slideguitar Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά!! Έχω σύνδεση Forthnet και χθες έπεσε στα χέρια μου το συγκεκριμένο router(ZTE ZXDSL 931 VII) το οποίο είχε στείλει ο ΟΤΕ σε μια θεία μου. Είπα λοιπόν να πετάξω το δικό μου που μου έχει δώσει η Forthnet ένα Thomson και να βάλω αυτό. Έκανα την προσπάθεια να το συγχρονίσω όμως με τη δική μου γραμμή αλλά δεν έβγαλα άκρη..... Αυτό φταίει που είναι κλειδωμένο από OTE?? Γιατί μου ζητάει στο username @otenet.gr και εγώ προφανώς δεν έχω τέτοια κατάληξη στο username της Forthnet. Εαν κάποιος έχει δοκιμάσει ξανά κάτι τέτοιο οποιαδήποτε βοήθεια του θα ήταν δεκτή.!
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 αν μπορεις να βαλεις το Username της forthnet τοτε θα παιξει .τωρα αν ειναι καλυτερα απο το thomson τι να σου πω.αν δεν σε αφηνει να αλλαξεις username τοτε μονο κανα firmware update αμα βρεις και του κανεις ωστε να μην εχει αυτον τον περιορισμο.(generic firmware)
Λύση poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Λύση Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 ενω τα zte rulez. off topic κατα τα αλλα εκανα μια δοκιμη σημερα εβαλα το Username μου στην forthnet με αυτο τον τροπο poulinos[email protected] και συνδεθηκα κανονικα χωρις προβλημα. στην Forthnet στο ιδιοκτητο συνδεεσαι και με poulinos.ath.forthnet.gr και με [email protected] το @forthnet.gr επαιζε ρολο σε adsl arys και vdsl vpu. οποτε αν ειναι στο ιδιοκτητο οτι και να βαλει δεν θα εχει θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις