besddimo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Από $99 στα $79.99, 1ΤΒ για ένα χρόνο και δώρο δωροεπιταγή Dell $25 (τη στέλνουν με ιμέιλ). Χρειάζεται λογαριασμό Dell για την αγορά (δωρεάν). [Με μια μικρή επιφύλαξη μήπως δεν είναι εύκολο να γίνει η αγορά για Ελλάδα. Δε προχώρησα τη διαδικασία μέχρι τέλους γιατί δυστυχώς ήδη έχω αγοράσει τη συνδρομή μου. Πάντως με τον ένα (αμερικάνικη διεύθυνση) ή τον άλλο τρόπο (VPN) σίγουρα θα γίνεται η αγορά). Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2015 από besddimo
PhlegethoN Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα, Από $99 στα $79.99, 1ΤΒ για ένα χρόνο και δώρο δωροεπιταγή Dell $25 (τη στέλνουν με ιμέιλ). Χρειάζεται λογαριασμό Dell για την αγορά (δωρεάν). [Με μια μικρή επιφύλαξη μήπως δεν είναι εύκολο να γίνει η αγορά για Ελλάδα. Δε προχώρησα τη διαδικασία μέχρι τέλους γιατί δυστυχώς ήδη έχω αγοράσει τη συνδρομή μου. Πάντως με τον ένα (αμερικάνικη διεύθυνση) ή τον άλλο τρόπο (VPN) σίγουρα θα γίνεται η αγορά). Δεν μου βγαζει κατι.. Πρεπει να μπω απο αμερικανικη IP? PS: Ακυρο, το βγαζει στο site της Dell.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα