manos-cha Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Γειά σας έχω το Toshiba satellite p70-a-129 το οποίο έχει θέση για 2ο σκληρό δίσκο πάνω χωρίς να βγάλεις το παραμικρό (cdιερα) όπου και θέλω να βάλω έναν ssd Samsung 850 pro. Το πρόβλημα μου είναι οτι στην 2η θύρα δεν έχει μέρος για να βιδωσει το σίδερο που κρατάει τον σκληρό σταθερό Τι να κανω; Ευχαριστώ.
corsair04 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Γειά σας έχω το Toshiba satellite p70-a-129 το οποίο έχει θέση για 2ο σκληρό δίσκο πάνω χωρίς να βγάλεις το παραμικρό (cdιερα) όπου και θέλω να βάλω έναν ssd Samsung 850 pro. Το πρόβλημα μου είναι οτι στην 2η θύρα δεν έχει μέρος για να βιδωσει το σίδερο που κρατάει τον σκληρό σταθερό Τι να κανω; Ευχαριστώ. Δεν χρειάζεται να βιδώσεις κάτι απλά εφαρμόζει τον σκληρό έτσι ώστε να εφάπτει στις υποδοχές , ποιο είναι το σίδερο που σε δυσκολεύει ; εκτός και εάν εννοείς τις υποδοχές για βίδες τις οποίες έχει ο δίσκος περιμετρικά (αυτές τις αγνοείς) και βάζεις τον δίσκο έτσι ώστε να εφάπτει η υποδοχή του με την υποδοχή του Laptop
manos-cha Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ναι αυτό το σιδερακι λέω στο οποιο βιδωνεις περιμετρικά τον σκληρό και με κανα 2 βιδες στερεονεται και πάνω στο laptop. Το θεμα μου είναι οτι φοβάμαι μήπως με κάποια κάθετη κίνηση ξεκουμπωσει απο την θύρα
xristoforos89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Βάλε χαρτάκι γύρω γύρω από τον δίσκο και σφήνωσε τον. Βήμα δεν θα κάνει!
ekans Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 δεν εχει σε ολα τα λαπτοπ αυτο το σιδερο.. τον βαζεις τον κουμπωνεις οριζοντια και αυτο ηταν δεν νομιζω να ξεκουμπωσει.. τωρα αν οντως θες να κανεις κατι γι αυτο κανε οτι λεει ο xristoforos απο πανω
manos-cha Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Προβληματισμός 1 -> γιατί η 1η θύρα έχει μέρος για να βιδωσω τον σκληρο ενώ η 2η όχι Προβληματισμός 2 -> δεν θα έχω θέμα με τις θερμοκρασίες εκεί αν του βάλω χαρτί η σφουγγάρι στο κενό που έχει (οσο πλάτος έχει η θύρα που κουμπωνει)
xristoforos89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Από την στιγμή που θα κουμπωθεί ssd, θέμα θερμοκρασιών δεν πρόκειται να έχεις ακόμα και αν τον καλύψεις με αλουμινόχαρτο τριγύρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα