Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έχει συμβεί άπειρες φορές :
Χτυπάω κατά λάθος το γραφείο είτε με το πόδι όταν πάω να σηκωθώ είτε άμα βαρέσω το γραφείο γιατί ας πούμε νευρίασα με κάτι.
Στα Windows 7 έβγαζε BSOD με ένα σφάλμα που δεν θυμάμαι, ενώ στα Windows 10 αυτό : REFERENCE_BY_POINTER ή IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Τι κάνω τώρα; Έχω ήδη δοκιμάσει να ζουπήξω μερικά καλώδια/ram μπας και φτιάξει, όπως και επανατοποθέτησα την GPU.
Any ideas?

Δημοσ.

κατι δεν παταει καλα ή παταει οριακα.ο δισκος να τρωει φρικη με ενα απλο χτυπημα δυσκολο για να πω οτι πεταει error.ελπιζω να μην τσακιζεις το γραφειο και δεις τιποτα bad sectors σε κανα δισκο γιατι οταν δουλευει δεν θελει και πολυ ζορι να γινουν.εξαρτατε ποσο το κοπανας.

Δημοσ.

κατι δεν παταει καλα ή παταει οριακα.ο δισκος να τρωει φρικη με ενα απλο χτυπημα δυσκολο για να πω οτι πεταει error.ελπιζω να μην τσακιζεις το γραφειο και δεις τιποτα bad sectors σε κανα δισκο γιατι οταν δουλευει δεν θελει και πολυ ζορι να γινουν.εξαρτατε ποσο το κοπανας.

Τώρα που το λες κάτσε να κατεβάσω κανένα προγραμματάκι για να δω το Health. Ο δίσκος καινούργιος είναι, ένας Seagate Barracuda 1TB ενώ main drive (που λογικά θα'φταιγε για bsod) είναι ο 840 evo. Θα δοκιμάσω αυτό με τις καλωδιώσεις.

ξανακοιταξε ολες τις καλωδιακες σου συνδεσεις (σκληρους κλπ)

οκέι θα δοκιμάσω

Λοιπόν απ'ότι φαίνεται ήταν ο USB3 front panel connector της μητρικής. Ήταν οριακά βαλμένος, τώρα όσο και να βαράω το γραφείο είναι κανονικά. Ελπίζω να'ταν αυτό τελικά.

Στους σκληρούς :

όλα τέλεια εκτός από 98% υγεία στον 840 EVO. 

Οπότε εντάξει λύθηκε το θέμα. 

Τώρα έχουμε άλλο θέμα όμως (παρά τις άψογες θερμοκρασίες) :

12343169_1081208411919935_52434633_o.jpg

Δημοσ.

Βάλε άπου ακκού το σύστημα, γατί η σκόνη που αναπνέεις σου κάνει πολύ κακό.

Βασικά θέλω να το καθαρίσω. Τι να πάρω από e-shop;

Δημοσ.

^καλη φαση.παω στοιχημα οτι ο τοιχος απο πισω εκει που φυσαει ο ανεμιστηρας θα θελει βαψιμο ηδη....(παρε κανενα blower).

Δες ένα παλαιότερο θέμα εδώ.

Πρόσεξε τα φθηνά blower, έχουν γίνει ατυχήματα.

Μια πρόταση είναι αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

^προσωπικα εχω αυτον και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.το ειχα παρει σε προσφορα 15 απο eshop.

τα εχω δει τα νηματα με τους φυσητηρες και τα ατυχηματα παλαιοτερα.

• Like 1
Δημοσ.

^προσωπικα εχω αυτον και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.το ειχα παρει σε προσφορα 15 απο eshop.

τα εχω δει τα νηματα με τους φυσητηρες και τα ατυχηματα παλαιοτερα.

Ήθελα να απαντήσω στο φίλο AMD Expert, παρεαθέτοντας το δικό σου post. Σόρρυ για το λάθος :(  

• Like 2
Δημοσ.

^καλη φαση.παω στοιχημα οτι ο τοιχος απο πισω εκει που φυσαει ο ανεμιστηρας θα θελει βαψιμο ηδη....(παρε κανενα blower).

Δεν το'χω ξανακούσει αυτό που λες, γιατί να θέλει βάψιμο; 

Δημοσ.

τι εννοείται ατυχήματα από φθηνά blower?? έχω και εγώ ένα φθηνό.. μια φορά την εβδομάδα το ανάβω και άμα...

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά απο την ζέστη που βαράει ώρες τον τοιχο!

CPU 50oC σε GTAV, GPU 70oC..

Καμία σχέση :P Από τον τοίχο έχει 20cm απόσταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...