Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Έχω ένα laptop pavilion hp και την ώρα που το σύνδεσα με hdmi με την τν έβγαλε μπλε οθόνη, έγραφε ότι έκανε dump και έκανε check..έκλεισε και από αυτή την ώρα δεν έχει ξανανοίξει. Όταν το ανοίγω μου βγάζει μαύρη οθόνη και έχει μια επιλογή "ανοιγμα με επιδιόρθωση" και άλλη μια "κανονική εκίνηση". Αν κάνω το πρώτο βγαίνει μια γαλάζια οθόνη και απά μένει εκεί και αν κάνω το δεύτερο μετά από λίγο βγαίνει για δέκατα μπλε οθόνη και κάνει επανεκίνηση. Δοκίμασα επίσεις να μπω safemode και κάνει το ίδιο. Τώρα κάνω κάτι start up test και run in test από το bios αλλά όλα οκ μου τα βγάζει. Κάποια βοήθεια; Ευχαριστω!!

Επίσης στο error log μου βγάζει "0601". Δεν ξέρω αν εχει κάποια σημασία

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Έχω ένα laptop pavilion hp και την ώρα που το σύνδεσα με hdmi με την τν έβγαλε μπλε οθόνη, έγραφε ότι έκανε dump και έκανε check..έκλεισε και από αυτή την ώρα δεν έχει ξανανοίξει. Όταν το ανοίγω μου βγάζει μαύρη οθόνη και έχει μια επιλογή "ανοιγμα με επιδιόρθωση" και άλλη μια "κανονική εκίνηση". Αν κάνω το πρώτο βγαίνει μια γαλάζια οθόνη και απά μένει εκεί και αν κάνω το δεύτερο μετά από λίγο βγαίνει για δέκατα μπλε οθόνη και κάνει επανεκίνηση. Δοκίμασα επίσεις να μπω safemode και κάνει το ίδιο. Τώρα κάνω κάτι start up test και run in test από το bios αλλά όλα οκ μου τα βγάζει. Κάποια βοήθεια; Ευχαριστω!!

Επίσης στο error log μου βγάζει "0601". Δεν ξέρω αν εχει κάποια σημασία

Προσπάθησε να κάνεις repair, δες εδω http://www.pcsteps.gr/1291-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B7-windows-7-8-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-format/

Σε ενδιαφέρει η επιδιόρθωση Windows 7 που δεν ανοίγουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...