basilhs 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 kαλησπέρα...νοτε 3 η σ6 kai γιατί...θετικά αρνητικά...ειμαι ανάμεσα σε αυτά τα κινητά....φυσικά το ένα με το άλλο έχουν τεράστια διάφορα σε επιδόσεις...αλλά το νοτε παίρνει sd έχει καλύτερη μπαταρια και το s pen..εννοώ το σ6 έχει καλύτερη οθόνη..καλύτερη cpu-gpu..και καλύτερη κάμερα.....και το σ6 θα πάρει αντροιτ 6.0...και κατι άλλο αυτό με την ταχεία φόρτωση στο σ6 ισχύει ότι σε 10 λεπτά είναι φυλλ η έστω 50%?? δεν ξέρω τη παίζει για αυτό ρωτάω (έχω δει και το lg g4 δεν μου αρέσει καθόλου ουτε το ui)
2.1Ohm Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Παρε αρα το note 4 που ακριβως στην μεση!Τι νοτε 3 μ λες?! 2
Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Το Note 3 ειναι 2 μοντελα πισω.Σοβαρα τωρα υπαρχει διλλημα???Μονο το Note 4 αξιζει αυτη την στιγμη απο την σειρα note για αγορα στην τιμη που εχει.Εννοειται S6 και ας εχει κακη μπαταρια.Τα 32gb νομιζω οτι δεν ειναι και λιγα. Αυτο το S pen για ποιο λογο θεωρειται υπερ δεν το καταλαβαινω,αφου αν του χρειαζεται τοσο πολυ του ενδιαφερομενου το πενακι δεν θα ηταν καν σε διλλημα... 1
basilhs 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 το κλεινω για s6..γενικα αξιζει σαν συνολο??
kostas8080 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μάλλον μας κάνεις πλάκα... Τέλος πάντων αφου μπορείς να πάρεις s6,Πάρε note 4
kekos123 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Αν θες πενακι παρε το ΝΟΤΕ 4 και οθοναρα εχει,και επιδοσεις,καρτα SD,και μπαταρια αποσπωμενη...και Android 6 θα παρει και φυσικα εχει και τη ταχεια φορτιση !
heavyrain Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δε συγκρινονται. Αναλογα τι θες καθαρα. Πηγα απο note 3 σε s6. Το μονο που μου λειπει ειναι το πενακι. Οποτε βαση αυτου και του αν θες εξτρα το card slot και μεγαλυτερη οθονη επιλεγεις. Ναι ισχυει οτι φορτιζει ταχυτατα απο 20% παει 80 σε λιγοτερο απο μιση ωρα (θελει περιπου 1 ωρα απο 20% να φορτησει πληρως). Οσον αφορα τα spec δεν χρειαζεται σχολιασμος. Η μπαταρια του s6 ειναι ικανοποιητικοτατη. Στη δικη μου χρηση βγαζει οσο του note3 που χα. Και το χρησιμοποιω αρκετα.
Alex21121988 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Note4 και άσε το s6..Καταρχήν μιλάμε για άλλες ίντσες οθόνης. Αν μου έλεγες για το s6 edge+ συγκριτικά θα καταλάβαινα το δίλημμα. Κάνε την χάρη στον εαυτό σου και πήγαινε για το note4. Πολύ καλή τιμή τώρα και αυτά που σου δίνει στο σύνολο τους είναι πολλά παραπάνω από το s6. Είπαν δύο τρία και τα παιδιά πιο πάνω και είναι και τα πιο σημαντικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα