Litsas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας! Εδώ και λίγο καιρό είμαι σε αναζήτηση τηλεόρασης. Η χρήση της θα είναι για gaming με PS4 , σύνδεση με λαπτοπ και προβολή ταινιών από αυτο. Δεν βλέπω πολύ Ελληνική τηλεόραση οπότε ίσως δεν θα τη συνδέσω σε κεραία. Τα βασικά χαρακτηριστικά της θέλω να είναι: α. 47-50 ίντσες 1080p β. Χαμηλό input lag γ. Ικανοποιητικά Hz (200+) δ. Smart ε. wifi , miracast , dlna ζ. τιμή εως 600-650max Βρήκα λοιπόν την SONY KDL48W705C . Τιμή 599 . Input lag 14ms! στο game mode. Και όλα πάνω κάτω τα χαρακτηριστικά που ζητάω +scart για να κάνω και χαβαλέ με ένα παλιό NES που έχω Μου φάνηκε μια χαρά στα χαρτιά. Μπήκα να δω και τα reviews και τα σχόλια ήταν απίστευτα, τουλάχιστον για την οθόνη και την εμπειρία θέασης γενικά, εκτός από τον ήχο που έχει προβλήματα από ότι λένε. Ψήθηκα άγρια για την αγορά της! Η ιστορία μου ξεκινά κάπως έτσι : Έτσι λοιπόν πήγα να την δω και από κοντά. Τη τσέκαρα σε 4 καταστήματα 4 διαφορετικών εταιριών και σε όλες δεν ήταν έτσι όπως την περίμενα.Έτσι δηλαδή όπως διάβαζα στα σχόλια. Και μιλάμε για μεγάλο πλήθος σχολίων όπου από ένα σημείο και μετά άρχισα να διαβάζω μόνο τα αρνητικά τα οποία όπως είπα και παραπάνω στη πλειψηφία τους αφορούσαν τον ήχο. Η εικόνα της ήταν μέτρια, στα χρώματα τουλάχιστον, αν και είχε απίστευτο μαύρο. Δεν ήταν καθόλου crispy, πιξέλιαζε στις άκρες πχ του κεφαλιού , δεν είχε καλή κίνηση γενικά και άφηνε και ουρές σε γρήγορες σκηνές. Προσπαθούσα να την δω αντικειμενικά και να παρακολουθώ μόνο εκείνη διότι σε σχέση με κάποιες LG που είχε δίπλα δεν είχε καμία σχέση και στα χρώματα αλλά και στη κίνηση. Δεν ήταν όπως τη φανταζόμουν , απογοητεύτηκα και την ακύρωσα. Μετά από 1 εβδομάδα μιας και περνούσα από ένα κατάστημα (5η εταιρία) λέω να πάω μήπως και την έχουν να της ρίξω ξανά μια ματιά. Την είχε την ίδια τηλεόραση 649 ευρώ. Ήταν μια χαρά στα χρώματα (πιο ρεαλιστικά από της Lg πχ το χρώμα του δέρματος) καλή και η κίνηση της (trailer του star wars) αλλά πάλι δεν ήταν σαν της Lg και της Samsung δίπλα αλλά ήταν μια χαρά και δεν είχε καμία σχέση με αυτή την εντύπωση που μου είχε αφήσει τη προηγούμενη εβδομάδα. Υπέθεσα ότι ίσως της είχαν φτιάξει τις ρυθμίσεις σε αυτό το κατάστημα. Μου φάνηκε κομπλέ και ρώτησα τον πωλητή αλλά δεν τον είδα και πολύ ψημένο να μου τη πουλήσει. Γενικά σε όλες τις εταιρίες που πήγα ο πωλητής πάντα μου πρότεινε μία LG (4 στις 5). Με πάθος και με όλα τα skills και τα όπλα που διέθεταν στη φαρέτρα τους με τραβούσαν μακριά από τη SONY TV που ήθελα και με πήγαιναν σε μία LG 'μόνο με επιπλέον 50-100 ευρώ'. Τον ρωτάω λοιπόν και μου λέει ότι το πάνελ της είναι 50hz και όχι 200 που λέει και πως με το PS4 θα κλειδώσει στα 50hz στο game mode πάντα. Ερωτήσεις: 1. Πως γίνεται να λέει 200ΗΖ και να μην μου δίνει τουλάχιστον τα 60ΗΖ που βγάζουν (υποτίθεται) τα games του ps4? 2. Αξίζει η συγκεκριμένη TV ? Ή έστω υπάρχει κάποιος που την έχει αγοράσει ή την έχει δει από κοντά να μου πει τη γνώμη του? 3. Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι ανάλογο με τα ίδια χαρακτηριστικά και τους λόγους που τη θέλω στα ίδια περίπου χρήματα? 4. Έχει κανείς σχετική εμπειρία με τηλεόραση γενικά?
bekas14 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε μου ψάχνομαι για την ίδια τηλεόραση στα 600 ευρώ,με προβληματίζει το γεγονός με τα 50 Hz ,αλλά απο την άλλη σε αυτά τα λεφτά βρίσκεις με 100 πραγματικά Hz.Τελικά αγόρασες?
Age4Greeks Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Η εν λόγω Σόνι είναι πραγματικά 50Ηζ. Η αναφορά ως 200Ηζ είναι καθαρό μάρκετινγκ. Για 100Ηζ πραγματικά σε αυτά τα λεφτά και με υποφερτό input lag (45μς) πας για Samsung J6200. http://www.skroutz.gr/s/6884256/Samsung-UE48J6200.html
bekas14 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 http://community.eu.playstation.com/t5/%CE%A3%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85/Input-Lag-%CE%A4%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5/td-p/14725273 Εδώ ο φίλος εξηγεί λίγο αναλυτικά την κατάσταση,ρίξε μια ματιά.φαίνεται να το ψάχνεις πολύ.Καλή η Samsung αλλά είναι πάνω 100 ευρώ.έχω ps4 αλλά δεν παίζω παρά πολύ.Θα κάνω μια έρευνα να βρω λίστα τηλεοράσεων με πραγματικά Hz κ μετά θα αποφασίσω. http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=348979 http://www.rtings.com/info/what-is-the-refresh-rate Λοιπόν δες τα links ,ειδικά το τελευταιο.απο τα αγγλικά μου καταλαβαίνω ότι έχουν συγκρίνει 60 Hz με 120 Hz,χωρίς να υπάρχουν διαφορές μεγάλες στην παρακολούθηση ταινιών κ στα παιχνίδια.Ίσως να σκεφτείς πρώτα να έχει χαμηλό input lag εφόσον παίζεις αρκετά.συνεχίζω να πιστεύω ότι η σονυ είναι Καλή επιλογή λόγω τιμής 600.να σημειώσω επισης ότι η προηγούμενη τν κάηκαν τα πιξελς σε έξι χρόνια κ είναι για αντικατάσταση.εννοείτε ότι τα λεφτά δεν τα έχει κάνει απόσβεση,οπότε δε Θέλω να διαθέσω παραπάνω.αυτά προς το παρόν ,θα ενημερώσω Όταν κάνω αγόρα
perlantz Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα παιδια.Βρηκα αυτη την τηλεοραση 300 ευρω με δυο χρονια εγγυηση.Αξιζει να την παρω;Δεν ειμαι και τοσο τηλεορασακιας.Να φανταστειτε , εχω samsung 37 αρα , απο το 2005.Τι λετε;
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Βρήκα λοιπόν την SONY KDL48W705C . Τιμή 599 . Input lag 14ms! στο game mode. Mε τα ιδια λεφτα παιρνεις και 4k αν σε ενδιαφερει. http://www.skroutz.gr/s/8995989/Samsung-UE50KU6000.html
heavyrain Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Συμφωνω και γω να πας στην ku6000 που ειναι και φετινο μοντελο και ultra hd
MinuStrike Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Παρέλαβα σήμερα.Απαιχτη μάγκες. την ku6000?
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ναι φιλέ.Αν και χρειαζεται καλιμπραρισμα όμως είναι εξαιρετική για τα λεφτά της Καλά σε 4κ απο youtube είναι αλλη φαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα