Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα !! θελω την επιγουσα βοηθεια σας παρακαλω πολυ ...εκανα μια βλακεια κ εβγαλα το comos reset γτ δεν ηξερα τι ειναι και μετα το ξαναεβαλα βεβαια δεν.κοβο κ.το κεφαλι μ.οτι τοε.βαλα οπως πριν και τρ επειδε δεν εχω κ λειτουργθκο στο σκληρο εχω βαλει το cd και εκει που μου βγαζει τα ασπρα γραματα παταω το F11 για να μπουταρω απο το cd και δεν.κανει τπτ !! σωζεται η φαση ? ή τα εκανα μουτι ?

Δημοσ.

Νταξ φιλε μου μπηκα στα bios και εβαλα να bootarei απο cd πρωτα ...βεβαια τρ εχω αλλο θεμα προσπαθω να περασω τα 7 και εχει μαγκωσει στα 6% και δεν ξερω τι να κανω ..οταν λεω οτι εχει μαγκωσει ομως κυριολεκτικα ....γτ βλεπω οτι ουτε οι 3 τελειες (που ξερεις αναβουν.μια μια κ δειχνουν οτι προχωραει το πραμμα ) δεν ανταποκτινονται

Δημοσ.

reset και ξανά από την αρχή. αν στο ξανακάνει πρόσεξε το cd αν το ακους να γυρνάει μέσα στο dvd player. εαν ακούς περίεργους ήχους τότε σημαίνει πως δν μπορεί να το διαβάσει και πιθανόν να φταίει το cd ή και το dvd player.

Δημοσ.

Το θεμα ξερεις ποιο ειναι φιλε μου οτι πααρατησα τα 7 και πηγα να βαλω τα xp που τα ειχα αγορασει παλια ....και εκει π μ λεει πατηστε ενα κουμπι για να μποταρει και μετα βγαζει οτι ελεγχει τα συστηματα ..μετα σαν να κολλαει παλι και μενω σε μια μαυρι οθονη και δεν μπορω να προχωρησω ......τωρα εβγαλα αυτο το σκληρο κ εβαλα ενα αλλο και εχω μπει κανονικα και κανω εγκατασταση ..βεβαια ο σκληρος π εβαλα ειναι χτυπημενος σε ενα σημειο και τον.πεταει (ο λογος π αλλαξα ) ....αλλα βλεπω οτι δεν εχει θεμα το cd..εχεις καμια ιδεα ?

Δημοσ.

Κατέβασε το hirens boot cd 15.2.

Γράψε το σε έναν δίσκο/usb μπούταρε το και μετά από το μενού θα πας Dos Programs > Hard Disk Tools > Hard Disk Sentinel θα περιμένεις λίγο να φορτώσει και μετά κάτω κάτω θα σου εμφανίσει την υγειά του δίσκου σε ποσοστά, πόση είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...