Panathinaikara Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 loipon pedes exete na mou protinete to kalitero tweak utility gia winxp sp1 kai ena registry cleaner?apo regcleaner exo kataliksi sto jv16 ke nomizo oti ine poli kalo.pia i gnwmi sas?telos to dll archive gia katharismo dll ine epikindino?
Anonymous Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Koita parolo pou den symfono me to onoma sou kai einai sigouro oti to savvato tha xasete tha sou proteino to Ad-Aware 6 to opoio ektos apo registry katherizei kai ola ta spam arxeia pou exoun ''eiselthei'' sto pc sou. Genika eimai apolyta ikanopoioimenos apo to ad- aware.
Dreamstorm Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 ego antitheta simfono apolita me to onoma sou an kai den eimai sigouros oti to savvato tha kerdisoume...san registry cleaner dokimase to regcleaner einai arketa kalo.me ena search sto google tha to vreis,einai free.
Periklis120 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 To TweakXp einai parapoli kalo kai ehei kai registry cleaner.Prosfata vgike i version 3 an den kano lathos.Dokimase to!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.