Προς το περιεχόμενο

εξοπλισμος για βιντεο γιουτιουμπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια!!
Θελω να παρω καινουριο εξοπλισμο για να ξεκινησω βιντεο ξανα στο γιουτιουμπ.
Σκοπευω να κανω μπγιουτι και μεηκαπ τουτοριαλζ οποτε κλοουσαπς σε μουρη λογικα σε εσωτερικο χωρο.
Μεχρι τωρα γυρναγα τα βιντεα μου με το κινητο μου, sgn3.
Θελω να ξεκινησω να ψαχνομαι σε κατι πιο σωστο για βιντεο, δε με αφορουσε ως τωρα η ποιοτητα καθως εκανα απλα τρολ. Οποτε αν μπορει καποιος να με κατευθυνει ως προς το τι ειδους καμερα θα χρειαστω και τι φωτα επισης ^_^ Πρεπει να παρω dslr? Η να ψαχτω με καποια αξιον καμ?
Με δελεαζει η ιδεα της αξιον καμ γιατι μπορει να κανω και βιντεα τυπου ριαλιτι απο τη ζωη μου. Αυτο σημαινει κυριως εξωτερικα γυρισματα και κυριως βραδυ.
Δωκετε μου τα φωτα σας πλιζ γιατι υπαρχουν απειρες επιλογες και θελω κατι για ευκολο και γρηγορο γυρισμα, αυτοματες ρυθμισεις δηλαδη, δε θελω να χρειαζομαι και καμεραμαν.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο να προτείνω (και πόσα θες να δώσεις) αλλά ξέρω ότι: Το πρόσωπο και το δέρμα είναι δύσκολα πράγματα. Θες καλή κάμερα (π.χ. http://shop.comart.gr/shop/blackmagic-pocket-cinema-camera/, αλλιώς για φθηνότερα μια dslr) και σωστό φωτισμό. Βρες κι έναν φωτογράφο να σου στήσει τα φώτα (και να σου πει τι φώτα να πάρεις).

και γιατί δε δίνεις όλα σου τα λεφτά σε έναν φωτογράφο να σε αναλάβει;

Τέλειο;

γιατι θελω να τη δω DIY βρε χαχαχαχαχαχχαχαχαχα

Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο να προτείνω (και πόσα θες να δώσεις) αλλά ξέρω ότι: Το πρόσωπο και το δέρμα είναι δύσκολα πράγματα. Θες καλή κάμερα (π.χ. http://shop.comart.gr/shop/blackmagic-pocket-cinema-camera/, αλλιώς για φθηνότερα μια dslr) και σωστό φωτισμό. Βρες κι έναν φωτογράφο να σου στήσει τα φώτα (και να σου πει τι φώτα να πάρεις).

χωρις φωτα δεν παιζει? Ελεγα να το κανω στο σπιτι μου, δεν ξερω τι χωρο θελουν τα φωτα, αλλα αν ειναι σαν τα στουντιακα δεν ξερω που θα τα βαλω?!

Εξαρταται τις απαιτησεις που εχεις και το μπατζετ.

αρχικα θες να τραβας σε 1080p 30fps η παραπανω?

θα χρειαστεις μια dslr, ενα φακο της προκοπης, σιγουρα ενα μικροφωνο, γιατι με το ενσωματωμενο θα ειναι χαλια, και φωτα.

τα φωτα δεν ειναι αναγκη να ειναι επαγγελματικα, μπορεις να αυτοσχεδιασεις με 2 πορτατιφ.

επισης πρεπει να ξερεις να κανεις και ενα αλφα επιπεδου edit .

• Like 1

Νταξει το εντιτ μαλλον θα το στελνω αλλου να γινεται. Βεβαια για ενα απλο κοψε ραψε δεν ειναι καν αξιο αναφορας το εδιτ.

Αρα θεωρειτε πως πρεπει να παω σε dslr και οχι σε κατι του στυλ gopro? Οκ.

Γιατι να μη παρεις μια βιντεοκαμερα 300-400 Ε sony μαζι με δυνατοτατο led 1080p50fps και εισαι κομπλε

γιατι θα ειναι υπερμουφα.

Μια καλή και οικονομική κάμερα για να φτιάχνεις τα βίντεο σου για το κανάλι σου ειναι η Canon EOS 600D.
Το βασικό που θα σε βοηθήσει είναι ότι έχει full articulated screen οπότε θα μπορεις να βλέπεις τι τραβάς κατά την διάρκεια της λήψης.
Η κάμερα αυτή χρησιμοποιείται από αρκετούς παραγωγούς στο youtube.

Τώρα για το editing, δεν χρειάζεσαι φωτογράφο (εξάλλου για να μιλάμε με αριθμούς δεν πρόκειται ελληνικό youtube κανάλι να έχει τόσα έσοδα ώστε να απασχολεί φωτογράφο, είναι μικρή η αγορά εδώ δεν είναι ΗΠΑ).
Βρες μάλλον κάποιον φίλο στην αρχή να σου δείξει κάποια πράγματα και θα μάθεις το Sony Vegas που ενδείκνυται για αυτό που θες, και θα μπορέσεις πολύ γρήγορα να κάνεις μόνος σου το ediiting.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα για το editing, δεν χρειάζεσαι φωτογράφο (εξάλλου για να μιλάμε με αριθμούς δεν πρόκειται ελληνικό youtube κανάλι να έχει τόσα έσοδα ώστε να απασχολεί φωτογράφο, είναι μικρή η αγορά εδώ δεν είναι ΗΠΑ).

Βρες μάλλον κάποιον φίλο στην αρχή να σου δείξει κάποια πράγματα και θα μάθεις το Sony Vegas που ενδείκνυται για αυτό που θες, και θα μπορέσεις πολύ γρήγορα να κάνεις μόνος σου το ediiting.

δεν τα εχεις μαθει καλα

δες το όλο και ειδικά μετα το 2:00

Επεξ/σία από Rumpelstiltskin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...