voltmod Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Η Ιαπωνική εταιρεία NuAns ανακοίνωσε το νέο smartphone Neo, το οποίο βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, Windows 10 Mobile. Αυτό που καθιστά το συγκεκριμένο smartphone ξεχωριστό, είναι ότι ο χρήστης του μπορεί να αλλάξει το πάνω και κάτω τμήμα του περιβλήματος της συσκευής επιλέγοντας χρώμα και υλικό από 64 διαθέσιμους συνδυασμούς. Κατά τα άλλα, η συσκευή διαθέτει οθόνη 5,0 ιντσών ανάλυσης 720p (295ppi) και βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 617 SoC, το οποίο ενσωματώνει οκταπύρηνο 64-bit επεξεργαστή (1,5GHz, Cortex-A53), τον επεξεργαστή γραφικών Adreno 405 ενώ προσφέρει 4G LTE Cat.4 modem και WiFi 802.11a/b/g/n/ac. Επίσης εξοπλίζεται με θύρα USB Type-C. Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 5,0 Megapixels ενώ η κύρια κάμερα που βρίσκεται στο πίσω μέρος βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash. Η μπαταρία του NuAns Neo έχει χωρητικότητα 3350mAh με την συσκευή να υποστηρίζει Quick Charge 2.0. Το NuAns Neo θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Ιαπωνική αγορά με τιμή περίπου €350. Site: Engadget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
referi28 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μια εντελώς διαφορετική αποψη!! Δεν είναι κακό να υιοθετηθεί από διαφορους κατασκευαστές γιατί από ιδέες έχουμε στερέψει!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tulipas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Καλή φάση. (γράψτε τώρα το άρθρο για το surface phone απο win central) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damoclesword Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Καλή σαν ιδέα όντως. Βέβαια τη σήμερον ημέρα μπορείς να αγοράσεις μια θήκη και να πετύχεις ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα. Από θήκες δε, όρεξη να 'χεις: από μια απλή διχρωμία όπως προσφέρει και η NuAns, μέχρι αφτιά λαγού για τα κορίτσια και αφτιά Μπάτμαν για τα αγόρια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tulipas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Καλή σαν ιδέα όντως. Βέβαια τη σήμερον ημέρα μπορείς να αγοράσεις μια θήκη και να πετύχεις ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα. Από θήκες δε, όρεξη να 'χεις: από μια απλή διχρωμία όπως προσφέρει και η NuAns, μέχρι αφτιά λαγού για τα κορίτσια και αφτιά Μπάτμαν για τα αγόρια!Ένας απο τους λόγους που έχω Lumia είναι ότι δεν χρειάζομαι θήκη. Γιαυτο η παραπάνω ιδέα μου φαίνεται πολύ καλή. Μακάρι να ακολουθήσουν κιαλλοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ένας απο τους λόγους που έχω Lumia είναι ότι δεν χρειάζομαι θήκη. Γιαυτο η παραπάνω ιδέα μου φαίνεται πολύ καλή. Μακάρι να ακολουθήσουν κιαλλοι τις εξτρα θηκες που σχηματιζουν 64 συνδυασμους πιστευεις οτι θα τις δινουν δωρεαν μαζι με τη συσκευη; επισης με 11.3 εκ παχος χωρις προφανη λογο ας βρουν να κανουν καμια αλλη δουλεια καλυτερα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Καλή φάση. (γράψτε τώρα το άρθρο για το surface phone απο win central) Αν γίνει αυτό πρέπει να ορίσουμε ξανά τι (θα) σημαίνει πραγματικό smartphone! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tulipas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 τις εξτρα θηκες που σχηματιζουν 64 συνδυασμους πιστευεις οτι θα τις δινουν δωρεαν μαζι με τη συσκευη; επισης με 11.3 εκ παχος χωρις προφανη λογο ας βρουν να κανουν καμια αλλη δουλεια καλυτερα Αν κατάλαβα καλά με την αγορά παίρνεις έναν συνδυασμό Μετά αν θες να αλλάξεις αγοράζεις κάποιον άλλο. Επίσης είναι θήκες = ανθεκτικότητα αρα πρέπει να είναι χοντρές για να κάνουν τι δουλειά τους σωστά γιατί βλέπω κάτι χαζές θήκες που κυκλοφορούν για iPhone που είναι τόσο λεπτές που είναι μόνο για εμφάνιση και τίποτα άλλο. (εδω έχει κάνει φοβερες πωλήσεις η πανχοντρη θήκη iPhone που έχει αυτιά λαγού και την έχει η κάθε χαζογκομενα ) Αν γίνει αυτό πρέπει να ορίσουμε ξανά τι (θα) σημαίνει πραγματικό smartphone! Για να δούμε.. Αν συμβεί πάντως, πιθανότατα smartphones θα λέμε αυτά που λεμε και τώρα και το surface phone ίσως το λέμε pocket PC 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 οι φυσικες διαστασεις του φοουν ισχυουν χωρις θηκη παγκοσμιως αποσο ξερω και οπως αναγραφονται και στο σιτε του κατασκευαστη η οποια ζητημα να πιανει 0.1 χιλ απο καθε πλευρα δεν σωζεται με τιποτα επισης ειναι αλλο να εχω εγω το option να το χοντρυνω με την οποια θηκη της αρεσκειας μου κι αλλο να μου ερχεται γιωτομπαλο απτο εργοστασιο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tulipas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 οι φυσικες διαστασεις του φοουν ισχυουν χωρις θηκη παγκοσμιως αποσο ξερω και οπως αναγραφονται και στο σιτε του κατασκευαστη η οποια ζητημα να πιανει 0.1 χιλ απο καθε πλευρα δεν σωζεται με τιποτα επισης ειναι αλλο να εχω εγω το option να το χοντρυνω με την οποια θηκη της αρεσκειας μου κι αλλο να μου ερχεται γιωτομπαλο απτο εργοστασιο Μα έχεις το τεράστιο option να το αγοράσεις η να μην το αγοράσεις Δεν σε ανάγκασαν να το αγοράσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Proper Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δεν περίμενα να μου αρέσει το ξύλο στα κινητά.. ΄,: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loypis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 ξυλο η πλατη και μαυρη οθονη...τι ωραιο...μου θυμιζει παλιες τηλεοράσεις..αν βαλεις και ενα σεμεν επανω του... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damoclesword Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 ξυλο η πλατη και μαυρη οθονη...τι ωραιο...μου θυμιζει παλιες τηλεοράσεις..αν βαλεις και ενα σεμεν επανω του... χωράει άνετα με αυτό το πάχος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 η χαρα του χιπστερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RODIFIRE Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μα έχεις το τεράστιο option να το αγοράσεις η να μην το αγοράσεις Δεν σε ανάγκασαν να το αγοράσεις δεν είναι λογική το να λέει κάποιος την γνώμη του και τι δεν του αρέσει να απαντάμε με το "Δεν σε ανάγκασαν να το αγοράσεις" όπως φυσικά δεν έχει και λογική να κράζουμε κάτι γιατί είναι "αντίπαλος" για εμάς άπλα το βλέπω συχνά (γενικά) το αν δεν σαρεσει μην το αγοράσεις και βρήκα αφορμή φυσικά και αν δεν μας αρέσει δεν το αγοράζουμε και το ξέρουμε και όπως και να έχει... άλλα αυτό μας απαγορεύει να έχουμε μια επιφανειακή γνώμη? ή να εκφράσουμε κάτι που μας χάλασε κάπως? (και ξανά λέω δεν μιλάω για όσους κράζουν για να κράξουν....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα