ultraex2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 εγω στις 2χ 290 ειχα profile με το msi afterburner και ετσι δε καταλαβα τιποτε ολη μερα επαιζα !!!!
Human Soul Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό πρέπει να είναι τρελή γκάφα από άποψη προγραμματισμού.
ri3per Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδια, με τι προγραμμα κοιτατε και παραμετροποιειτε τις ρυθμισεις της καρτας γραφικων; Εγω εχω την R9 280x και δεν εχω καταλαβει κατι τι ιδιαιτερο αλλα καλο ειναι να ξερω τι γινεται με τις θερμοκρασιες κτλ
stefanos_79 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παδιά ποιό είναι το hotfix;; Αυτό;ναι αυτο ειναι . Ρε παιδια, με τι προγραμμα κοιτατε και παραμετροποιειτε τις ρυθμισεις της καρτας γραφικων; Εγω εχω την R9 280x και δεν εχω καταλαβει κατι τι ιδιαιτερο αλλα καλο ειναι να ξερω τι γινεται με τις θερμοκρασιες κτλεφοσον εχεις περασμενους του τελευταίους crimson πηγαινεις Πιαχνιδια->Καθολικές ρυθμίσεις-> Καθολικό Overdrive
anax111 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω εγώ είναι με τι προγράμματα δοκιμάζουν τους drivers εκεί στα εργοστάσια πριν τους διαθέσουνε. Με Word και Photoshop;
Bigi444444 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Και υπάρχουν ακόμα άτομα που βρίσκουν αφορμή να κάνουν σύγκριση με την πράσινη που τα 'χει για ψωμοτύρι κάτι τέτοια.Τι να σχολιάσεις, απλά δε σηκώνεις την παρωπίδα.
Balantakos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 4870x2 90c GPU 105c memory DDR4 normal 4 χρόνια ακόμα δουλεύει εγω λεω να τους στειλεις εμαιλ τωρα με το bug πες τους οτι σου καηκε μπας και σου στειλουν μια καινουρια. KAPPA!!!
spirosR7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εγω τους εβαλα εχω την r9 380 4gb της msi αλλα δοξα σοι ο Θεος δεν εχω τρεξει παιχνιδι μεχρι στιγμης μιας και το πισι ειναι απο φορματ. Με το fix δουλευουν απροβληματιστα η να το γυρισω στους παλιους driver που εχει το cd? 2
nikoskon Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 To hotfix περιλαμβάνεται στους drivers που κατεβάζω τώρα;
markos9 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Και υπάρχουν ακόμα άτομα που βρίσκουν αφορμή να κάνουν σύγκριση με την πράσινη που τα 'χει για ψωμοτύρι κάτι τέτοια.Τι να σχολιάσεις, απλά δε σηκώνεις την παρωπίδα. να υποθέσω ότι δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις ότι και στην πράσινη έχει γίνει δυο φόρες σωστά; έχεις δίκιο για τς παρωπίδες τελικά! 4
Blackfox2k7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 To hotfix περιλαμβάνεται στους drivers που κατεβάζω τώρα; Αν είναι οι 15.11.1, ναι.
diaton101 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Τι 'χες Γιαννη τι 'χα παντα.... Μετα απο 3 αποτυχημενες καρτες AMD και προβληματα με τους drivers ξαναγυρισα σε nVidia και δεν το ξανακουναω να με πληρωνουν... Οχι οτι δεν μπορει να συμβει στραβη με nVidia αλλα εμενα δε μου ετυχε ποτε.
Physiciant Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα..έκανα unistall το Catalyst με το ddu και όταν έκανα εγκατάσταση τους Crimson εμφανίστηκαν και τα δύο. Δηλαδή κάτω δεξιά εμφανίζεται και το εικονίδιο απ' τους Crimson και το Catalyst. Είναι φυσιολογικό; Έχω την 6870 (Legacy πλέον). Θα τρέξω και ένα Furmark να δω αν έχω και γω το bug.
markos9 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα..έκανα unistall το Catalyst με το ddu και όταν έκανα εγκατάσταση τους Crimson εμφανίστηκαν και τα δύο. Δηλαδή κάτω δεξιά εμφανίζεται και το εικονίδιο απ' τους Crimson και το Catalyst. Είναι φυσιολογικό; Έχω την 6870 (Legacy πλέον). Θα τρέξω και ένα Furmark να δω αν έχω και γω το bug. από όσο ξέρω φίλε μου, to crimson δεν υποστηρίζει κάτω από 7000. (κάτοχος 6950) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα