Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω το smart ultra 6 και ετσι οπως επαιζα εχτες το βραδυ αρχισε ξαφνικα να κολαει εντονα κατι που δεν εχει ξαναγινει. Μετα απο λιγο με εβγαλε απο το παιχνιδι, τα εικονιδια της οθονης δεν πατιουνταν (αν και η μπαρα με τις ρυθμισεις ανοιγε απο το πανω μερος της οθονης), και λιγα δευτερολεπτα μετα εκανε επανεκινηση μονο του.

Σε τι μπορει να οφειλεται αυτο? Ειναι κατι που θα πρεπει να ανυσηχω? Σημερα μετα απο αρκετα εντονη χρηση λειτουργουσε κανονικοτατα...

Δημοσ.

αν σου το κανει συνεχεια πηγαινε το στην voda, καλα ειναι μια φορα στο τοσο να κανεις μια επανεκκινηση την συσκευη

Δημοσ.

αν σου το κανει συνεχεια πηγαινε το στην voda, καλα ειναι μια φορα στο τοσο να κανεις μια επανεκκινηση την συσκευη

Oχι δε το κανει συνεχεια μια φορα το εκανε .

Να το κανω επανεκινηση βοηθαει σε κατι; Ομως τωρα που εκανε μια φορα η συσκευη μονη της ειναι ανυσηχητικο ή μπορει να συμβει καμια φορα και δεν υπαρχει προβλημα;

Δημοσ.

Όλες οι συσκευές μια στο τόσο μπορούν να φάνε κανά σκάλωμα. Μην σε αγχώνει εκτός και εαν επαναληφθεί.

Δημοσ.

Όλες οι συσκευές μια στο τόσο μπορούν να φάνε κανά σκάλωμα. Μην σε αγχώνει εκτός και εαν επαναληφθεί.

Ok φιλε μου ευχαριστω

Δημοσ.

Λοιπον, για να μην ανοιγω νεο θεμα το γραφω παλι εδω.

Πριν λιγο μου εκανε αλλο περιεργο...
Eπαιζα asphalt και εκανα καποια στιγμη παυση->quit race και ετσι οπως περιμενα να φορτωσει το παιχνιδι μαυρισε η οθονη και ηταν σα σβηστο και του εκανα hard reset (power+volume button) για να ανοιξει.
Γιατι εγινε τωρα αυτο; Ειναι νορμαλ?

Δημοσ.

Δώσ'το στην voda και πες ότι κάνει επανεκκίνησεις μόνο του και μαυρίζει η οθόνη στα ξαφνικά .

Δημοσ.

Δώσ'το στην voda και πες ότι κάνει επανεκκίνησεις μόνο του και μαυρίζει η οθόνη στα ξαφνικά .

Δεν ειναι οτι το κανει συνεχως. Μια φορα εκανε επανεκινηση και μια φορα μαυρισε. Η επανεκινηση οκ ηταν ενα φυσιολογικο σκαλωμα, τωρα για το μαυρισμα της οθονης μου ειπαν σε αλλο φορουμ οτι γινεται οταν γεμιζει η ΡΑΜ

Δημοσ.

Εγώ επιμένω ότι η συσκευή σου είναι κομπλέ. Θέμα software μου ακούγονται και οι δυο περιπτώσεις. Άμα το έχεις τόσο άγχος τώρα τι να σου πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...