LouCi4er Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη απο το 2009 εχω μονο AMD καρτες και καλως η κακως(καλως μαλλον) ειχα μονο custom υλοποιησεις και ποτε reference,λυστε μου μια απορια.Απο ποτε οι drivers της AMD ανεβαζαν στροφες στα φουρφουρια αναλογα με την θερμοκρασια της καρτας?Εμενα ολες οι καρτες δουλευαν το ιδιο,και 80 βαθμους να εφταναν,τα φουρφουρια στο 20%.Μονο με afterburner γινεται δουλεια.Αρα καποιοι τωρα ανακαλυψαν το Αμερικα μαλλον.Εκτος αν δουλευουν αλλιως οι reference οποτε παω πασο.
Silverage Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη απο το 2009 εχω μονο AMD καρτες και καλως η κακως(καλως μαλλον) ειχα μονο custom υλοποιησεις και ποτε reference,λυστε μου μια απορια.Απο ποτε οι drivers της AMD ανεβαζαν στροφες στα φουρφουρια αναλογα με την θερμοκρασια της καρτας?Εμενα ολες οι καρτες δουλευαν το ιδιο,και 80 βαθμους να εφταναν,τα φουρφουρια στο 20%.Μονο με afterburner γινεται δουλεια.Αρα καποιοι τωρα ανακαλυψαν το Αμερικα μαλλον.Εκτος αν δουλευουν αλλιως οι reference οποτε παω πασο. Απο πάντα. 2
LouCi4er Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ενταξει,με καλυψες.Αρα απο το 2009 αγοραζω χαλασμενες καρτες. 1
Silverage Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ενταξει,με καλυψες.Αρα απο το 2009 αγοραζω χαλασμενες καρτες. Μάλλον.
Demon Lord Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως στη δικιά μου r7 260x, με ένα fan βέβαια, έχω τους κρίμσον μέσα και σε βαριά παιχνίδια (witcher 3, fallout 4 κλπ) το ακούω το ανεμιστηράκι να δίνει πόνο 1
Michaels_V2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μάλλον. και οι δικες μου καρτες τοτε χαλασμενες ηταν ειναι και θα ειναι ...σ ευχαριστω για την ενημερωση
Silverage Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 και οι δικες μου καρτες τοτε χαλασμενες ηταν ειναι και θα ειναι ...σ ευχαριστω για την ενημερωση Μάλλον είναι και οι δικές σου.
trujillo2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 κλειδωστε το να ησυχασουμε απο τα fanboys..... 2
Tzini_Gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 αν καηκε η καρτα μας απο αυτον τον λογο και δεν ειναι στην εγγυηση τι κανουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα