Προς το περιεχόμενο

[gadgets]Christmas gifts from gearbest 0.01-0.2[ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις αγοράσει ήδη ένα. Όποιος δεν έχει αγοράσει του το εμφανίζει 0,10€.

Το εμφανίζει 10λεπτα αλλά στο καλάθι πάει στο 1 και δεν έχω πάρει άλλο.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το εμφανίζει 10λεπτα αλλά στο καλάθι πάει στο 1 και δεν έχω πάρει άλλο.

Μόλις τώρα:

zCq6BRy.png

Ένα βήμα πριν κάνω checkout. Αλλά δεν θα κάνω. :P

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις τώρα:

zCq6BRy.png

Ένα βήμα πριν κάνω checkout. Αλλά δεν θα κάνω. :P

Τώρα το έβγαλε και μένα πριν το έβγαζε στο 1 ευρώ.

41λεπτα ολα βγήκαν

Δημοσ.

Ούτε chop stick απο αυτούς τους γυφτους!

Ακομη περιμένω παραγγελία 175€ απο τελη Οκτωβρίου,και το υπέροχο ειναι οτι Σήμερα Ερώτηση στα ελτα αεροδρομίου εαν υπάρχει αυτο το νούμερο τελωνείο,και μου είπαν οτι ουτε καν υπάρχει σαν cargo ααναχωρήσει απο Κίνα Προς Ολλανδία!

Τρομερά νούμερα,σε 2 μήνες περίπου θα είμαι Κίνα, και αν πέσω με το καράβι έστω 7 ώρες με αμάξι μακριά τους θα πληρώσω ενα σκασμό δολλάρια για να πάω να δω τι σκατα ειναι εκεί!

• Like 2
Δημοσ.

Έχω δυο μόνο παραγγελίες σε αυτούς. Ήρθε η μία, αναγκάστηκα να κάνω dispute την δεύτερη πριν 4 μήνες περίπου, δεν ήρθε ποτέ.

Άρα από την πλευρά μου είναι 50-50.

Το ερώτημα είναι αξίζει να κάνεις dispute για 41λεπτά;

Δημοσ.

Έχω δυο μόνο παραγγελίες σε αυτούς. Ήρθε η μία, αναγκάστηκα να κάνω dispute την δεύτερη πριν 4 μήνες περίπου, δεν ήρθε ποτέ.

Άρα από την πλευρά μου είναι 50-50.

Το ερώτημα είναι αξίζει να κάνεις dispute για 41λεπτά;

Αν σκεφτείς πως υπάρχουν 1000 άνθρωποι παγκοσμίως που έδωσαν 0,41€ (που σίγουρα θα είναι πολλοί περισσότεροι), βγαίνει καθαρό κέρδος 410€ χωρίς να ιδρώσει το αυτί τους. Not that bad.

• Like 2
Δημοσ.

Αν σκεφτείς πως υπάρχουν 1000 άνθρωποι παγκοσμίως που έδωσαν 0,41€ (που σίγουρα θα είναι πολλοί περισσότεροι), βγαίνει καθαρό κέρδος 410€ χωρίς να ιδρώσει το αυτί τους. Not that bad.

Μην αγχωνεσαι..θα παει να καθαρίσει ο spyrospal.

Μονο για το insomnia εχει να μαζεψει 0,41....

• Like 2
Δημοσ.

Κοιτα πατεντα που σκεφτηκαν οι κινεζοι
Δημοσ.

Ρε μη λέτε τέτοια και περιμένω κάμερα από αυτούς! Ελπίζω να έχει ακόμη χιόνια όταν θα έρθει  :X

Εσύ την έχεις tracked δεν έχεις πρόβλημα. :P

Δημοσ.

Μην αγχωνεσαι..θα παει να καθαρίσει ο spyrospal.

Μονο για το insomnia εχει να μαζεψει 0,41....

Ναυτικός ειμαι και παω Κίνα 5,6 φορές σε διάστημα 7 μηνών,οποτε κροκε επέτρεψε μου να εχω άποψη.

Επειδή εχω κάτσει σε ξενοδοχείο 2 μερόνυχτα στο Shenzhen πρόπερσι στην περιοχή φουτιαν , ειχα περάσει απο τον δρομο που υποτίθεται οτι εχει μαγαζι το merymobiles ,για να αγοράσω πράμα.Ασε που επρεπε να μπω απο proxy Ευρωπαϊκό για να δω το σιτε τους,αλλα και τελικα δν μου πούλησε γιατι ειναι μονο για εξαγωγη.

οσοι παλιοί του αθλήματος αγορών ,σε γειτονικό φόρουμ μονο απο κει αγοράζαμε κινητά στην αρχές, και το μονο που ειδα ηταν εργατικές πολυκατοικίες και ενα πολυκατάστημα με πολλα μαγαζάκια μεσα(παγκους)

Οποτε να ξέρεις οτι σχεδον τα περισσότερα κινεζομαγαζα ειναι πιτσικομιδες , αγοραζουν απο άλλους και αν δν το βρουν κρατανε τα λεφτα οσο περισσότερο μπορούν για να μπαλονουν άλλους και μετα αν εισαι τυχερός παίρνεις ένα νούμερο που λειτουργεί.

• Like 2
Δημοσ.

Ναυτικός ειμαι και παω Κίνα 5,6 φορές σε διάστημα 7 μηνών,οποτε κροκε επέτρεψε μου να εχω άποψη.

Επειδή εχω κάτσει σε ξενοδοχείο 2 μερόνυχτα στο Shenzhen πρόπερσι στην περιοχή φουτιαν , ειχα περάσει απο τον δρομο που υποτίθεται οτι εχει μαγαζι το merymobiles ,για να αγοράσω πράμα.Ασε που επρεπε να μπω απο proxy Ευρωπαϊκό για να δω το σιτε τους,αλλα και τελικα δν μου πούλησε γιατι ειναι μονο για εξαγωγη.

οσοι παλιοί του αθλήματος αγορών ,σε γειτονικό φόρουμ μονο απο κει αγοράζαμε κινητά στην αρχές, και το μονο που ειδα ηταν εργατικές πολυκατοικίες και ενα πολυκατάστημα με πολλα μαγαζάκια μεσα(παγκους)

Οποτε να ξέρεις οτι σχεδον τα περισσότερα κινεζομαγαζα ειναι πιτσικομιδες , αγοραζουν απο άλλους και αν δν το βρουν κρατανε τα λεφτα οσο περισσότερο μπορούν για να μπαλονουν άλλους και μετα αν εισαι τυχερός παίρνεις ένα νούμερο που λειτουργεί.

Ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες.Απλα μου αρεσε ο τροπος που τα ειπες. Σε φανταζομαι εκει στην Κινα σαν τον Κωνστανταρα στην ταινια που επεστρεψε απο το τρελαδικο και μοιραζε φάπες στα παιδια του και στη πεθερα του, που του φαγαν τα λεφτα.

Σορυ παντως.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν ένα χρόνο περίπου είχε ξαναβάλει τους ίδιους sim adaptors με 0,10$, και είχα παραγγείλει δύο (με διαφορετικούς λογαριασμούς).

Τους έστειλε με Swissport unregistered και ήρθαν σε λιγότερο απο μήνα. Αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με το Gearbest.

Απο τότε οτι παρήγγειλα έκανε να έρθει απο 28 ημέρες έως και 70 ανάλογα πώς το έστειλαν. Το 70 ήταν με China Post.

Ενα πραγματάκι που χάθηκε (με China Post) μου ζήτησαν να περιμένω να συμπληρωθούν 60 ημέρες και πράγματι στις 60 ημέρες μου έκαναν refund.

Τελευταία μου έστειλαν μπαταρία αξίας 4€ με Sweden surface mail και ήρθε σε λιγότερο απο μήνα απο την παραγγελία.

Παραγγελία του 1,5€ μου την έστειλαν προχτές με  "XFL Surface mail" (ούτε ξέρω τι είναι αλλά πιστεύω να είναι καλύτερο απο China Post).

Γενικά στο Gearbest είναι ερασιτέχνες μπροστά στο Banggood, αλλά δεν μου έχουν φάει oύτε cents.

Και τελευταία επειδή είχαν καλύτερες τιμές και όσο είχα balance στο Paypal τους προτιμούσα.

Τώρα που το balance τελείωσε αναγκαστικά Banggood, αν και μου φαίνεται οι τιμές έχουν ανέβει.

Πάντως, στο θέμα μας, οι sim adapters είναι όντως πολύ ποιοτικοί και παρήγγειλα άλλους δύο, να τους χαρίσω σε κάνα φίλο. (ελπίζω να μην τους στείλουν με China Post)

Με τα υπόλοιπα μπιχλιμπίδια δεν ασχολήθηκα.

post-220241-0-10756800-1449084556_thumb.jpg

Επεξ/σία από taxtax
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως τα πηρα και αν μου τα φανε χαλαλι τους.Τουλαχιστον θα λεω οτι μπορει καποιος που τα εφαγε να τα ειχε μεγαλυτερη αναγκη απο μενα .

Επεξ/σία από Aias
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...