Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποσό που διαθέτουμε :

Ας πουμε 1500 ευρω (μαζι με κουτι και psu).

Χρήση υπολογιστή:

ΜΜΟ gaming, Gaming, Ταινίες, Γραφιστικες δουλειες, Πολλα ανοιχτα tabs στο browser.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

Οταν λετε ειδικα προγραματα; Παιχνιδια, Vega, PS, Corel, Office, uTorrent, Internet, Ventrilo/TS/Skype/Κλπ.

Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?

Dell U2311H, και 42"TV με hdmi, σε duplicate display.

Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Όχι.

Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

Δεν με ενδιαφερει το καταστημα, αλλα θα ηθελα να ειναι απο το ιδιο ολα. (Θεσσαλονίκη)

Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Θα προτιμουσα να το κανουν εκει. Αν δεν γινεται δεν πειραζει, το κανω και εγω.

Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

Όχι. Εχω τα 7 64bit home premium. (Αν νομιζετε οτι δεν κανουν, τα αλλαζω ομως)

Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

Ναι θα ηθελα να εχω την επιλογη στο μελλον για sli.

Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  

Όχι.

Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

Όχι.

Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

Μπα. Λεω να το κρατησω το παλιο pc για δευτερο, μαζι με μια αλλη οθονη που εχω. (i5 3470, 5770 hd 1gb, 4gb ram)

Θα παρω μονο κανα δυο απο τους SSD (5) που εχω να τους βαλω στο καινουριο. (οπότε δεν θελουμε δισκο).

_______

Εκανα μια ερευνα αγορας και για το μπατζετ αυτο ολοι προτεινουν 

την GTX 970 GAMING 4G (400€), μαζι με i7 4790K (400€), 

για RAM δεν εχω ιδεα απο αυτα τα DDR, και για MOBO λενε διαφορα.

Επισης, το κουτι θα ηθελα να ειναι μαυρο, και να εχει θυρες USB 2+3 και audio/mic μπροστα.

Θελω επισης να βαλω και εξτρα ανεμιστηρακια σε ολα τα σημεια που μπορουν να μπουν, γιατι συνηθως εχω θεμα με τις θερμοκρασιες γενικα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα θες να κρατήσεις το μόνιτορ αυτό που έχεις.?(Dell U2311H) την 42άρα ΤV δεν την υπολογίζω για προφανής λόγους.Θα σου φτιάξω ένα build αλλά με νέο μόνιτορ αντάξιο του υπόλοιπου συστήματος.

Επίσης αν δεν θες overclock δεν εχει νόημα 4790Κ και γενικά όχι socket 1150 πλέον.

https://www.skroutz.gr/s/4862110/Phanteks-Enthoo-Pro-Window.html

https://www.skroutz.gr/s/7327661/Intel-Core-i5-6600-Box.html

https://www.skroutz.gr/s/7472209/MSI-H170-Gaming-M3.html

https://www.skroutz.gr/s/7530532/Sapphire-Radeon-R9-390-8GB-Nitro-11244-01-20G.html

https://www.skroutz.gr/s/7483487/Corsair-Vengeance-LPX-8GB-DDR4-2133MHz-CMK8GX4M2A2133C13.html

https://www.skroutz.gr/s/2885556/Asus-VG248QE.html?keyphrase=Asus+VG248QE

https://www.skroutz.gr/s/7593616/Corsair-RMx-Series-750W.html

1400 σχεδόν.Δεν έβαλα δίσκους μιας και έχεις 5 ssd απο το άλλο που λές.

• Like 2
Δημοσ.

Albilosha 2 παρατηρησεις μονο. Θεωρω τα 750 πολλα για το συστημα του. Επισης η συγκεκριμενη Asus ειναι πολυ κακη (αν και 1080 144hz), σε σύγκριση με αλλες λόγω PWM dimming. Στο budget του ανετα χωραει LG 29UM67-P

Δημοσ.

Albilosha 2 παρατηρησεις μονο. Θεωρω τα 750 πολλα για το συστημα του. Επισης η συγκεκριμενη οθονη ειναι πολυ κακη (αν και 1080 144hz) λόγω PWM dimming. Στο budget του ανετα χωραει LG 29UM67-P

Είπε ότι σκέφτεται sli στο μέλλον.Οπότε 750ρι του είναι καλό.Όσο για οθόνη αν θέλει ultrawide ας πάει,εγώ τις αποφεύγω.Το Asus απο reviews που είδα σκοράρει πολύ ψηλά για τα χρήματα του και δεν βλέπω πολλούς να παραπονιούντε για dimming.Σίγουρα όμως έχει καλύτερα ειδικά αν θέλει να εξαντήσει και τα 1500 ευρώ.

Δημοσ.

Για 1080p δεν υπαρχει ουτε για αστειο λογος να εξαντλησει το ποσο αυτο.,

Επισης μιας και ανεφερες το Sli, για δες αν το υποστηριζει η μητρικη που προτεινεις? :)

Δημοσ.

Για 1080p δεν υπαρχει ουτε για αστειο λογος να εξαντλησει το ποσο αυτο.,

Επισης μιας και ανεφερες το Sli, για δες αν το υποστηριζει η μητρικη που προτεινεις? :)

crossfire είναι συμβατή, 390 αν είδες έβαλα στο build..Μην κολλάμε στις λέξεις ρε παιδιά,ο άλλος πριν μου έκανε correct και την ορθογραφία να πούμε..Τέσπα ναι υποστηρίζει crossfire.

Επίσης η οθόνη είναι ακριβή.Αν θέλει βρίσκει και με 160-170 ευρώ ένα καλό 60hz μόνιτορ και αυτόματα πέφτει στα 1200 κοντά..Αν οι απαιτήσεις σε γραφικά είναι και μικρές και μιας και θα πάει σε 60ρι μόνιτορ μπορεί να πέσει κατηγορία και σε κάρτα γραφικών και να πάει σε 380.Οπότε το build θα πάει λίγο πολύ στα 1000-1050.Tώρα θα μπορούσα να το κάνω και πιο φτηνό και να πέσει και σε cpu ή να πέσει σε άλλο socket κλπ κλπ αλλά δεν φτιάχνω build για σένα.

Το να λες σε σχόλιο μου πως δεν υπάρχει λόγος ανούσιο κλπ χωρίς αιτιολόγηση είναι άσκοπο.Εκτός και αν ξέρεις το παιδί προσωπικά και ξέρεις πως δεν θέλει 144hz monitor ή δεν θέλει τόσο καλή gpu κλπ κλπ.

Πόσταρε ένα build του παιδιού,αντί να κάνεις παράθεση μηνύματα άλλων.

Φιλικά.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα θες να κρατήσεις το μόνιτορ αυτό που έχεις.?(Dell U2311H) την 42άρα ΤV δεν την υπολογίζω για προφανής λόγους.Θα σου φτιάξω ένα build αλλά με νέο μόνιτορ αντάξιο του υπόλοιπου συστήματος.

Επίσης αν δεν θες overclock δεν εχει νόημα 4790Κ και γενικά όχι socket 1150 πλέον.

https://www.skroutz.gr/s/4862110/Phanteks-Enthoo-Pro-Window.html

https://www.skroutz.gr/s/7327661/Intel-Core-i5-6600-Box.html

https://www.skroutz.gr/s/7472209/MSI-H170-Gaming-M3.html

https://www.skroutz.gr/s/7530532/Sapphire-Radeon-R9-390-8GB-Nitro-11244-01-20G.html

https://www.skroutz.gr/s/7483487/Corsair-Vengeance-LPX-8GB-DDR4-2133MHz-CMK8GX4M2A2133C13.html

https://www.skroutz.gr/s/2885556/Asus-VG248QE.html?keyphrase=Asus+VG248QE

https://www.skroutz.gr/s/7593616/Corsair-RMx-Series-750W.html

1400 σχεδόν.Δεν έβαλα δίσκους μιας και έχεις 5 ssd απο το άλλο που λές.

καλησπερα!

ευχαριστω για το χρονο σου albilosha.

για πες μου λιγο, η οθονη μου δεν ειναι καλη; εγω ελεγα να την κρατησω.

αλλα αν ειναι να εχει μεγαλη διαφορα, οκ θα παρω καινουρια. 

αυτη η ultrawide που ειπε ο hliastsek τι λεει;

ο i7 που ειπα εγω ειναι overkill? γιαυτο εβαλες τoν αλλον?

και μια επεξηγηση για την καρτα αν μπορεις. δηλαδη, ειναι nobrainer? αυτη ειναι η καλυτερη στα λεφτα αυτα;

να μη ρωτησω αν θα παιζω τα παντα στο max. φανταζομαι πως ναι.

για ποσα χρονια ακομη λες;

Δημοσ.

καλησπερα!

ευχαριστω για το χρονο σου albilosha.

για πες μου λιγο, η οθονη μου δεν ειναι καλη; εγω ελεγα να την κρατησω.

αλλα αν ειναι να εχει μεγαλη διαφορα, οκ θα παρω καινουρια. 

αυτη η ultrawide που ειπε ο hliastsek τι λεει;

ο i7 που ειπα εγω ειναι overkill? γιαυτο εβαλες τoν αλλον?

και μια επεξηγηση για την καρτα αν μπορεις. δηλαδη, ειναι nobrainer? αυτη ειναι η καλυτερη στα λεφτα αυτα;

να μη ρωτησω αν θα παιζω τα παντα στο max. φανταζομαι πως ναι.

για ποσα χρονια ακομη λες;

Να΄σαι καλά.H οθόνη που λέει ο hliastek είναι πάρα πολύ καλή.Εγώ είπα πως δεν θα πήγενα μόνο και μόνο επειδή εμένα δεν με βολεύουν οι ultrawide 21:9 aspect ratio.Aλλά αν έχεις κάπου να δοκιμάσεις μία,σε κάνα φίλο ή σε κάποιο μαγαζί να δείς την εμπειρία και σε βολεύει τότε θα ήταν πολύ καλή επιλογή.

Η οθόνη σου(φαντάζομαι εννοείς το μόνιτορ και όχι την TV) είναι μέτριο.Τώρα αυτό είναι υποκειμενικό λίγο και θα πρέπει να έχεις δει άλλα καλύτερα μόνιτορ για να έχεις γνώμη.Για τα δικά μου μάτια είναι μέτριο για σένα μπορεί να είναι οκ.Εσύ πες μας είσαι ικανοποιημένος.? Έχεις δει άλλο μόνιτορ για να κάνεις σύγκρηση.? γιατί πχ αν δεν έχεις δει πως είναι να παίζεις π.χ σε 120hz+ ή πως είναι να παίζεις σε μεγαλύτερη ανάλυση απο 1080 ή να έχεις μικρό respone time,ακριβή χρώματα και πάει λέγοντας,δεν μπορείς να καταλάβεις.Είναι κάτι που πρέπει να έχεις δει.Παρόλα αυτά αν είσαι οκ εσύ ο ίδιος με την οθόνη σου εγώ δεν μπορώ να πω κάτι.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως με αυτό το μόνιτορ δεν θα δεις την 390 να δείχνει την δύναμη της όπως πρέπει.

Ο i7 δεν θα σου δώσει κάτι περισσότερο στο gaming απο έναν i5.

Η κάρτα είναι πάρα πολύ καλή και στα χρήματα αυτά δεν βλέπω άλλη.Sapphire υλοποίηση είναι άψογη.Υπάρχει και η 970 αν σε ενδιαφέρει αλλά εγώ προσωπικά προτιμώ την 390 κυρίως λόγω της ram,που μπορεί σε σπάνιες περιπτώσεις να χρειαστεί προς το παρόν.Στο μέλλον όμως ίσως η έξτρα vram να είναι πιο χρήσημη.

Τα πάντα στο μαξ τα παίζεις και με πιο φτηνή κάρτα το θέμα είναι στα πόσα fps.Εαν στόχος σου είναι να παίζεις με όλα στα μαξ με 60 fps τότε όχι ακόμα και αυτή η κάρτα δεν μπορεί να το κάνει.Αλλά μιλάμε αν θες να έχεις μερικές σχεδόν ανούσιες ρυθμίσεις max.Για preset ultra σε ψηλά fps θα τα παίζεις όλα και γενικά η κάρτα θα σου κρατήσει πολύ.Δεν μπορώ να πω πόσο πολύ καθώς έχουμε άλλες ανάγκες.π.χ εγώ είμαι οκ και με μια κάρτα της τάξεως τον 200-250 ευρώ,καθώς δεν είμαι τόσο κολημένος με το να μαξάρω ρυθμίσεις που μπορεί και να μην τις καταλάβω καν. π.χ Witcher 3 όλα low vs όλα max η διαφορά για μένα δεν είναι χάος.Υπαρκτή μεν αλλά όχι τεράστια.Οπότε για μένα,αν έπερνα 390-970 θα την κρατούσα μάλλον για τουλάχιστον 3-4 χρόνια.

Δημοσ.

crossfire είναι συμβατή, 390 αν είδες έβαλα στο build..Μην κολλάμε στις λέξεις ρε παιδιά,ο άλλος πριν μου έκανε correct και την ορθογραφία να πούμε..Τέσπα ναι υποστηρίζει crossfire.

Επίσης η οθόνη είναι ακριβή.Αν θέλει βρίσκει και με 160-170 ευρώ ένα καλό 60hz μόνιτορ και αυτόματα πέφτει στα 1200 κοντά..Αν οι απαιτήσεις σε γραφικά είναι και μικρές και μιας και θα πάει σε 60ρι μόνιτορ μπορεί να πέσει κατηγορία και σε κάρτα γραφικών και να πάει σε 380.Οπότε το build θα πάει λίγο πολύ στα 1000-1050.Tώρα θα μπορούσα να το κάνω και πιο φτηνό και να πέσει και σε cpu ή να πέσει σε άλλο socket κλπ κλπ αλλά δεν φτιάχνω build για σένα.

Το να λες σε σχόλιο μου πως δεν υπάρχει λόγος ανούσιο κλπ χωρίς αιτιολόγηση είναι άσκοπο.Εκτός και αν ξέρεις το παιδί προσωπικά και ξέρεις πως δεν θέλει 144hz monitor ή δεν θέλει τόσο καλή gpu κλπ κλπ.

Πόσταρε ένα build του παιδιού,αντί να κάνεις παράθεση μηνύματα άλλων.

Φιλικά.

Νομιζω Ελληνικα μιλουσα οταν ελεγα για υποστηριξη Sli. Ξαναπες μου λοιπον σε παρακαλω η μητρικη που του εχεις προτεινει εχει υποστηριξη για Sli ναι ή οχι???

Συμβουλη,το Crossfire δεν ειναι το Sli.

Επισης τι ακριβως ειναι ανουσιο???Τα τελευταια γραμματα που εχει υπογραμμισμενα τα ειδες???Το γραφει βεβαια και μετα οτι αυτη την οθονη εχει(αλλωστε η 2311 ειναι παλιο μοντελο και δεν βγαινει σε παραγωγη πλεον αρα αποκλειεται να την ανεφερε για αγορα καινουργιας οθονης).Επισης να μυρισουμε τα νυχια μας για το αν τον ενδιαφερει να αλλαξει το monitor του ή οχι??

Τελος το ανουσιο με βαση παντα την λογικη σημαινει οτι για 1080p gaming Pc(οπως της οθονης του ts πχ)δεν χρειαζεται με τιποτα να εξαντλησει το budget .

Ενας i5 6500,8-16gb ram,250ρης Ssd και R9 390/Gtx 970 ειναι υπεραρκετα.

Είπε ότι σκέφτεται sli στο μέλλον.Οπότε 750ρι του είναι καλό.Όσο για οθόνη αν θέλει ultrawide ας πάει,εγώ τις αποφεύγω.Το Asus απο reviews που είδα σκοράρει πολύ ψηλά για τα χρήματα του και δεν βλέπω πολλούς να παραπονιούντε για dimming.Σίγουρα όμως έχει καλύτερα ειδικά αν θέλει να εξαντήσει και τα 1500 ευρώ.

Οσο για το Monitor που εχει μια χαρα τιμιο monitor ηταν για τα χρηματα του.Σιγουρα δεν ειναι απο τα καινουργια με Freesync/gsync κλπ αλλα αφου το εχει συνηθησει δεν βρισκω λογο γιατι να κοιταζει σε αλλο εκτως και αν το θελει ο ιδιος(βλεπω αναφερει και την τηλεοραση σαν δευτερη).

Το οτι υπαρχουν καλυτερα/ακριβοτερα monitor αυτο ειναι σιγουρο,αλλα εχουν και παραπανω απαιτησεις αυτα.

Το 1440p πχ που αναφερεις ναι μεν εχεις δικιο οτι ταιριαζει στο Budget του,αλλα απο την αλλη τωρα θα μπορει να παιζει καινουργιους τιτλους στα Ultra σε 1080p ενω σε 1440p χρειαζεται μια 980ti(και σε συγκεκριμενους τιτλους μπορει να χρειαστει να πεφτει απο Ultra σε High settings).

Κοινως δεν θα του βγαλει τοσο σε 1440P η καρτα γραφικων οσο σε 1080p.

Δημοσ.

Νομιζω Ελληνικα μιλουσα οταν ελεγα για υποστηριξη Sli. Ξαναπες μου λοιπον σε παρακαλω η μητρικη που του εχεις προτεινει εχει υποστηριξη για Sli ναι ή οχι???

Συμβουλη,το Crossfire δεν ειναι το Sli.

Επισης τι ακριβως ειναι ανουσιο???Τα τελευταια γραμματα που εχει υπογραμμισμενα τα ειδες???Το γραφει βεβαια και μετα οτι αυτη την οθονη εχει(αλλωστε η 2311 ειναι παλιο μοντελο και δεν βγαινει σε παραγωγη πλεον αρα αποκλειεται να την ανεφερε για αγορα καινουργιας οθονης).Επισης να μυρισουμε τα νυχια μας για το αν τον ενδιαφερει να αλλαξει το monitor του ή οχι??

Τελος το ανουσιο με βαση παντα την λογικη σημαινει οτι για 1080p gaming Pc(οπως της οθονης του ts πχ)δεν χρειαζεται με τιποτα να εξαντλησει το budget .

Ενας i5 6500,8-16gb ram,250ρης Ssd και R9 390/Gtx 970 ειναι υπεραρκετα.

Οσο για το Monitor που εχει μια χαρα τιμιο monitor ηταν για τα χρηματα του.Σιγουρα δεν ειναι απο τα καινουργια με Freesync/gsync κλπ αλλα αφου το εχει συνηθησει δεν βρισκω λογο γιατι να κοιταζει σε αλλο εκτως και αν το θελει ο ιδιος(βλεπω αναφερει και την τηλεοραση σαν δευτερη).

Το οτι υπαρχουν καλυτερα/ακριβοτερα monitor αυτο ειναι σιγουρο,αλλα εχουν και παραπανω απαιτησεις αυτα.

Το 1440p πχ που αναφερεις ναι μεν εχεις δικιο οτι ταιριαζει στο Budget του,αλλα απο την αλλη τωρα θα μπορει να παιζει καινουργιους τιτλους στα Ultra σε 1080p ενω σε 1440p χρειαζεται μια 980ti(και σε συγκεκριμενους τιτλους μπορει να χρειαστει να πεφτει απο Ultra σε High settings).

Κοινως δεν θα του βγαλει τοσο σε 1440P η καρτα γραφικων οσο σε 1080p.

Ελληνικά μιλούσα και γω.Τον λόγω που με ρωτάσ για sli δεν βλέπω απο την στιγμή που έχω βάλει AMD κάρτα.Το crossfire δεν είναι sli αλλά δεν είναι παρόμοιο και στην περίπτωση αυτή σωστά έβαλα mobo με βάση ότι του έβαλα 390.Oπότε.?

Την δευτερη δεν την καταλαβαίνω καθολου.Ειλικρινά.

Εεεεε 16gb ram που αναφέρεις είναι ανούσιο με όποια λογική το δει κανείς για gaming σύστημα,250ssd προφανός δεν διάβασες καν πως έχει 5 SSD οπότε διάβαζε πριν απλά κάνεις reply.Στην ουσία είπες το build μου απλά με περισσότερη ram έναν cpu 30 ευρώ κάτω,ίδια gpu.....ότι να΄ναι....

1440p.??? δεν ανέφερα πουθενά κάτι για 1440p που το είδες.??....Εγώ του είπα 144hz μόνιτορ...Πάλι θα παρακαλέσω να διαβάζεις τα σχόλια.

Φιλικά,έχεις μπερδέψει τα threads μάλλον.

Δημοσ.

Ελληνικά μιλούσα και γω.Τον λόγω που με ρωτάσ για sli δεν βλέπω απο την στιγμή που έχω βάλει AMD κάρτα.Το crossfire δεν είναι sli αλλά δεν είναι παρόμοιο και στην περίπτωση αυτή σωστά έβαλα mobo με βάση ότι του έβαλα 390.Oπότε.?

Την δευτερη δεν την καταλαβαίνω καθολου.Ειλικρινά.

Εεεεε 16gb ram που αναφέρεις είναι ανούσιο με όποια λογική το δει κανείς για gaming σύστημα,250ssd προφανός δεν διάβασες καν πως έχει 5 SSD οπότε διάβαζε πριν απλά κάνεις reply.Στην ουσία είπες το build μου απλά με περισσότερη ram έναν cpu 30 ευρώ κάτω,ίδια gpu.....ότι να΄ναι....

1440p.??? δεν ανέφερα πουθενά κάτι για 1440p που το είδες.??....Εγώ του είπα 144hz μόνιτορ...Πάλι θα παρακαλέσω να διαβάζεις τα σχόλια.

Φιλικά,έχεις μπερδέψει τα threads μάλλον.

Παμε λοιπον παλι.

Ο ts γραφει παραπανω ''Ναι θα ηθελα να εχω την επιλογη στο μελλον για sli. ''

Η μητρικη λοιπον που προτεινεις εχει ή δεν εχει υποστηριξη για Sli??Ο ανθρωπος το γραφει ξεκαθαρα οτι θελει να εχει την επιλογη για μελλοντικη αναβαθμιση,τι θα του πεις αργοτερα παρε αλλη μητρικη??Απλα τα πραγματα καθαρα με βαση αυτο που γραφει ο ts.

Οσο για τα 16gb ram,κανε μια βολτα απο τα θεματα του Call Of Duty ή και του Batman Arkham Knight σε Windows 10 και θα καταλαβεις γιατι τα 16Gb ram δεν ειναι τοσο αχρηστα οσο ακουγονται.Απολυτως αναγκαια οχι αλλα αφου τα επιτρεπει το budget και εχουν πεσει οι τιμες δεν βρισκω τον λογο γιατι να μην βαλει εξ αρχης.

Και τελος πες μας για ποιο λογο 144hz monitor και μαλιστα χωρις Freesync απο την στιγμη που δεν αναφερει αν παιζει κυριως Fps παιχνιδια??

Αναβαθμιση απο την οθονη που εχει ειναι ειτε 1080p 144hz με FreeSync ειτε 1440p 60hz ips panel. Γιαυτο το λογο ακριβως και ανεφερα το 1440p.

Για τον Ssd οκ λαθος μου ,απλα ανεφερα πως ειναι πανω κατω ο κορμος ενος gaming Pc σε 1080p.

Δημοσ.

Παμε λοιπον παλι.

Ο ts γραφει παραπανω ''Ναι θα ηθελα να εχω την επιλογη στο μελλον για sli. ''

Η μητρικη λοιπον που προτεινεις εχει ή δεν εχει υποστηριξη για Sli??Ο ανθρωπος το γραφει ξεκαθαρα οτι θελει να εχει την επιλογη για μελλοντικη αναβαθμιση,τι θα του πεις αργοτερα παρε αλλη μητρικη??Απλα τα πραγματα καθαρα με βαση αυτο που γραφει ο ts.

Οσο για τα 16gb ram,κανε μια βολτα απο τα θεματα του Call Of Duty ή και του Batman Arkham Knight σε Windows 10 και θα καταλαβεις γιατι τα 16Gb ram δεν ειναι τοσο αχρηστα οσο ακουγονται.Απολυτως αναγκαια οχι αλλα αφου τα επιτρεπει το budget και εχουν πεσει οι τιμες δεν βρισκω τον λογο γιατι να μην βαλει εξ αρχης.

