Supermario83 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παίδες ψάχνω για κιν με 5,5 οθόνη χαμηλό sar και χωρίς κολληματακια.Για σερφαρισμα κάνα ματσάκι από οτεgo και κάνα παιχνίδι Νορμάλ.
2.1Ohm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 τα LG εχουν πολυ χαμηλο sar σαν κινητα!Με λιγα παραπανω (αν και δν το συνηθιζω να προτεινω lg g3 η το flex 2) αυτην τν φορα θα το πω οτι για αυτα που τα θες ειναι αξιολογα κινητα (λογο του χαμηλου sar αμα δν εμπαινε αυτο στην μεση εχεις κ καλυτερες επιλογες) !
Supermario83 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ψάχνω χαμηλό sar γιατί δυστυχώς λόγο δουλειάς το κιν είναι πολλές ώρες επάνω μου...με μια έρευνα στο φόρουμ είδα κάποιες συσκευές από Κίνα αλλά ομολογώ ότι είμαι ψιλοασχετος με την αγορά από εκεί...
2.1Ohm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ψάχνω χαμηλό sar γιατί δυστυχώς λόγο δουλειάς το κιν είναι πολλές ώρες επάνω μου...με μια έρευνα στο φόρουμ είδα κάποιες συσκευές από Κίνα αλλά ομολογώ ότι είμαι ψιλοασχετος με την αγορά από εκεί... Για αυτο και δν σου προτεινα κινητο απο κινα! αυτο ειχα σκοπο να κανω αλλα στα κινεζικα το sar ειναι λιγο πολυ αγνωστο! Απλα ειναι κατω απο 2! Δν ειναι υποχρεομενοι να λεν ποσο ειναι απλα να μν ξεπερνα το οριο οποτε δν ξερεις σε τι θα πεσεις! Απο την αλλη τα Lg φημιζονται για το χαμηλο σαρ τους οποτε ειναι πολυ καλη επιλογη για εσενα!
Supermario83 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Οκ φίλος μάλλον στο lg g3 32gb θα καταληξω.θα έχω τον νου μου και στις αγγελίες του φορουμ. Σε ευχαριστώ για τον χρονο σου
2.1Ohm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Τπτ!Εγω θα σ ελεγα κλτρα να πας στο g flex 2 παντως να ξες!Ειναι πιστευω λιγο κλτρο!Kαι το moto x 2rd gen που βλεπω εχει χαμηλο σαρ (λιγο ψιλοτερα απο το g3)που σαν κινητο θα το προτιμουσα και απο τα 2 πανω!
kataramenos32 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Και μια προταση σε Windows http://www.skroutz.gr/s/6808527/Microsoft-Lumia-640-XL-LTE-8GB.html
Supermario83 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ωραιο κιν και καλή επιλογή αλλά έχω βολευτει πολλές εφαρμογές Android...
ziaba Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 αν θες χαμηλο sar στα 250 πλεον παιζει το g3 16gb πιστευω ειναι οτι πρεπει με αυτα που περιγραφεις
Supermario83 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ παίδες για τον χρονο σας .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα