p_ano_s Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Χαίρετε! Με λένε Πανο και πρόσφατα μετακόμισα στο Σύδνεϋ στην Αυστραλία. Νέος εδώ πέρα δεν έχω και μεγάλη παρέα και αρχίζω να βαριέμαι και να μου λείπει λίγο το σπίτι και η Ελλάδα. Βλέπω τηλεόραση αλλά δεν πιάνουν τα δικά μας τα κανάλια. Ένας φίλος μου από την Αμερική αυτος μου ειπε για μια iptv πλατφορμα το "easybox iptv". Βλέπει ελληνικά κανάλια ταινίες, σειρές ειδήσεις και κινούμενα σχέδια στα ελληνικά .Εκτός απο ελληνικά έχει και πολλά άλλα κανάλια λέει. Το έψαξα λίγο και είδα ότι πήγαινε καλά στο Amazon. Site: easyboxiptv αν σας ενδιαφερει. Οι χρήστες έλεγαν καλά λόγια, αλλά θέλω να ακούσω κυρίως από έλληνες Το χρησιμοποιεί κάποιος άλλος αυτό και είναι όντος καλό; Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2015 από p_ano_s
georgeus Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Για σου Πάνο. Επειδή το έχω ψάξει αρκετά και εγώ το θέμα αυτό, για να μην βαριέσαι και να βασανίζεσαι με προχείρους τρόπους να δεις ελληνικά κανάλια … πάρε το Sparta IPTV. Ένα πακέτο που το συνδέεις στο ιντερνέτ και έχεις τα πάντα μέσα. Τα καλύτερα ελληνικά iptv κανάλια (MEGAANT1 ALPHA STAR Skai, Βουλη, κ.α.) κανάλια του ΟΤΕ και σπορ και διάφορα ξένα) Και να περνάς καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα