Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Μα καλά δεν δοκιμάζουν καθόλου πριν βγάλουν κάτι?? Δεν πρόκειται για ένα μικρό πρόβλημα σε μεμονωμένες περιπτώσεις που θα ήταν δύσκολο να το βρούν. Ένα benchmark να είχαν τρέξει θα το έβλεπαν το πρόβλημα αλλά ούτε αυτό δεν έκαναν απ ότι φαίνεται. Έλεος ρε AMD.

Για να έχει συμβεί 2 φορές κάτι παρόμοιο στην Nvidia, i've got bad news :P

• Like 7
Δημοσ.

Σε r9 380 κανένα πρόβλημα.Ελέγχω και συνεχώς το σύστημα βέβαια οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί κάτι.

Δημοσ.

Εμένα μου έκαψε την κάρτα. (7950)

Επικοινώνησα μαζί τους και περιμένω απάντηση γιατί ήταν εκτός εγγύησης.

Τι συνέβη δηλαδή?Απορώ γιατί είναι λίγο δύσκολο να καεί κάρτα.Εγώ δούλευα σε gaming για κάνα 15λεπτο την δική μου στις αρχές χωρίς να γυρνάνε τα φουρφούρια από λάθος που είχα κάνει και ακουμπούσε καλώδιο πάνω τους και δεν έπαθε τίποτα..

• Moderators
Δημοσ.
Μα καλά δεν δοκιμάζουν καθόλου πριν βγάλουν κάτι?? Δεν πρόκειται για ένα μικρό πρόβλημα σε μεμονωμένες περιπτώσεις που θα ήταν δύσκολο να το βρούν. Ένα benchmark να είχαν τρέξει θα το έβλεπαν το πρόβλημα αλλά ούτε αυτό δεν έκαναν απ ότι φαίνεται. Έλεος ρε AMD.

Το θέμα δεν είναι σε όλες της κάρτες, σε 290χ,7970 καθώς και μια 280χ όλα λειτουργούν κανονικά από την μέρα που βγήκαν οι οδηγοί

Το πρόβλημα μπορεί να έχει να κάνει με άλλες παραμέτρους, ρυθμίσεις σε msi afterburner και παρόμοια προγράμματα, κακή απεγκατασταση οδηγών όπως επίσης και συνδυασμός όλων τον παραπάνω

• Like 3
Δημοσ.

Εχω παρατηρησει οτι με crimson σε χρονισμους που δουλευε κανονικα η καρτα μου, τωρα κρασαρει μετα απο λιγο και οντως σαν να μην ανεβαζουν στροφες τα ανεμιστηρακια καθολου. Νομιζα οτι επεσε απλα κρυο. Θα τσεκαρω θερμοκρασιες μην την παρω στα χερια.

Τωρα για να φτασει να καει η καρτα, υποθετω οτι πρωτα θα κρασαρει ο οδηγος πριν καει, αλλα ποτε δεν ξερεις. Επισης σε παλιοτερες καρτες που εχουν δουλεψει πολυ και με O/C μια αποτομη αλλαγη στην θερμοκρασια απο 30 βαθμους σε 90 (αντι 60-70) μπορει να ξεκολλησει το ολοκληρωμενο, ποτε δεν ξερεις.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάηκαν όλες αυτές οι κάρτες , από τη στιγμή που πέφτει throttling όταν φτάσουν αυτές τις θερμοκρασίες.

• Like 3
Δημοσ.

Στην 7850 μου δε φάνηκε το πρόβλημα. Μάλλον έχει να κάνει και με άλλες παραμέτρους... Custom υλοποιήσεις κλπ. Πάντως καλού κακού έβαλα το hotfix...χαχαχα. Αν και διάβασα πως δύσκολο να καούν λόγω του throttling που έχουν.

Δημοσ.

Εγω απορω γενικα πως καηκαν και μαλιστα τοσες πολλες.Και εγω παλια επαιζα assassins creed και ειχα ξεχασει να ανεβασω τον ανεμιστηρα και η καρτα ειχε φτασει 92 βαθμους.Ανεβασε στιγμιαια στροφες ο ανεμιστηρας σαν "προειδοποιηση" και τοτε καταλαβα οτι ειχα κανει βλακεια.Βεβαια δεν επαθε τιποτα και ακομα παιζει.

Και το ποιο extreme που εχω κανει ειναι να παιζω με crossfire Αυγουστο μηνα να βραζει ο τοπος με το δωματιο να εχει γυρω στους 40οC.100% οι ανεμιστηρες και οι καρτες να εχουν γυρω στους 94βαθμους και ολο αυτο για κανα τριωρο συνεχους gaming.Δεν παθανε απολυτως τιποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα μου έκαψε την κάρτα. (7950)

Επικοινώνησα μαζί τους και περιμένω απάντηση γιατί ήταν εκτός εγγύησης.

πωωω και εγω αυτην εχω... την ειχες oc? βαζω το hotfix γρηγορρρααααα...

Δημοσ.

Εχω την 7970 vapor-x δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα δουλευεουν κανονικα τα αvεμιστηρακια οπως πριν, φυσικα τωρα το διαβασα θα βαλω τους νεους drivers

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάηκαν όλες αυτές οι κάρτες , από τη στιγμή που πέφτει throttling όταν φτάσουν αυτές τις θερμοκρασίες.

αν φτασει το σημειο βρασμου και το ανεμιστηρι δε δουλευει στο 100% το throttling  δε  προκειται να σε  σωσει για τα επομενα κρισιμα δευτερολεπτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...