Ilzals Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Καληςπερα το τελευταίο διάστημα ειμαι στην διαδικασία αναζήτησης νέας τηλεόρασης .Η αποςταςη θέσης ειναι σχεδον στα 4μετρα εχω αποφασίσει για 55" μιας και στο χώρο υπαρχει και projector .Η νέα τηλεοραση θα αντικαταστήσει μια lg led 42".Σε μια βόλτα που εκανα στα μαγαζιά διαπίστωσα οτι οι 4κ εχουν πέσει πολυ όμως ειμαι διστακτικός λόγω ανυπαρξίας 4κ υλικού αλλα και δεν ξέρω κατα πόσο θα ειναι συμβατές στο μέλλον όταν τελικά βγει υλικό 4κ.Εντυπωση μου έκανε μια lg oled το τελευταίο μοντέλο αλλα ειναι αρκετά ακριβή και δεν ειναι 4κ.Ποια η γνώμη σας για αυτη τη τεχνολογία;Να κοιτάξω προς τα εκει η να πάρω καμία 55αρα HD που ειναι αρκετά φτηνότερα;Φυσικα με χαλάει οτι ειναι κυρτή γιατι δεν μπορούν όλοι στον καναπέ να κάθονται στο κέντρο και δεν ειναι και η τηλεοραςη στο κέντρο του καναπέ λόγω σχεδίου της επιπκοςυνθεςης Θελω να τονίσω οτι ειμαι λάτρης του μαύρου πράγμα που δεν τον εχω παρει στον projector
Sheogorath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Αν είσαι λάτρης του μαύρου, ξεκάθαρα πάς OLED. Τρελή διαφορά
ant_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Aνυπαρξια υλικου δεν την λες υπαρχει υλικο αλλα ειναι σε netflix κλπ τωρα τελευταια υπηρξαν κατι "Διαρροες"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα