Olga123 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Γεια! Είμαι η Όλγα και έχω μετακόμισα πρόσφατα στην Αυστραλία, στο Σίδνευ. Δεν έχω πολλούς έλληνες φίλους εδώ και μου λείπει πολύ η οικογένεια και η πατρίδα μου. Θα ήθελα να βλέπω κανάλια απ’την Ελλάδα. Ένας φίλος απ’την Αμερική μου είπε ότι μπορώ να βλέπω ελληνικά κανάλια με το Easybox iptv και επίσης αγγλικά κι άλλα ευρωπαϊκά κανάλια. Ξέρει κανένας αν αυτό δουλεύει καλά;
corsair04 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 αν ας πούμε τα έβλεπες στον υπολογιστή θα σε πείραζε WEB TV η kANALIA το κακό με webtv είναι ότι δεν δείχνουν τις ταινίες
australis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 αν ας πούμε τα έβλεπες στον υπολογιστή θα σε πείραζε WEB TV η kANALIA το κακό με webtv είναι ότι δεν δείχνουν τις ταινίες Σε πολλα καναλια δυστυχως το web tv δεν είναι εφικτό γιατι εντοπιζουν ΙP εξωτερικου και δεν διαθετουν το περιεχόμενο. Οι ειδήσεις παντως είναι διαθέσιμες και μπορεις να τις βλέπεις Τωρα για σειρες, ε ένα search σε youtube κλπ και βρίσκεις ότι θελεις. Ολγα καλως ηρθες down under και προσπαθησε να βιώσεις τα καλά της Αυστραλίας και να σκέφτεσαι λιγότερο την Ελλαδα ΥΓ Σε καταλαβαίνω όμως... η τηλεοραση εδώ είναι για τα μπαζα (το SBS παντως βαζει καποιες καλες ευρωπαΊκες ταινίες)
corsair04 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Σε πολλα καναλια δυστυχως το web tv δεν είναι εφικτό γιατι εντοπιζουν ΙP εξωτερικου και δεν διαθετουν το περιεχόμενο. Οι ειδήσεις παντως είναι διαθέσιμες και μπορεις να τις βλέπεις Τωρα για σειρες, ε ένα search σε youtube κλπ και βρίσκεις ότι θελεις. Ολγα καλως ηρθες down under και προσπαθησε να βιώσεις τα καλά της Αυστραλίας και να σκέφτεσαι λιγότερο την Ελλαδα ΥΓ Σε καταλαβαίνω όμως... η τηλεοραση εδώ είναι για τα μπαζα (το SBS παντως βαζει καποιες καλες ευρωπαΊκες ταινίες) δεν υπάρχει κάποια δορυφορική συδρομιτικη υπηρεσία για να μπορείς να βλέπεις κανάλια ελληνικά?
australis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ναι , υπάρχει - αλλα δεν το εχω ψαξει....
micos000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 δεν υπάρχει κάποια δορυφορική συδρομιτικη υπηρεσία για να μπορείς να βλέπεις κανάλια ελληνικά? Αν βλέπεις από την Αυστραλία τον δορυφόρο Eutelsat 3Β μπορείς να δεις σχεδόν δωρεάν digea (μόνο με το κόστος εγκατάστασης). Δες εδώ. Στα πεθερικά μου που είναι Γερμανία κάναμε δουλειά με τον edision proggresiv hd. Του πέρασα το firmware με τα κανάλια της digea και τον έστειλα πακέτο. Εκεί είχαν ήδη έτοιμη κεραία γυρισμένη στον δορυφόρο και έτσι βλέπουν δωρεάν digea. Ποιο πριν πλήρωναν nova για να βλέπουν τα Ελληνικά κανάλια μόνο. Το firmware το πήρα από εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα