geopaok Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Kαλησπερα εχω τα windows 10 και θελω να κανω φορματ στο pc, εχω εξωτερικο dvd drive αν παιζει καποιο ρολο, επιλεγω εκκινηση απο dvd στα BIOS παταω ενα κουμπι για να γινει εκκινηση απο το dvd (αν και δε ξερω το λογο δεν πιανει με την πρωτη, παταω δηλαδη πολλα διαφορα κουμπια για να γινει), μου εμφανιζει το σημα των windows και σταματαει εκει. Ξερετε τι παιζει? Ευχαριστω πολυ
jim_p Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Η το δισκακι σου εχει προβλημα, πχ δεν ειναι bootable, ή το ιδιο το drive. Δοκιμασε το για αρχη σε αλλο pc.
geopaok Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Τα καταφερα απλα αργουσε μαλλον επειδη ειναι εξωτερικος ο οδηγος, το αφησα ετσι 15-20 λεπτα και ολα οκΤωρα εχω αλλο θεμα, πριν ειχα τα αυθεντικα 10αρια μετα απο αναβαθμιση απο 7 πως κανω αυθεντικα, μου ζηταει εναν 25ψηφιο ομως οταν ειχα πατησει ιδιοτητες του υπολογιστη μου εμφανιζε 20ψηφιο κωδικο
jim_p Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο που λεει στις ιδιοτητες του υπολογιστη δεν ειναι το κλειδι αλλα το αναγνωριστικο προϊοντος. Καμια σχεση το ενα με το αλλο δηλαδη. Για το πως θα βρεις το κλειδι, εφοσον εχεις ακομα την εγκαταστασση των 7 ανεπαφη, υπαρχει σχετικος οδηγος εδω http://www.insomnia.gr/topic/459555-ανάκτηση-serial-number-των-windows/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα