blitzNikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 σελίδα 14 από το manual της συγκεκριμένης μητρικής: 3. Because of chipset limitations, do not populate both DIMM sockets of the same channel(e.g. DDRII1 and DDRII2) with double-sided memory modules to prevent system's failure tostart or incorrect detection of memory modules. όπου, επίσης, παρατίθεται και λεπτομερής πίνακας με όλους τους πιθανούς συνδιασμούς: (SS=Single-Sided, DS=Double-Sided, "- -"=No Memory)DRII1 DDRII2 DDRII3 DDRII4 SS SS - - - - - - - - SS SS SS SS DS/SS - - SS SS - - DS/SSDS/SS - - SS SS - - DS/SS SS SS SS SS SS SS 1
free4you Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό το πινακακι δεν το είχα δει, αλλά πως γίνεται να έχω βάλει τις GEIL στην θέση 1&2 και να παίζουν κανονικά? Το πινακακι δεν αναφέρει ως αποδεκτό τέτοιο configuration!
blitzNikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό το πινακακι δεν το είχα δει, αλλά πως γίνεται να έχω βάλει τις GEIL στην θέση 1&2 και να παίζουν κανονικά? Το πινακακι δεν αναφέρει ως αποδεκτό τέτοιο configuration! Στις καρτέλες του cpuz αναφέρεται ότι οι μνήμες λειτουργούν "dual channel" και "symmetric". Επίσης αναφέρεται μια θέση 2 (slot #2) Άρα πρέπει να τις έχεις τοποθετήσει στις θέσεις DDRII2 και DDRII4
free4you Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ναι έχεις απόλυτο δίκιο δικό μου λάθος στην 2 και στην 4 είναι αλλά και πάλι στο πινακακι δεν αναφέρει ότι επιτρέπεται αυτό. Εκτός και αν με το dual channel αλλάζει κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα