Προς το περιεχόμενο

NuAns Neo. Ένα νέο Ιαπωνικό Windows 10 Mobile phone με δυνατότητες παραμετροποίησης

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν είναι λογική το να λέει κάποιος την γνώμη του και τι δεν του αρέσει να απαντάμε με το "Δεν σε ανάγκασαν να το αγοράσεις" όπως φυσικά δεν έχει και λογική να κράζουμε κάτι γιατί είναι "αντίπαλος" για εμάς

άπλα το βλέπω συχνά (γενικά) το αν δεν σαρεσει μην το αγοράσεις και βρήκα αφορμή

φυσικά και αν δεν μας αρέσει δεν το αγοράζουμε και το ξέρουμε και όπως και να έχει... άλλα αυτό μας απαγορεύει να έχουμε μια επιφανειακή γνώμη? ή να εκφράσουμε κάτι που μας χάλασε κάπως? (και ξανά λέω δεν μιλάω για όσους κράζουν για να κράξουν....)

Όταν η γνώμη σου μοιάζει εξαγριωμένη και βγάζει hate (τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα) και κράζεις κράζεις κράζεις χωρίς να λες κάτι θετικό τότε η μονη απάντηση που σου αξίζει είναι το "δεν σε ανάγκασε κανεις να το αγοράσεις" η δεύτερη είναι να τον κανεις μπλοκ, η τρίτη είναι άμα τον γνωριζεις απο κοντά να του ρίξεις και δυο σφαλιαριτσες :)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν η γνώμη σου μοιάζει εξαγριωμένη και βγάζει hate (τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε εμένα) και κράζεις κράζεις κράζεις χωρίς να λες κάτι θετικό τότε η μονη απάντηση που σου αξίζει είναι το "δεν σε ανάγκασε κανεις να το αγοράσεις" η δεύτερη είναι να τον κανεις μπλοκ, η τρίτη είναι άμα τον γνωριζεις απο κοντά να του ρίξεις και δυο σφαλιαριτσες :)

αν το λες για έμενα νομίζω δεν έκραξα κάτι

αν δεν το λες για έμενα μάλλον παρεξήγησα

μερικές φόρες ο κόσμος πιστεύω ενώ βλέπει και θετικά θέλει να σχολιάσει τι βρίσκει αρνητικό

και το ότι δεν θα το αγοράσει κάποιος η ότι έχει την δυνατότητα να επιλέξει αν δεν θέλει δεν το αγοράζει δεν σημαίνει ότι του αφαιρεί το δικαίωμα να πει την γνώμη του

άλλα ξανά λέω αν είναι κανένα fanboy η κάποιος που μπήκε μόνο για να κράξει τότε οκ αλλιώς γενικά για έμενα είναι λάθος τακτική

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...