Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενω επαιζα,ξαφνικα κολλησε το pc,κανω restart και απο τοτε η καρτα δεν εδινε σημα ενω επαιρνε ρευμα γυρναγανε τα ανεμηστερακια,εκανα clear cmos,αλλαξα pci θυρα κτλπ δοκιμασα τα παντα,με τα πολλα πολλα εβαλα παλιοτερη καρτα και τελικα δουλεψε,ξαναβαζω την αλλη τπτ...

παιζει τελικα να καηκε η καρτα;

και το αλλο προβλημα ειναι οτι εχω installed 12gb ενω μου το αναγνωριζε κανονικα και τα 12,τωρα με την παλια καρτα ενω στα bios αναγνωριζει 12 gb,μεσα στα windows μ γραφει 12gb installed και 

5.96 usable..

wtf?? 

Δημοσ.

Για το δευτερο προβλημα:

1.Ανοιξε εναρξη και γραψε msconfig και πατα εντερ

2.Πηγαινε στην καρτελα εκκινηση για υπολογιστη

3.Κλικαρε στο πεδιο Επιλογες για προχωρημενους

4.Κλικαρε το πεδιο μεγιστη μνημη,πατα οκ,μετα εφαρμογη και μετα παλι οκ

5.Κανε ενα rr και εισαι ετοιμος

• Like 1
Δημοσ.

ποιος ο λογος να μπω να πειραξω κατι που δεν το ειχα κανει πριν και δουλευε κανονικα?

δεν ξερω αν καταλαβες με ποια εννοια το λεω...

Δημοσ.

Το χω παθει και εγω και εγω επιγνωση στο θεμα,προσπαθησε να το κανεις δεν υπαρχει καποιος κινδυνος και αν δεν γινει,βγαλε τις ραμ και αλλαξε τις στα σλοτς και ξαναπροσπαθησε να κανεις το πρωτο βημα πανω,ειναι πολυ σιγουρο οτι θα δουλεψει

Δημοσ.

αυτο με το βγαλσιμο θα το τεσταρω αυριο γτ βαριμεμαι να ανοιγω καπακι βγαζε και βαζε...παω να κανω αυτο που ειπες απο τα bios και ενημερωνω

ωστοσω ενα ακομα περιεργο..ενω τον amd 8320 τον ειχα κλοκαρει στα 4.0ghz

πλεον οταν τον κλοκαρω μ λεει οτι απετυχε -.-

Δημοσ.

εκανα αυτο που ειπες τπτ,τωρα θα δω να βγαλω και να ξαναβαλω τις μνημες..

btw τωρα μου κανει usable 4gb ενω δειχνει ινσταλλεδ 12gb

εννοω οτι μ γραφει απετυχε οποιοδηποτε o.c.

Δημοσ.

οσον αφορα τις μνημες τραμπα στην τραμπα δοκιμασε καθε συνδιασμο δν ειναι τα σλοτ απλα οταν μπαινει το αλλο kit γινεται το θεμα...anyway τα καταφερα και κανει usable και τα 12gb..

στο κομματι της καρτας,οπως αναφερω στο αρχικο ποστ,υπαρχει πιθανοτητα να καηκε;

ακομα δν εχω δοκιμασει σε αλλο pc να δω

Δημοσ.

Για να μην δινει σημα παει να παει οτι εχει καποια δυσλειτουργια με αποτελεσμα να μην δουλευει,δεν πιστευω να δουλεψει σε αλλο μηχανημα αλλα δοκιμασε το

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...