jemadux Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 αγορασα 16Noε ενα smartphone διπλοκαρτο της lenovo . οκ μια χαρα .. παω να βαλω την καρτα της vodafone στο ενα slot δεν την εβλεπε καν .. τοτε ειχα μια καρτα sim και παω στην βοντα στην περιοχη να πω τι συμβαινει .. στο σλοτ 1 δεν την βλεπει στο σλοτ μια χαρα την βλεπει .. εμ οκ κανω αντικατασταση της καρτας sim . και να εχω και τις δυο καρτες της εταιριας βονταφον .. παλι στο slot 1 δεν δουλευει .. .. 17 νοε παω στο media . αυτο αυτο και αυτο .. βαζουν μετα την καρτ την καινουργια της βονταφον και επειδη η μανα μου εχει μια καρτα cosmote απο το 99 δια μαγειας το κινητο δουλεψε και στις δυο sim .οταν πηγε να βαλει μετα την καρτα της βονταφον την καινουργια δεν δουλεψε καθολου .. και επειδη εχει μια μικρη γρατζουνια --δεν ξερω αμα την εκανα εγω ή το ειχε πρεπει να περιμενω.. λογικα για αντιικατασταση θελω εχουν περασει 2 βδομαδες .. και ανυσηχω ..τι πρεπει να κανω εκτος απο υπομονη ;;; πηρα τηλ και μου λεει σε 15-20 μερες λογικα το εχουν φερει ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα