thephotoshoped Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Τα γνωστά ακουστικά Xiaomi Piston III από ελληνικό κατάστημα στα 11.80€ . Είναι η πιο χαμηλή τιμή αν δει κανείς επόμενη τιμή στο skroutz 29.00€ Τα μεταφορικά από Θεσσαλονίκη είναι στα 5€ με δωρεάν αντικαταβολή. http://safesales.gr/product_info.php?products_id=1107 Επιφυλάσσομαι για τη γνησιότητα τους βέβαια. Εγώ τα πήρα στα 16€ από Vickmall όπου δεν υπάρχει αμφιβολία. Παραθέτω φωτογραφίες του καταστήματος και αυτή του vickmall. Υπάρχουν διαφορές :
p_under Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 για να μην παρασυρθεί κάποιος, τα παραπάνω είναι τα youth edition (ίσως η 3η έκδοση τους) και όχι τα piston 3. Τουλάχιστον εγώ αυτό βλέπω στις φωτογραφίες.
thephotoshoped Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Οι φωτογραφίες δυστυχώς δεν είναι κατατοπιστικές γιατί άλλες έχουν τα κανονικά και άλλες τα Youth όπως αναφέρεις.
Xander Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό είναι σημάδι ότι είναι fake τα ακουστικά. Και αυτό να μην συμβαίνει σιγά μην δίνουν την κανονική έκδοση τόσο φτηνά. Τα youth / dazzle edition Θα είναι. Με το ένα κουμπί που έξω παίζουν στα 5 ευρώ 2
Questioner Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Όποιος ενδιαφέρεται ας πάρει πρώτα στο κατάστημα να ρωτήσει για το μοντέλο και τη γνησιότητά τους μιας και η τιμή είναι πάρα πολύ καλή για να είναι Ελληνική. 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ποσες φορες εχετε βρει σε Ελληνικο καταστημα προιον σε τιμη παραπλησια με την Κινας και να μην ειναι fake; Καμια ή κανω λαθος; Γιατι συνεχιζετε να ανοιγετε θεματα τα οποια στατιστικα δεν εχουν καμια πιθανοτητα να ειναι real αλλα αντιθετα εχουν επισης στατιστικα φουλ πιθανοτητες να ειναι fake; 9
thephotoshoped Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Αν κρίνετε πως δεν αξίζει ας διαγραφεί!
louben Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εχω και τα youth edition kai ta piston 3.Ειναι ακριβως τα ιδια με αμελητεες διαφορες (πλακε καλωδιο αντι στρογγυλου,επιχρυσωμενο βυσμα αντι απλου και πλακε ρυθμιστης αντι στρογγυλος και η συσκευασια.Σε αποδοαση απο την ιδια πηγη προσωπικα δεν ειδα καμια διαφορα (μη σας πω οτι μου αρεσουν καλυτερα τα Youth).Υπαρχει και ακομα φτηνοτερη εκδοση με διαφορα στο ρυθμιστη. Τωρα αν αυτα ειναι original youth δεν το ξερω.Αν ειανι γνησια ομως αξιζει αφου ουσιαστικα γλυτωνετε την αναμονη απο κινα.
arisikaria Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Καταχώρηση παραγγελίας | Safesales.gr Εγώ εκανα παραγγελια αλλα μου ηρθε αυτο το μηνυμα..... Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί.Δυστυχώς τα Xiaomi Piston Ακουστικά έχουν εξαντληθεί και θα ξανά είναι διαθέσιμα σε 10-15 ημέρες.Παρακαλούμε αν θέλετε ενημερώστε μας για το αν θέλετε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας. Ευχαριστούμε για τη προτίμηση. Τα συμπερασματα δικά σας..
Xander Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Καταχώρηση παραγγελίας | Safesales.gr Εγώ εκανα παραγγελια αλλα μου ηρθε αυτο το μηνυμα..... Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί.Δυστυχώς τα Xiaomi Piston Ακουστικά έχουν εξαντληθεί και θα ξανά είναι διαθέσιμα σε 10-15 ημέρες.Παρακαλούμε αν θέλετε ενημερώστε μας για το αν θέλετε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας. Ευχαριστούμε για τη προτίμηση. Τα συμπερασματα δικά σας.. παίζει με το που ρίχνεις την παραγγελία να ρίχνουν την αντίστοιχη στο κινέζικο κατάστημα που θα τα παίρνουν με 5 ευρώ! 4
kostass__ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 παίζει με το που ρίχνεις την παραγγελία να ρίχνουν την αντίστοιχη στο κινέζικο κατάστημα που θα τα παίρνουν με 5 ευρώ! τοτε να μας πουν και εμας το κολπο να ερχονται τα πραγματα πο κινα μερια σε 10-15 μερες και τους κερναω μπυρες! 2
Xander Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 τοτε να μας πουν και εμας το κολπο να ερχονται τα πραγματα πο κινα μερια σε 10-15 μερες και τους κερναω μπυρες! σε φυσιολογικές περιόδους τα πράγματα που περιμένω από Κίνα, αν έχουν tracking δεν κάνουν παραπάνω από 15 μέρες. ειδικά από vickmall έχω παραλάβει σε 11 μέρες
panos2171 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εχω και τα youth edition kai ta piston 3.Ειναι ακριβως τα ιδια με αμελητεες διαφορες (πλακε καλωδιο αντι στρογγυλου,επιχρυσωμενο βυσμα αντι απλου και πλακε ρυθμιστης αντι στρογγυλος και η συσκευασια.Σε αποδοαση απο την ιδια πηγη προσωπικα δεν ειδα καμια διαφορα (μη σας πω οτι μου αρεσουν καλυτερα τα Youth).Υπαρχει και ακομα φτηνοτερη εκδοση με διαφορα στο ρυθμιστη. Τωρα αν αυτα ειναι original youth δεν το ξερω.Αν ειανι γνησια ομως αξιζει αφου ουσιαστικα γλυτωνετε την αναμονη απο κινα. Έχουν το ίδιο μπάσο; Γιατί των youth μου φαίνεται κάπως αδύναμο. Δεν έχω δοκιμάσει όμως τα 3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα