Vasilis 07 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 http://www.amazon.fr/gp/product/B00CJAF194?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 Για κάποιες ώρες στα 44,90Ε (+10Ε αποστολή). Εδώ από 79,90Ε. http://www.skroutz.gr/s/3823397/Logitech-G700s.html
MrGeo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 έχω την εντύπωση πως τα 44.9 είναι η έκπτωση και όχι η τιμή του. φιλικά. edit:γράψε λάθος μου, είσαι σωστός!
Chief90 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 έχω την εντύπωση πως τα 44.9 είναι η έκπτωση και όχι η τιμή του. φιλικά. όχι. η τιμή του ειναι .64.10 ειναι η έκπτωση
newtech Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ειναι Daily deal αρα μεχρι 4/12 (01:00) Απλα το αναφερω να γραφτει στον τιτλο για καποιον που ενδιαφερεται
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 ενταξει,για αυτο το mouse ειναι τσαμπα.Απιστευτο mouse.
sveltos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα. Προσπάθησα να ψωνίσω με πιστωτική Πειραιώς και μου ήρθε απόρριψη την επόμενη. Μίλησα με Πειραιώς και μου είπαν ότι ορισμένες κατηγορίες εμπόρων είναι στην black list λόγο capital controls. Ισχύει κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ.
iceman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Με πιστωτική Πειραιώς έχω αγοράσει και απο αγγλικό και από γερμανικό amazon!
paokmaniak Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια ειναι αναλογαμ ε την ημερα και την ωρα οι καρτες. Δηλαδη αν εχει πιασει εκεινη την μερα κ ωρα η συγκεκριμενη τραπεζα το οριο της
pedrojay Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Με πιστωτική Πειραιώς έχω αγοράσει και απο αγγλικό και από γερμανικό amazon! Δυστυχώς αυτό δεν παίζει ρόλο σε αυτή την περίπτωση Παιδια ειναι αναλογαμ ε την ημερα και την ωρα οι καρτες. Δηλαδη αν εχει πιασει εκεινη την μερα κ ωρα η συγκεκριμενη τραπεζα το οριο της Ούτε αυτό παίζει ρόλο Το εχω γράψει και σε άλλο θέμα κάπου για amazon Αγγλία,Γερμανία,Ιταλία είστε ΟΚ Γαλλία,Ισπανία δεν μπορείτε να ψωνίσετε με ελληνική κάρτα Σε κάθε περίπτωση βέβαια δοκιμάζετε,αυτό είναι γενικός μπούσουλας,όχι ευαγγέλιο.Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις όπως κάρτες που για κάποιο λόγο περνάνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα