Age4Greeks Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα. Ο 8ετής 250GB είναι καιρός να αντικατασταθεί με ένα καινούργιο 1ΤΒ και θέλω να κάνω το εξής: Ο παλιός δίσκος έχει όλα τα δεδομένα του Η/Υ μου με Windows 7 32bit. Θέλω να γράψω στον καινούργιο Windows 7 64biτ και να μεταφέρω όλα τα δεδομένα του παλιού εκεί αυτούσια, γίνεται; κι αν ναι πως;
rfc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Σε βολευει το clone αλλιως θα εχεις θεματα http://www.backup-utility.com/download.html Και για πιο ευκολια φτιαχνεις ενα cd με το παρακατω, μπουταρεις απο αυτο και κανεις disk to disk.....ετοιμος. http://www.backup-utility.com/download-iso.html 1
SPANK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Το καλύτερο για να μην μπλέξεις ειναι μια καθαρή εγκατάσταση στον καινούργιο δίσκο τα windows και μετα θα έχεις σαν 2ο τον παλιό και θα πάρεις οτι πράγματα θέλεις 1
rfc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Σαφως και ειναι καλυτερη η καθαρη εγκατασταση αλλα θελει τα προγραμμτα ο φιλος.
SPANK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Για αυτό και μπορεί να βάλει τον αλλο δίσκο σαν 2ο και να τα πάρει μετα
rfc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Τα οποια το πιθανοτερο ειναι να μη δουλευουν και να ξαναθελουν εγκατασταση..... 1
Age4Greeks Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Χμ, με μπερδέψατε, στον καινούργιο δίσκο να γράψω Windows7 64bit ή πάλι -για αποφυγή προβλημάτων- 32bit; Από ότι κατάλαβα η ιδέα δυο διαφορετικών λειτουργικών δεν είναι η καλύτερη σωστά;
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αν θέλεις να αποφύγεις την εγκατάσταση των προγραμμάτων ξανά (π.χ. Office) κάνεις κλώνο από τον έναν σκληρό στον άλλο με το πρόγραμμα που συ είπε πιο πάνω ο rfc. Διαφορετικά κάνεις καθαρή εγκατάσταση των win(x64 ή x32 ότι επιθυμείς), εγκαθιστάς τα προγράμματα και βάζεις τον παλιό σκληρό ως 2ο παίρνοντας έτσι τα αρχεία σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα