Προς το περιεχόμενο

εξοπλισμος για βιντεο γιουτιουμπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χμ...

Το παληκαρι εχει 350.000 views.

Για αυτο που θελει να κανει μια χαρα τα παει.

Του ευχομαι ολοψυχα λαμπρη καριερα πανελιστα σε κους-κους εκπομπη και γιατι οχι;

Παρουσιαστη σε μεταγενεστερη eurovision..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμ...

Το παληκαρι εχει 350.000 views.

Για αυτο που θελει να κανει μια χαρα τα παει.

Του ευχομαι ολοψυχα λαμπρη καριερα πανελιστα σε κους-κους εκπομπη και γιατι οχι;

Παρουσιαστη σε μεταγενεστερη eurovision..

νασκαλα, αν και οι πολιτικες μου πεποιθησεις δε μου εχουν επιτρεψει μεχρι στιγμης να κανω πανελ.

Μια καλή και οικονομική κάμερα για να φτιάχνεις τα βίντεο σου για το κανάλι σου ειναι η Canon EOS 600D.

Το βασικό που θα σε βοηθήσει είναι ότι έχει full articulated screen οπότε θα μπορεις να βλέπεις τι τραβάς κατά την διάρκεια της λήψης.

Η κάμερα αυτή χρησιμοποιείται από αρκετούς παραγωγούς στο youtube.

Τώρα για το editing, δεν χρειάζεσαι φωτογράφο (εξάλλου για να μιλάμε με αριθμούς δεν πρόκειται ελληνικό youtube κανάλι να έχει τόσα έσοδα ώστε να απασχολεί φωτογράφο, είναι μικρή η αγορά εδώ δεν είναι ΗΠΑ).

Βρες μάλλον κάποιον φίλο στην αρχή να σου δείξει κάποια πράγματα και θα μάθεις το Sony Vegas που ενδείκνυται για αυτό που θες, και θα μπορέσεις πολύ γρήγορα να κάνεις μόνος σου το ediiting.

Δε θελω την οθονη ετσι ρε γιατι αν κοιταω οθονη δεν κοιταω φακο.

Εξ αλλου μεηκαπ και μπιουτι τουτοριαλζ θα κανω, οποτε καθρεφτη θα εχω ουτως η αλλως

Οσο για το εντιτ, σοβαρα, καντ μπι μποδερντ. Ξερω να δουλευω αφτερεφεκτς αλλα βαριεμαι. Οπως και φωτοσοπ ξερω αλλα και παλι τις φωτογραφιες μου τις στελνω σε αλλους. Δε με ψηνει μια το εντιτ.

Γεια!!

Θελω να παρω καινουριο εξοπλισμο για να ξεκινησω βιντεο ξανα στο γιουτιουμπ.

Σκοπευω να κανω μπγιουτι και μεηκαπ τουτοριαλζ οποτε κλοουσαπς σε μουρη λογικα σε εσωτερικο χωρο.

Μεχρι τωρα γυρναγα τα βιντεα μου με το κινητο μου, sgn3.

Μιλάμε θα κανείς στροφή στην ποιότητα δηλαδή...!

Μιλάμε θα κανείς στροφή στην ποιότητα δηλαδή...!

οχι ρε, απλα θελω περισσοτερα φριμπιζ, ξεκαθαρα στροφη στον αναρχοκαπιταλισμο θα ελεγα

Ωραία αφού θες σοβαρές απαντήσεις , σου προτείνω για φώτα αυτό εδώ το σετακι από eBay και με 55 λίρες καθάρισες...

http://m.ebay.co.uk/itm/Photo-Studio-Backdrop-Umbrella-Lighting-Light-Kit-Set-Background-Support-Stand-/172003729136?nav=SEARCH

Και Για βίντεο εγώ θα επέλεγα η την canon d600 dslr

• Like 1

Ενταξει. Τωρα μενει να βρω σουγκαρνταντι να του ζητησω μια d600 λοιπον για χριστουγεννα χιχιχι

Κατσε ρε συ αυτο ειναι φωτα για γκρινγουωλ μπορω να.τα βαλω και γυρω απ το γραφειο μου πχ? Εγω ελεγα να βαλω κρυο φως λεντ σε σοφτμποξ(?)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει. Τωρα μενει να βρω σουγκαρνταντι να του ζητησω μια d600 λοιπον για χριστουγεννα χιχιχιΚατσε ρε συ αυτο ειναι φωτα για γκρινγουωλ μπορω να.τα βαλω και γυρω απ το γραφειο μου πχ? Εγω ελεγα να βαλω κρυο φως λεντ σε σοφτμποξ(?)

Δεν είναι μόνο φώτα για green screen , τα χρησιμοποιεις όπως θες. Για κάμερα δες και την καινούργια action cam της Sony FDR-X1000V , η οποία παιζει περιπου στα 400 ευρω και τραβάει και 4Κ βίντεο απίστευτης ποιότητας. Δες βιντεάκια στο YouTube για να καταλάβεις ποσό καλή είναι...

Επεξ/σία από ababapanos
  • Like 1

Δεν είναι μόνο φώτα για green screen , τα χρησιμοποιεις όπως θες. Για κάμερα δες και την καινούργια action cam της Sony FDR-X1000V , η οποία παιζει περιπου στα 400 ευρω και τραβάει και 4Κ βίντεο απίστευτης ποιότητας. Δες βιντεάκια στο YouTube για να καταλάβεις ποσό καλή είναι...

θα τσεκαρω, θενξ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...