλυψα πως αν μπω στο catalyst control center στην καρτελα ρυθμισεις εφαρμογων 3d και απενεργοποιησω το catalyst ΑΙ,η καρτα τρεχει κανονικα, μολις το ξαναενεργοποιησω τα ιδια στο καπακι μπλε οθονη, αυτο που προσεξα ειναι οτι απενεργοποιωντας την επιλογη αυτη δεν μου εμφανιζει οπως παλαιοτερα εκανε το λογοτυπο amd crossfirex, οποτε να υποθεσω οτι η καρτα κλεινει τον ενα πυρηνα η λεω μ@λ@κιες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...