dali13gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ καλή αγορά ποιοτικής συσκευής είναι φέτος του Xiaomi Note 3 στα 200€ με κομψή εμφάνιση και specs που σκίζουν , όχι του A5 του χρόνου !!! Και άλλες 20 συσκευές περίπου. Αυτό δεν σημαίνει ότι το Α5 δεν θα είναι καλή αγορά του χρόνου. Εκτός αυτού, δεν είναι καν στην ίδια κατηγορία μεγέθους, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω αλλά δεν θα πάρω, Θα παραμείνω στο πολύ όμορφο, λεπτό και αξιοπρεπέστατο σε δυνατότητες για τα λεφτα του Α5 μου... Οι 4 πυρηνες εναι αρκετοί, τα 2GB RAM επίσης αρκετά ενώ η έλλειψη αισθητήρα σάρωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων μου είναι απλά αδιάφορη. Πραγματικα δεν βλέπω τον λόγο να το άλλαζα με το νέο Α5... Όλα είναι υποκειμένικα πάντα Θα το άλλαζα μόνο και μόνο για την ανάλυση της οθόνης και την αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία. Και το OIS φυσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lerios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Αργά η γρήγορα η σαμυ θα σβήσει τους πάντες. Ήδη και παίζει μόνη της μπάλα. Απίστευτα χαρακτηριστικά με χαμηλές τιμές. Κίνηση ματ ειδικά το Α5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Χαμηλές τιμές δεν τις λες τις επίσημες. Μετά από 1 χρόνο ναι, αλλά μετά από 1 χρόνο έχουν όλοι χαμηλές τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Επιτέλους... τα Samsung... ΨΙΛΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΙΑ με τα... iPhone!XoXoXo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordvec Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Έπρεπε ντε και καλά να μεγαλώσουν τις οθόνες, δεν κρατιόντουσαν με τίποτα εκεί στο μάρκετινγκ.... Αν θέλω τηλεόραση θα πάρω τηλεόραση, αν θέλω τάμπλετ θα πάρω τάμπλετ, αν θέλω αξιοπρεπές κινητό, πάλι τάμπλετ πρέπει να πάρω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Επιτέλους... τα Samsung... ΨΙΛΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΙΑ με τα... iPhone! XoXoXo! Οχι δα. Εχουν ακόμα super amoled οθονη αν δεν σ αρεσουν τα ξεβαμμένα χρώματα,και υποστηρίζουν sd card,που σημαίνει οτι με 44 ευρω επιπλεον,θα έχεις +128 gb,και όχι με 250 ευρω για να πας απο την 16αρα εκδοση στην 128άρα. sorry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Είχα αρχίσει να ανησυχώ.Πόσες ημέρες είχε να βγάλει καινούριο μοντέλο ή Samsung? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα