Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω ποια κινεζική μάρκα είναι πιο αξιόπιστη γιατί θέλω να αγοράσω και άκουσα ότι είναι η meizu

Ευχαριστώ

!!!!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η Lenovo πολύ καλή μάρκα αλλά στα φθηνά κινητά τις το built quality είναι για τα μπάζα με λίγα λόγια..

Η Huawei έχει πάρει πολύ αέρα και πλέον δν την λες κινεζική γτ τα προϊόντα τις είναι πανάκριβα!

Τα πιο vfm με εξερετικη ποιότητα και υποστηρίξει είναι η Meizu, xiaomi και letv!

Και είναι μεγάλο δηλλημα γτ σε ότι υστερεί το ένα κερδίζει το άλλο και δν ξες πιο να επιλέξεις..

• Like 1
Δημοσ.

Η Lenovo πολύ καλή μάρκα αλλά στα φθηνά κινητά τις το built quality είναι για τα μπάζα με λίγα λόγια..

Η Huawei έχει πάρει πολύ αέρα και πλέον δν την λες κινεζική γτ τα προϊόντα τις είναι πανάκριβα!

Τα πιο vfm με εξερετικη ποιότητα και υποστηρίξει είναι η Meizu, xiaomi και letv!

Και είναι μεγάλο δηλλημα γτ σε ότι υστερεί το ένα κερδίζει το άλλο και δν ξες πιο να επιλέξεις..

Πολυ καλα τα λες ,γιπαυτο και ρωτησα τον φιλο τι θελεθ να παρει και με ποσα λεφτα!!Μακαρι ολα τα καλα να ητανε και τα πιο φθηνα

Δημοσ.

1)Huawei (τα οποία είναι και ακριβότερα)

2)Xiaomi (που είναι τα καλύτερα στην τιμή τους)

3)Lenovo (τα οποία αν και είναι ίσως η ποιο αξιόπιστη κινεζική εταιρεία γενικά, όσον αφορά τα τηλέφωνα δεν έχει βγάλει κάτι καλό

4)Meizu (επίσης φθηνά και καλά αλλά όχι καλύτερα από την xiaomi και την υποστήριξη που έχει η xiaomi)

*Προσωπική άποψη και ταξινόμηση

• Like 2
Δημοσ.

Η meizu έχει κλτρη υποστήριξη στην ρομ τις από ότι η xiaomi! Απλά η δεύτερη έχει κλτρη υποστήριξη από τον κόσμο έξω (τους developers)!

Και δν ειναι χειρότερα απλά όπως είπα έχουν διαφορετική προσέγγιση!

Πρώτον είναι λίγο πιο φθηνά και επιλέγουν να έχουν κλτρη κατασκευή και κλτρη οθόνη! Δλδ να φαίνεται πιο high end και να μν είναι και τόσο εσωτερικά! (αν και με το m2 note μου δν έχω τι παραμικρο πρόβλημα και ειχα και μεγάλα flagships παλιά)!

Η xiaomi δν την νοιάζει το εξωτερικό τόσο και δίνει ότι κλτρο μπορεί σε αυτά τα χρήματα για τι εσωτερικό! Κλτρο cpu gpu! Αλλά η οθόνες είναι μακραν πολύ χειρότερες από αυτά που χρησιμοποιεί η meizu όπως και έχει και χειρότερη κατασκευή!

Η υποστήριξη από τη εταιρία είναι βέβαια πολύ καλή όχι όμως όπως η meizu αλλά η υποστήριξη από τον κόσμο είναι αυτή που τν έκανε ότι την έκανε!

Η Lenovo έχει και μέτρια κατασκευή και μέτριο λογισμικό και μέτρια υποστήριξη γνκα εγώ δν θα την διάλεγα απλά είναι η πιο "ξακουστη"!

Η letv από την άλλη είναι νέα εταιρία και φαίνεται να έχει την χρυσή τομή!

Και πολύ καλό built και καλό λογισμικό και δυνατό εσωτερικό κόσμο..

Απλά δν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι για αυτό έχω λίγες επιφυλάξεις αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω ένα κινητό τις!

Δημοσ.

Μην παρεις καθολου κινητο απο κινα

Γτ προφανώς αμα δν έχει το μήλο πάνω δν αξίζει το τηλέφωνο!

Η αμα δν στάξεις 500+ για ένα που δν αξίζει ούτε τα μισα λεφτά για να ταιζουμε τους ceo των εταιρειών και τις διαφημιστηκες

Δημοσ.

Η meizu έχει κλτρη υποστήριξη στην ρομ τις από ότι η xiaomi! Απλά η δεύτερη έχει κλτρη υποστήριξη από τον κόσμο έξω (τους developers)!

Και δν ειναι χειρότερα απλά όπως είπα έχουν διαφορετική προσέγγιση!

Πρώτον είναι λίγο πιο φθηνά και επιλέγουν να έχουν κλτρη κατασκευή και κλτρη οθόνη! Δλδ να φαίνεται πιο high end και να μν είναι και τόσο εσωτερικά! (αν και με το m2 note μου δν έχω τι παραμικρο πρόβλημα και ειχα και μεγάλα flagships παλιά)!

Η xiaomi δν την νοιάζει το εξωτερικό τόσο και δίνει ότι κλτρο μπορεί σε αυτά τα χρήματα για τι εσωτερικό! Κλτρο cpu gpu! Αλλά η οθόνες είναι μακραν πολύ χειρότερες από αυτά που χρησιμοποιεί η meizu όπως και έχει και χειρότερη κατασκευή!

Η υποστήριξη από τη εταιρία είναι βέβαια πολύ καλή όχι όμως όπως η meizu αλλά η υποστήριξη από τον κόσμο είναι αυτή που τν έκανε ότι την έκανε!

Η Lenovo έχει και μέτρια κατασκευή και μέτριο λογισμικό και μέτρια υποστήριξη γνκα εγώ δν θα την διάλεγα απλά είναι η πιο "ξακουστη"!

Η letv από την άλλη είναι νέα εταιρία και φαίνεται να έχει την χρυσή τομή!

Και πολύ καλό built και καλό λογισμικό και δυνατό εσωτερικό κόσμο..

Απλά δν ξέρω πόσο αξιόπιστη είναι για αυτό έχω λίγες επιφυλάξεις αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω ένα κινητό τις!

Μαλλον δεν εχεις λειτουργησει συσκευες κ απ τις 2 εταιριες!

Η xiaomi μια χαρα οθονες χρησιμοποιει και η υποστηριξη ρε rom ειναι τεραστια...

Δημοσ.

Μαλλον δεν εχεις λειτουργησει συσκευες κ απ τις 2 εταιριες!

Η xiaomi μια χαρα οθονες χρησιμοποιει και η υποστηριξη ρε rom ειναι τεραστια...

Όχι από την ίδια εταιρεία πιο πολλά update βγάζει η ελληνική ρομ πάρα η official!

Και προφανώς και τα έχω πιάσει αλλιώς δν θα μιλούσα!

Μακράν κλτρη οθόνη αυτή του m2 note απο το redmi note 2!

Του xiaomi απλά την λες καλή του meizu είναι εξερετικη (αναλογιζοντας και τα λεφτα έτσι!!)

Δημοσ.

Θα σας δωσω ενα παραδηγμα.Εχω παρει tablet κινεζικο! ΑΠΛΑ χαλια εκανε 10 λεπτα για να ανιξει και αλλα τοσα για να μπει στις ρυθμισεις.Ακομα ειχα κινητο meizu ακομα πιο χαλια.Δεν εμξνα ευχαριστιμενος.Αλλσ θελω να μου πεις εσυ τι κινητο εχεις

Γιατι εγω δεν εχω τοσα λεφτα να δωσω για κινητο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...