Και τελος πες μας για ποιο λογο 144hz monitor και μαλιστα χωρις Freesync απο την στιγμη που δεν αναφερει αν παιζει κυριως Fps παιχνιδια??

Αναβαθμιση απο την οθονη που εχει ειναι ειτε 1080p 144hz με FreeSync ειτε 1440p 60hz ips panel. Γιαυτο το λογο ακριβως και ανεφερα το 1440p.

Για τον Ssd οκ λαθος μου ,απλα ανεφερα πως ειναι πανω κατω ο κορμος ενος gaming Pc σε 1080p.

Το παιδί προφανός απλά τόνησε sli.Δεν νομίζω το αντίστοιχο AMD crossfire να τον πειράζει και είμαι απόλυτα σίγουρος πως εννοεί sli/crossfire αλλιώς θα έλεγε πως θέλει μόνο κάρτα της NVIDIA..Tον είδες να κάνει παράπονο στο reply του γιατί αντί για nvidia έβαλα amd.? Όχι.? παρακάτω.

¨Εχω κάνει όσες βόλτες θες μιας και παίζω τα εν λόγω παιχνίδια χωρίς να ξεπερνάω τα 6gb.Επειδή το Arkham θέλει ένα fix gγια windows 10 δεν σημαίνει πως για ένα κακογραμμένο παιχνίδι πρέπει να πάει σε 16.Σαν να λέμε επειδή το AC είναι κακογραμμένο και θέλει 980ti για να μαξάρει πρέπει να λέμε σε όλους να πάνε σε 980ti.

Τώρα σοβαρά πιστεύεις πως τα οφέλη ενώς 144hz μόνιτορ είναι μόνο στα fps παιχνίδια.? Eπίσης freesync σκρουτζ ξεκινάνε απο 550 ευρώ.220 πάνω απο αυτό που έβαλα...you do the math....

όχι όχι δεν ανέφερες για αυτόν ακριβώς τον λόγο 1440p γιατί είπες πως εγώ του πρότεινα τα 1440p μην το αλλάζουμε τώρα υπάρχει το σχόλιο....

Τέσπα με κούρασε το θέμα κυρϊως γιατί διαβάζεις πράγματα που δεν λέω καθώς και επειδή κολλάς σε λέξεις όπως αν είναι sli η crossf. συν ότι αντί να κάνεις ένα build σχολιάζεις τον άλλων.Το παιδί μάτια έχει και βλέπει.Google υπάρχει για κάτι έξτρα.Συγνώμη πάντος αν είμαι κάπως επιθετικός.Δεν έχω τέτοια πρόθεση.

• Like 1
Δημοσ.

Το παιδί προφανός απλά τόνησε sli.Δεν νομίζω το αντίστοιχο AMD crossfire να τον πειράζει και είμαι απόλυτα σίγουρος πως εννοεί sli/crossfire αλλιώς θα έλεγε πως θέλει μόνο κάρτα της NVIDIA..Tον είδες να κάνει παράπονο στο reply του γιατί αντί για nvidia έβαλα amd.? Όχι.? παρακάτω.

¨Εχω κάνει όσες βόλτες θες μιας και παίζω τα εν λόγω παιχνίδια χωρίς να ξεπερνάω τα 6gb.Επειδή το Arkham θέλει ένα fix gγια windows 10 δεν σημαίνει πως για ένα κακογραμμένο παιχνίδι πρέπει να πάει σε 16.Σαν να λέμε επειδή το AC είναι κακογραμμένο και θέλει 980ti για να μαξάρει πρέπει να λέμε σε όλους να πάνε σε 980ti.

Τώρα σοβαρά πιστεύεις πως τα οφέλη ενώς 144hz μόνιτορ είναι μόνο στα fps παιχνίδια.? Eπίσης freesync σκρουτζ ξεκινάνε απο 550 ευρώ.220 πάνω απο αυτό που έβαλα...you do the math....

όχι όχι δεν ανέφερες για αυτόν ακριβώς τον λόγο 1440p γιατί είπες πως εγώ του πρότεινα τα 1440p μην το αλλάζουμε τώρα υπάρχει το σχόλιο....

Τέσπα με κούρασε το θέμα κυρϊως γιατί διαβάζεις πράγματα που δεν λέω καθώς και επειδή κολλάς σε λέξεις όπως αν είναι sli η crossf. συν ότι αντί να κάνεις ένα build σχολιάζεις τον άλλων.Το παιδί μάτια έχει και βλέπει.Google υπάρχει.

Ειδες να πω πουθενα να μην προτεινεις την R9 390???Ελεος δηλαδη.Τοσο δυσκολο σου ειναι να προτεινεις μια Z97 μητρικη να ειναι καλυμμενος στο Sli κομματι???ή δεν φτανουν τα λεφτα??

Επισης οθονη για ποιο λογο να του προτεινω νεα απο την στιγμη που ειναι ικανοποιημενος με αυτη που εχει???Του ανεφερα ποιες ειναι οι πραγματικες αναβαθμισεις με βαση αυτη που εχει τωρα και αν δεν απαντησει πανω στο τι παιχνιδια παιζει περισσοτερο τοτε δουλεια δεν γινεται.Για παραδειγμα αν παιζει κυριως mmo παιχνιδια τοτε ναι το 144hz monitor του ειναι αχρηστο.

Οσο για τα αλλα που γραφεις γιαυτο περιμενω να απαντησει ο ts για να ξερουμε που βαδιζουμε και να γινουν και αναλογες προτασεις,και κυριως να υπαρχει ενδιαφερον απο τον ts γιατι και το αλλο θεμα που ειχε ανοιξει το παρατησε οπως ηταν και ουτε μια απαντηση για δικο του θεμα/προβλημα.

Οσο για την συγκεκριμενη Asus οθονη κανε ενα κοπο να δεις στο topic που προτεινουν οθονες τι γνωμη υπαρχει για αυτη μιας και την ανεφερες απο τα παιδια που προτεινουν οθονες.

Μιας και ρωτας δικια μου προταση θα ηταν με 

i5 6500

Μητρικη Z170 για το Sli

16gb ram ddr4 στα 2133 για να ειναι καλυμμενος για παν ενδεχομενο τυπου Batman και CoD Οπως αναφερω πιο πανω

Κουτι το γνωστο Phanteks ή καποιο απο τα Corsair αν του αρεσουν στα χρηματα αυτα

Ψυκτρα μια απλη αεροψυξη στα 30-35ευρω πχ Evo ειναι υπεραρκετη

Τροφοδοτικο evga supernova 650 g2(ή 750 λογω μεγαλυτερης εγγυησης).

Καρτα γραφικων Gtx 970/R9 390 οποια προτιμαει.

Το ειπα και παραπανω και το ξαναλεω οτι αυτο ειναι ο κλασσικος κορμος πανω κατω στο Pc των 1000+ευρω για 1080p ultra και 1440p high settings.

Για το 1440p δεν το ανεφερες εχεις δικιο σε αυτο.

Δημοσ.

Λεω να παω με την πρωτη προταση.

Δεν εχω καμια ιδιαιτερη προτιμηση μεταξυ nvidia/amd.

Και η μητρικη για την amd εχει και 4 slots για ram, οποτε μπορω να βαλω στο μελλον αμα δω οτι χρειαζομαι 16gb.

Η μονη αλλαγη ειναι οτι θα βαλω τον i7 4790 αντι του i5.

Με αυτα, και χωρις οθονη ειμαι στα 1150 ευρω.

Απο οθονη, δεν ξερω αν με βολευει η ultra wide καθως δεν εχω παιξει σε τετοια,
αλλα σε υψηλοτερα Hz εχω παιξει, και για καποιο λογο μου φανηκε πιο ξεκουραστο.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος για i7 συμφωνα με την χρηση που περιγραφεις. Στην συνθεση του Albilosha βαλε i5 6500 αντι για τον 6600 και εισαι αρχοντας, ετσι και αλλιως διαφορες δεν θα καταλαβεις. Για την οθονη αν σε βολευει η οχι πρεπει να βρεις μια να δοκιμασεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...