Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα..έκανα unistall το Catalyst με το ddu και όταν έκανα εγκατάσταση τους Crimson εμφανίστηκαν και τα δύο. Δηλαδή κάτω δεξιά εμφανίζεται και το εικονίδιο απ' τους Crimson και το Catalyst. Είναι φυσιολογικό; Έχω την 6870 (Legacy πλέον). Θα τρέξω και ένα Furmark να δω αν έχω και γω το bug.

Αμα εννοεις οτι εχεις στη γραμμη ειδοποιησεων τα εικονιδια απο τους crimson αλλα και απο τους παλιους τοτε δεν ειναι φυσιολογικο μονο απο τους crimson θα επρεπε να βλεπεις..Κανε καθαρη απεγκατασταση-εγκατασταση με ddu σε safe mode (εννοειται).

Δημοσ.

Εμένα δε με βόλεψε καθόλου ο Κριμσονας δε δούλευε το κροσφαιερ και γενικά καθόλου χρηστική η αναβάθμιση τουλάχιστον για την σειρά 7χχχ..οπωτε ρολ μπακ αμεσα..

Δημοσ.

Καλα, οι ανεμιστηρες δεν ελενχονται απο το bios τις καρτας, και αναλογα την θερμοκρασια να ανεβαζουν στροφες.Οι drivers που κολλανε.

Δημοσ.

Αυτά να τα βλέπουν οι "επιστήμονες" του insomnia που με έκραζαν εν χορώ όταν κρατούσα πολύ μικρό καλάθι για το νέα Crimson καρπούζια της AMD.

Δημοσ.

να υποθέσω ότι δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις ότι και στην πράσινη έχει γίνει δυο φόρες σωστά; έχεις δίκιο για τς παρωπίδες τελικά!

Άσ' το, δεν είναι ανάγκη.Οι υποθέσεις σου και η κρίση σου πέφτουν λίγο έξω.Καλύτερα πιάσου από κάτι άλλο.Μόνο πρώτα φρόντισε να γίνεις λίγο καλύτερος στην κατανόηση κειμένου.Καλό βράδυ. 

Δημοσ.

Άσ' το, δεν είναι ανάγκη.Οι υποθέσεις σου και η κρίση σου πέφτουν λίγο έξω.Καλύτερα πιάσου από κάτι άλλο.Μόνο πρώτα φρόντισε να γίνεις λίγο καλύτερος στην κατανόηση κειμένου.Καλό βράδυ. 

Μια χαρά κατάλαβε ο άνθρωπος. Αν τα είχε ψωμοτύρι η πράσινη δεν θα είχε κάνει τα ίδια.

Όλοι έχουν κάνει μαλακίες με τα drivers τους και προσωπικά η nVidia μου χρωστάει και 2 laptop από hardware fail.

Δημοσ.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν δεν κατεβάζουμε (ούτε αφήνουμε την αυτόματη ενημέρωση ενεργή) σε νέους drivers και software αν δεν περάσει αρκετός καιρός για να αποδειχτεί η σταθερότητα τις έκδοσης. Εγώ έχω μία R9 295x2 με τους drivers πριν την Crimson έκδοση αν και πολλές φόρες βγήκε μήνυμα αναβάθμισης...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω εγώ είναι με τι προγράμματα δοκιμάζουν τους drivers εκεί στα εργοστάσια πριν τους διαθέσουνε. Με Word και Photoshop;

Δοκιμαζουν με reference καρτες.

Η AMD δεν μπορει να φερει την ευθυνη για οποιαδηποτε custom υλοποιηση αλλων εταιρειων.

Οι ιδιες εκεινες οι εταιρειες ειναι υποχρεωμενες μεσα απο τις δικες τους προστασιες μεσω του bios τους να προστατευσουν την καρτα.

Ολα τα αλλα, πιστευω, οτι ειναι θεματα δημιουργιας καποιων εντυπωσεων που απεχουν αρκετα απο την πραγματικοτητα.

-----

Με την ευκαιρια ο Atiman Uninstaller 9.0.4 ειναι εξω και δεν εχει καμια σχεση με παλαιοτερες εκδοσεις.

Λεπτομεριες εδω !

Επεξ/σία από Atiman
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...