2.1Ohm Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Τι κινητό meizu είχες και ήταν χάλια ρε ψιλε? Και τι tablet? Αμα ηταν κανένα που δν τι ξέρει ούτε η μάνα τους ίσως.. Τώρα έχω meizu m2 note! Και το τηλέφωνο είναι εξερετικο! Και ειχα πολλές ναυαρχίδες πιο πριν όχι κινεζικες οπότε άσχετο δν με λες
leo06 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Όχι από την ίδια εταιρεία πιο πολλά update βγάζει η ελληνική ρομ πάρα η official! Και προφανώς και τα έχω πιάσει αλλιώς δν θα μιλούσα! Μακράν κλτρη οθόνη αυτή του m2 note απο το redmi note 2! Του xiaomi απλά την λες καλή του meizu είναι εξερετικη (αναλογιζοντας και τα λεφτα έτσι!!) η ελληνική δεν θα μπορούσε να βγάζει περισσότερα updates αφού βασίζεται στην official και απλά κάνουν την μετάφραση
stevengreeceGR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 @harris2001 Τι μάρκα ταμπλετ και ποιο μοντέλο της Meizu? Επίσης πριν πόσο καιρό τα αγόρασες?
πανοςτ52 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Αν θες στα 200 πάρε p8 lite αν θες ποιο πάνω πάρε LG g4
kostas8080 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Xiaomi redmi note 3 να πάρεις, στα 200 ευρώ δεν έχει αντίπαλο
Harris2001 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εγω λοιπον θετω στον stevengreeceGR και στον 2.10hm να μου πουν εναν λογο να εμπιστευτω τα χρηματα μου ξανα σε κινεζικη εταιρια. Κινητο meizu m2 Και tablet lenovo θελω να μου απαντησετε στην ερωτηση που εκανα
2.1Ohm Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Κοιτά η κάτι πάει στραβά με σένα η είσαι τόσο άτυχος! Το meizu m2 είναι πάρα πολύ καλό κινητό και φαντάζομαι δν σ άρεσε γτ εμεινες με την ρομ του Κινέζου και καμιά έκδοση 4.0.0.?! Απλα ψάξε διάβασε ότι σχόλιο έχω δει λέει τα κλτρα μαζί κ τα δικά μ ζήτημα να βρήκα 2-3 άτομα να λεν το αντίθετο! Αμα πάρεις όμως από Κίνα πρέπει αν εισαι συνηδοτοποιημενο άτομο να ξες πως να το πειράξεις και να το φέρεις στα μέτρα του μν το περνεις καν
kostas8080 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εγω λοιπον θετω στον stevengreeceGR και στον 2.10hm να μου πουν εναν λογο να εμπιστευτω τα χρηματα μου ξανα σε κινεζικη εταιρια.Κινητο meizu m2 Και tablet lenovo θελω να μου απαντησετε στην ερωτηση που εκαναΘα σου θέσω εγώ από την άλλη ένα ερώτημα και θα απαντήσω στο δικό σου... Γιατί να μην αγοράσει κινέζικο; Πχ xiaomi redmi note 3 1)Γιατί με 200 ευρω κινέζικο παίρνεις επώνυμο με ιδια χαρακτηριστικά σε 3πλασια τιμη 2)Γιατί έχει σχεδόν διπλάσια μπαταρία απο το καλύτερο κινητό σήμερα (GALAXY s6) 3)Γιατί έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής 4)Γιατί έχει αξιόλογη κάμερα στα 200 ευρώ(για βρες κανένα επώνυμο στην τιμή αυτή με τέτοια κάμερα, ίσως μόνο το moto g 3) 5)Γιατί έχει έναν από τους καλύτερους επεξεργαστές (xelio x10) Απάντησε μου λοιπόν εσύ *Meizu m2 note (λτο έχει φέρει το public οπότε και εγγύηση έχεις(Αν το πάρει από εκεί) , ποιος ο λόγος να μην το αγοράσεις
Harris2001 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Κοιτα οτι πληρωσεις θα παρεις. Δεν εχω θεμα μαζι σου αυτη ειναι η γνωμη μου.
2.1Ohm Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ναι μόνο που στην περίπτωση των γνωστών εταιρειών δν ειναι έτσι! Μας έχουν βρει κορόιδα και πράγμα που κοστίζει κατασκευαστηκα ούτε 200 ευρω το πουλαν 800!! Μας κάνουν πληση εγκεφάλου με μάρκετινγκ το οποίο πληρώνεις εσύ με τα λεφτα σου εννοείται! Πάνε εσύ πλήρωσε το μηλαρακι σου να νμζεις ότι πήρες καλό προϊόν και άσε εμάς να περνουμε τα κινέζικα που θα είναι σε κλτρη τιμή κ θα πιάνουν τόπο τα λεφτα μας
stevengreeceGR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Είναι δυο είδη: Κινέζικα=Καλή ποιότητα και Κινεζια=Μάπα. Η Xiaomi και η Meizu είναι Κινεζικές, δηλαδή τα καλά των κινέζων.
teogalaxys2 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά εγω εχω το g2 και σκέφτομαι να πάρω ή το redmi note 2 ή το redmi note 3. Τι λέτε αξίζει. Ποιο πολυ θελω να παρω ενα απο αυτά γτ παίρνουν καρτα μνήμης και είναι 5.5. Επίσης ήθελα να ρωτήσω εχουν καλύτερη κάμερα και μπαταρία απο το g2?
2.1Ohm Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μπαταρία δν ξέρω για το 3 το 2 όμως με Τπτ δν έχει κλτρη!ούτε οθόνη έχει κλτρη το 2 οπότε περίμενε να δεις κάνα review και αμα είναι να πας σε κάποιο να πας στο 3αρι! Αλλά μεγάλη διαφορά δν θα δεις γτ το g2 είναι πολύ καλό κινητό ακόμα
Makeran Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εγω λοιπον θετω στον stevengreeceGR και στον 2.10hm να μου πουν εναν λογο να εμπιστευτω τα χρηματα μου ξανα σε κινεζικη εταιρια. Κινητο meizu m2 Και tablet lenovo θελω να μου απαντησετε στην ερωτηση που εκανα Μήπως τα πήρες από Aliexpress? Γιατί και εγώ που πήρα ένα Huawei Honor 3C από ali, χάλια βγήκε, από παιχνίδια ούτε leo's fortune, ενώ από internet συνεχή crashes. Παρόμοια και με ένα China Mobile K900 πάλι από ali.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα