C2LviB Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά να σας κανω 1 ερώτηση.. Τι παιζει με τα κλειδωμενα iphone?? Εχω ενα το οποίο ειναι κλειδωμενο σε icloud και δεν ξερω πως και αν ξεκλειδωνει.. Υπάρχει περίπτωση να μπορεσω να το ξεκλειδωσω μονος μου με καποιο πρόγραμμα?? Γιατι δεν θελω να χαλασω και τρελα λεφτα.. Επίσης ξερει κανεις καποιο οικονομικο μαγαζι που μπορώ να το ξεκλειδωσω?? Ευχαριστώ
Eliaskat Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 ξεκλειδωνει φιλε μου παρα πολυ ευκολα απλα βαζεις το apple id και το password και εισαι ετοιμος ...
C2LviB Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Αλλο ειναι το θεμα το κινητο ειναι απο αλλη χωρα και αγορασμένο απι ιδιώτη.. Γι αυτο ρωταω αν ξερει καποιος τι να κανω..
C2LviB Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Το ήξερα ότι ηταν κλειδωμένο απλα ρωταω αν υπάρχει τροπος ξεκλειδωματος ή μαπα το καρπούζι..
garfito Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 εαν βρεις τον ιδιοκτητη ολα καλα, αλλιως δε γινεται τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα