lupus_Hegemonia Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Γεια χαρά. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος που ποστάρω το εν λόγο thread, απλά "ψάχνομαι" εδώ και καιρό και άκρη δεν έχω βρει ακόμα - οπότε ψάχνω βοήθεια. Ενδιαφέρομαι να πάρω ένα Earbuds headphone set ("ψείρες") ακουστικά, πχ. σαν αυτά που έχω με την αγορά του iPhone6 (αλλά με ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ήχου). Θέλω να τα χρησιμοποιώ κυρίως για να βλέπω ταινίες, δηλαδή να τα 'χω συνδεδεμένα με το Tv-μόνιτορ και όταν βλέπω ταινίες να 'χω όσο το δυνατόν τέλειο ήχο. Ταυτόχρονα, θα 'θελα να 'χει και mic κοντρόλς, ώστε αν θέλω να τα 'χω συνδεδεμένα και στο τηλέφωνο και να κάνω κλήσεις με αυτά (όπως του iPhone τα original του). Δεν έχω καταλήξει αν θα 'ναι ασύρματα ή ενσύρματα. Με ενδιαφέρει να 'χει "σούπερ-ντούπερ" ήχο, μπάσα, πρίμα κτλ., να 'ναι φοβερή η ηχητική εμπειρία - του iPhone είναι μια χαρά, αλλά δεν είναι και η "τέλεια μουσική εμπειρία" όταν ακούς μουσική ή βλέπεις ταινίες. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ άλλου είδους ακουστικά, παρά μόνο "ψείρες" - μόνο αυτά με βολεύουν (περιέργως), δεν μπορώ αυτές τις "γκουμούτσες" που καλύπτουν μερικώς ή πλήρως τα αυτιά (νιώθω σαν κάποιος να θέλει να μου... συνθλήψει το κρανίο, έτσι όπως με πιέζουν). Σκοπεύω να δώσω μέχρι 100-150 ευρώ, οπότε μέχρι αυτές τις τιμές αν θέλετε να μου προτείνετε κάτι. Ευχαριστώ.
2.1Ohm Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Γεια χαρά. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος που ποστάρω το εν λόγο thread, απλά "ψάχνομαι" εδώ και καιρό και άκρη δεν έχω βρει ακόμα - οπότε ψάχνω βοήθεια. Ενδιαφέρομαι να πάρω ένα Earbuds headphone set ("ψείρες") ακουστικά, πχ. σαν αυτά που έχω με την αγορά του iPhone6 (αλλά με ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ήχου). Θέλω να τα χρησιμοποιώ κυρίως για να βλέπω ταινίες, δηλαδή να τα 'χω συνδεδεμένα με το Tv-μόνιτορ και όταν βλέπω ταινίες να 'χω όσο το δυνατόν τέλειο ήχο. Ταυτόχρονα, θα 'θελα να 'χει και mic κοντρόλς, ώστε αν θέλω να τα 'χω συνδεδεμένα και στο τηλέφωνο και να κάνω κλήσεις με αυτά (όπως του iPhone τα original του). Δεν έχω καταλήξει αν θα 'ναι ασύρματα ή ενσύρματα. Με ενδιαφέρει να 'χει "σούπερ-ντούπερ" ήχο, μπάσα, πρίμα κτλ., να 'ναι φοβερή η ηχητική εμπειρία - του iPhone είναι μια χαρά, αλλά δεν είναι και η "τέλεια μουσική εμπειρία" όταν ακούς μουσική ή βλέπεις ταινίες. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ άλλου είδους ακουστικά, παρά μόνο "ψείρες" - μόνο αυτά με βολεύουν (περιέργως), δεν μπορώ αυτές τις "γκουμούτσες" που καλύπτουν μερικώς ή πλήρως τα αυτιά (νιώθω σαν κάποιος να θέλει να μου... συνθλήψει το κρανίο, έτσι όπως με πιέζουν). Σκοπεύω να δώσω μέχρι 100-150 ευρώ, οπότε μέχρι αυτές τις τιμές αν θέλετε να μου προτείνετε κάτι. Ευχαριστώ. Νομίζω είσαι σε λάθος τομέα! Και μάλλον δν εχεις φορέσει καλά over ear headphones για να το λες αυτό!
lupus_Hegemonia Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δεν με βοήθησες όμως, μεγάλε! Και ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ έχω φορέσει over ear. Απλά δεν με βολεύουν...Μα καλά, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ να βοηθήσετε, γιατί σπαμάρετε;;;
2.1Ohm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δεν με βοήθησες όμως, μεγάλε! Και ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ έχω φορέσει over ear. Απλά δεν με βολεύουν... Μα καλά, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ να βοηθήσετε, γιατί σπαμάρετε;;; Γτ θελω να σε βοηθισω και να σε βαλω στον σωστο δρομο των Over ear headphones:P (οnes u go to the dark side the is no turining back!) Πανε σε ενα mediamarkt αμα μπορεις και δοκιμασε μερικα (Θα σου προτινα να δεις τα Sony Mdr-1A και αμα μετα απο 10 ωρες χρηση θεωρεις οτι σου σφιγει το κεφαλι εε θα πηδηξω απο το παραθυρο..) http://www.cnet.com/topics/headphones/best-headphones/earbuds/ Mπορεις απλα με ενα googlarisma να δεις ποια ειναι τα κλτρα! Τωρα dolby που θελεις σε earbuds ειδικα με τοσους μικρους drivers δυσκολα! Γενικα dobly sound με headphones δν γινεται! Μονο virtual surround μπορεις να εχεις αλλα κ παλι δν θα καταλαβεις διαφορα με earbuds! (εδω με headphones και με το ζορι το καταλαβαινω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα