Luxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Οταν μετακινω τα torrent σε διαφορετικους φακελους απο αυτους που αρχικα κατεβηκαν, ειτε τους αλλαζω ονομα, ειτε σβηνω καποια αρχεια μεσα απο το torrent, μετα δε το κανει upload και πρεπει να το κατεβασει ξανα απο την αρχη. Χρησιμοποιω το deluge, αλλα δεν εχω βρει καποια λυση στο προβλημα μου απο τις ρυθμισεις.. Δοκιμασα και την επιλογη << μετακινηση αρχειων >>, αλλα δε φιανεται να βοηθαει.. Θελει ολα τα αρχεια να ειναι ανεπαφα κατα την μετακινηση; Αυτο πρακτικα ειναι αδυνατο, καθως σε καθε torrent υπαρχουν αχρηστα αρχεια οπως εικονες, samples, info texts κτλ..
chios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Λογικο δεν είναι αφού του αλλάζεις θέση πώς θα το βρει να το κάνει upload
Στεφανος123 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 RightClick στο torrent και μετα πατας start.
Luxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Άμα πατήσω start, το κατεβάζει ξανά από την αρχή.
rfc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Αν δεν ειναι στη θεση που του εχεις ορισει ετσι γινεται.
thomasG4 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Στο deluge δεν ξέρω πως είναι ακριβώς αλλά δες μήπως έχει επιλογή Download Location όταν πατάς δεξί κλικ στο torrent. Βάζεις το καινούριο location, μετά πατάς start για να ελέγξει τα αρχεία και αρχίζει το seeding.
Luxx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δε λειτουργει.. Ακομα και το ονομα να αλλαξω, χωρις να το μετακινησω.. Παλι ξεκιναει να το κατεβαζει απο την αρχη.. Ετσι γινεται με ολα τα προγραμματα;
thomasG4 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δε λειτουργει.. Ακομα και το ονομα να αλλαξω, χωρις να το μετακινησω.. Παλι ξεκιναει να το κατεβαζει απο την αρχη.. Ετσι γινεται με ολα τα προγραμματα; Είσαι σίγουρος ότι ορίζεις το σωστό location για να το καταλάβει το πρόγραμμα; Στο transimission που χρησιμοποιώ εγώ, πατάς δεξί κλικ set location, local data is already there, βαζεις το location που έχεις μεταφέρει τα αρχεία, τα αναγνωρίζει κανονικά και συνεχίζει το seed. 1
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Αν αλλάξεις ρο όνομα δεν θα στα αναγνωρίσει. Κανένα πρόγραμμα δεν το κάνει. Αλλαγή τοποθεσίας όμως θα έπρεπε να μπορείς να κάνεις. Στο utorrent που χρησιμοποιώ το κάνω συνέχεια ή αν χρειαστεί ressed κανένα torrent και το έχω εύκαιρο, απλά με μεταφέρω στον δίσκο, ξανακατεβάζω το αρχείο τορρεντ και του ορίζω που είναι τα αρχεία. Κάνει check και ξεκινάει κανονικά. Αν δεν έχω όλα τα αρχεία μέσα από κάποιο πακέτο, απλά ξετσεκάρω τα απόντα αρχεία ή τα κάνω δεξί κλικ->don't downlod.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα