Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι φιλτατε συμφωνω. Οπως βλεπεις οι αποψεις ομως διαφερουν. Εγω πχ με την 49αρα στα 2.5μετρα που την ειχα πριν αλλαξω τους καναπεδες ημουν ΥΠΕΡ καλυμμενος. Ρωτα και φιλους η παιδια εδω μεσα αν εχουν 50αρα η 55αρα η 60αρα να πας να δεις απο κοντα σε σπιτι υπο τις καταλληλες συνθηκες γιατι στα μαγαζια οπως λες τις βλεπεις λιγο με με πολυ εντονο φωτισμο. Εγω μπορω να βοηθησω παντως αν εισαι δυτικα προαστια αθηνας.

Επεξ/σία από heavyrain
  • Like 1
Δημοσ.

55'' ειμαι 2,5 μετρα,πηγα πιο κοντα  :-D  και δεν σταματω να βλεπω 1080π,απολαυση !

εδω ρε εχω 27'' στο μισο μετρο,οθονη σε 2560χ1440 στα 2-3 μετρα θα κολλησουμε.

παντως η 46αρα που εχω και καθεται το χρεπι,δειχνει τοσο μα τοσο μικρη διπλα στην 55αρα

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε bermoudakias, ρίξε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα που πιστεύω θα σε καλύψει κατά 95%. Στα 2,8 μέτρα λοιπόν είσαι ιδανικά μεταξύ 55 και 60''. Επειδή δεν υπάρχει προφανώς ενδιάμεσο μέγεθος αποφασίζεις και διαλέγεις. Ή πας σε 55'' που αντικειμενικά δεν την λες μικρή, ή πας για "όλα για όλα" κατάσταση σε 60'' με λίγο μεγαλύτερο κόστος. Το κακό στις 60'' είναι ότι τα μοντέλα είναι λιγότερα και οι επιλογές πιο περιορισμένες.

38c56aa3af5093a6cc7282bb9bf5eee8_0.jpg

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...