Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη απο το 2009 εχω μονο AMD καρτες και καλως η κακως(καλως μαλλον) ειχα μονο custom υλοποιησεις και ποτε reference,λυστε μου μια απορια.Απο ποτε οι drivers της AMD ανεβαζαν στροφες στα φουρφουρια αναλογα με την θερμοκρασια της καρτας?Εμενα ολες οι καρτες δουλευαν το ιδιο,και 80 βαθμους να εφταναν,τα φουρφουρια στο 20%.Μονο με afterburner γινεται δουλεια.Αρα καποιοι τωρα ανακαλυψαν το Αμερικα μαλλον.Εκτος αν δουλευουν αλλιως οι reference οποτε παω πασο.

Δημοσ.

Επειδη απο το 2009 εχω μονο AMD καρτες και καλως η κακως(καλως μαλλον) ειχα μονο custom υλοποιησεις και ποτε reference,λυστε μου μια απορια.Απο ποτε οι drivers της AMD ανεβαζαν στροφες στα φουρφουρια αναλογα με την θερμοκρασια της καρτας?Εμενα ολες οι καρτες δουλευαν το ιδιο,και 80 βαθμους να εφταναν,τα φουρφουρια στο 20%.Μονο με afterburner γινεται δουλεια.Αρα καποιοι τωρα ανακαλυψαν το Αμερικα μαλλον.Εκτος αν δουλευουν αλλιως οι reference οποτε παω πασο.

Απο πάντα.

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως στη δικιά μου r7 260x, με ένα fan βέβαια, έχω τους κρίμσον μέσα και σε βαριά παιχνίδια (witcher 3, fallout 4 κλπ) το ακούω το ανεμιστηράκι να δίνει πόνο

• Like 1
Δημοσ.

και οι δικες μου καρτες τοτε χαλασμενες ηταν ειναι και θα ειναι ...σ ευχαριστω για την ενημερωση

Μάλλον είναι και οι δικές σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...