tziminhio Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ειχαμε κκανενα νεο με τβν οθονη του φιλου; Ειχαμε κκανενα νεο με τβν οθονη του φιλου;
batstroke Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Τα μεταφερα τα πραγματα στη σπασμενη οθονη και μετα ξανα στη καινουρια και τωρα στη καινουρια φαινονται τα παντα,αλλα οταν μπαινω στο αρχικο μενου μου βγαζει μηνυμα"Η συσκευη θα απενεργοποιηθει" και κλεινει αμεσως.Ουτε σε recovery mode μπορω να μπω και ουτε σε download mode.Και επισης το εκανα και hard reset.Θα το παω τη Δευτερα σε ενα τεχνικο να δω τι παιζει...
batstroke Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Μηπως δν κανει τλκ η οθονη; Δεν ξερω,αυριο που θα παω στο τεχνικο θα μου πει αυτος πιστευω.Αλλα εφοσον μου δειχνει στοιχεια λογικα ειναι συμβατη.
batstroke Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ειχε προβλημα η μητρικη του και αλλαξα τηλεφωνο.
κανταρης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Με πήραν από το σέρβις και μου είπαν ότι μπορεί να είναι και θέμα λογισμικού...αλλά πως γίνετε να πάθει βλαβει η μητρική του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα