Harris2001 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνω μαζι σας αλλα πρεπι να παραδεχτειτε οτι και το μηαλαρακη αλλα και η samsung εχουν πολη καλυτερα προιντα απο τιν κινα αλλα εχουν και λιγο τσιμπημενες τημες. Αλλα ολεσ οι ετεριες μας κοροιδευουν μονο και μονο σκεφτειτετι κοστο κατασκευης εχουν
2.1Ohm Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνω μαζι σας αλλα πρεπι να παραδεχτειτε οτι και το μηαλαρακη αλλα και η samsung εχουν πολη καλυτερα προιντα απο τιν κινα αλλα εχουν και λιγο τσιμπημενες τημες. Αλλα ολεσ οι ετεριες μας κοροιδευουν μονο και μονο σκεφτειτετι κοστο κατασκευης εχουν ενταξη τρολλερ και εσυ..
Makeran Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 ενταξη τρολλερ και εσυ.. Δε σημαίνει απαραίτητα αυτό. Η Samsung όντως έχει καλύτερη ποιότητα στα κινητά της, απλά πρέπει να τα έχεις τα χρήματα. Αλλά τελευταία έχει βελτιωθεί και στα low-end(βλ. Grand Neo Plus). Παρόλα αυτά εγώ νομίζω πως για αγορά από Κίνα πάω, κι ας την έχω πατήσει κι εγώ, όπως και ο Χάρης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα